Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

benim de 73-74 arası değişiyo tartım ibreli oldugu için net anlamadım, talincim bana 74 yazar mısın 1kg gitmiş olsun :)

günaydın kızlar.

bugün 77,3 kg çıktım tartıda. 700 gr vermişim bir hafta boyunca.

itiraf ediyorum bu hafta kaçamaklarım çok oldu. (2 dilim pasta, iki dilim börek, 3 dilim baklava,bir tane çikolata) tüm kaçamaklarıma rağmen 700 gr verebilmiş olmam beni sevindirdi. bundan sonra kaçamaklara daha çok dikkat edeceğim. :çok üzgünüm:

arkadaşlar tebrikler harika kilo vermişsiniz
bende inşallah haftaya böyle bende kilo verdim yazıcam :dance:

tebrik ederimcanım devamını bekliyoruzhihoyyyt

kızlar bende 57 kg mım 1 kilo gitmiş dehşet kaçamak yapmama rağmen haydi yola dvm öyle haftalar gelcek ki hiç kilo veremiycez durucak ama görüntü elbetteki değişicek

arkadaşlar bişi sorucam

sabah kahvaltısı ve öğle yemeği arasında ara öğün yapıyormusunuz

ben sabah 8de kahvaltı yapıyorum,öğle yemeğimde 1de o yüzden çok acıkıyorum

az önce 3 tane portakallı bisküvi yedim mesela

acaba yanlışmı yapıyorum

zaten 2 saat aralıklarla yemek yemek iyiymiş yoksa vücut aç kalacağını düşünerek yiyecekleri yağ deposu yapıyomuş
güne erken başlamanda çok iyi ama ara öğün olarak meyva seçsen daha iyi olcak

canım çizelgeyi nasıl değiştiriyorsunn beceremedim

canım tıckerfactory.com'a gir. pin kodunu yaz hemen altındaki edıt/update weight data'yı tıkla. yeni bi sayfa açılcak. orda your current weight yazıyor. oraya bugünkü kilonu yaz. hemen altındaki tarih bölümünüde bügünün tarihini işaretle. sonra next tıkla. bu kadar. umarım yardımcı olabilmişimdir.

evet canım haklısın sabah geç kaldığım için yanıma elma almayı unuttum
ama öğlende eve gideceğim,yanıma elma alırım saat 17de yerim :))

kızlar ben tartıldım bu sabah nihayet bu hafta 1 buçuk kilo gitti:) 56 ile başladım hatta geçen hafta 56buçuktum regl dolayısıyla. sabah 54.4 çıktım ama talincim sen yuvarlak hesap yap yine:) öpüyorummm

evet canım haklısın sabah geç kaldığım için yanıma elma almayı unuttum
ama öğlende eve gideceğim,yanıma elma alırım saat 17de yerim :))

bak bu daha iyi olur ben diyet menüsüne süt ve yoğurduda dahil ediyorum bu yaşlarda kullnmazsak ilerde kemik erimesi olur bayanların özellkle regl döneemlerinde süt ve yoğurda mutlaka ağırlık vermesi gerektiğini okumuştum bilginize
hem elme cildi güzelleştirir arada diğer meyvalardanda götür mandalina mesela ben çok severim Şeniz

kızlarr hepinizi tebrik ederim çok güsel kilo vermişsiniz
inş. bende bu hafta verebilirim
hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar ben de 1 kilo vermişim,72 oldum a.s.

ayy evet sütü ve yoğurdu çok severim
ama sütü nesquikli çok seviyorum :roflol: ama diyette olmaz (
bende portakal hastasıyım ozaman birde portakal alayım yanıma çünkü zaten saat 17de 2 porsiyon meyve yazıyorduu
1 elma 1 portakalı indiririm mideye :1rolleyes:

arkadaşlar geçen gün sormuştum ama görülmedi sanırm

bu diyet kaç kaloriliktii :uhm:

kimse tam bilmiyo ama biri 1000 kalorilik diye yazmıştı
demin kahvaltımı yaptım: 1,5 dlm saf kapek ekmeği, az krem peynir,4 tane yeşil zeytin,1 ince dlm salam
yeişl çayımı demledim onu da içcem arkadaşa gidecem bgn orda çok kaçırmam umarım
akşam yemeğindede ıspanak çorbası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…