çok değişikmiş eğitim sistemigünlük olarak mutlaka yürüyorum en az 40 dk en fazla bi saat bide boş zamanlarımda yada dediğim gibi tv izlerken filan egzersiz hareketleri yapıyorum.formsante diye bi dergi varya beslenme ve spor dergisi o her ay böyle egzersiz yoga spor harekteleri olan küçük kartlar veriyo ek olarak.evde yapılabilecek hareketler küçük küçük kartların üzerinde hem şekilli hem anlatmışlar nasıl yapılcağını falan o kartlardan yararlanıyorum.dergide yarım saat yeter yazıyo bende 45 dk kadar onuda yapıyorum günlük sporum bu..bide o dergide şey yazıyordu hayatınızın geri kalanında devamlı sürdürebileceğiniz sporları yapın yani bugün bi saat yürüyebilirim ama yarın bi saat yürümeye vaktim olmaz diyorsanız o yürüyüşü bugünde yapmayın ,önemli olan bugün ne yaptıysam kardır demek değil düzenli yapmaktır yazıyordu o yüzden abartmıyorum ben bende inanıyorum başarıcağımıza ee sen ne tür sporlar yapıyorsun?
Evet öyledir degisik ama daha guzel, tabi bunun ulke nufusuyla ilgisi var. :)) sey diyorlar isvecin nufusu istanbulun nufusu kadar yani istanbulda okadar insan yasiyor nufusu ayni butun isvecin nufusu kadar oluyormus o yuzden Turkiyede okumak daha zor :)) Sen ozaman baya spor yapiyormusun ben cok spor yapamiyorum hemen canim sIkIlIr nasil dayaniyorsunBen yarim saat sonra hemen sIkIlIyorum ama zorluya zorluya 40 dackaya cikartiyorum Ben pilates ile kardiyo egzersizi yapiyorum yani bisiklet aletim var evmizide ondan suruyorum benim problem bölgem basen ve bacak oldugu icin
Evet zaten duzenli yapmak cok önemli. Hem egzersizin vaktide önemliyis öyle 15 dacka yapip birakmayacakmissin cunku önce karbonhidrat yakimi oluyormus ve eger sureyi uzatirsan vucud yag yakimina basliyormus. Bunun yaninda vucuddan su ve kas kaybetmemek icinde bol bol su icmek gerekiyormus ve egzersizlerden öncede yani mesela kardiyo egzersizden öncede agirlik hareketi yapman gerekiyormus kas kaybetmemek icin hem böylelikle daha hizli kilo kaybediyormusun. UzmanTv diye bi site var orda öyle diyorNeler ögreniyoruz neler :))))
Eminmisin ideal kilonun 48 olduguna? cunku ben senden iki cm daha uzunum yani 162 cm ve benim ideal kilom 58.6 gibi birsey. Bu arada aynen bende 10 kilo vermeliyim 20 agustosa kadar bilmiyorum ki canim ya kolay verilmiyor bu kilolar onu ben anladim ama iste cabaliyorum bakicam olurmuymus..
Benimde morelim bozuk ya iki gundur dondurma yiyorum ama spor da yapiyorum hic olmazsa kilo almayim diyorum vermeyi birak! :))) Ama ya zayiflamayi okadar cok istiyorum ki hic olmasa 10 kilo vermeyi okullar acilmadan
bir haftada gercekten uc kilo veriyormusun sen? Biraz cok gibi geldi amaBen bir kiloyu zor veriyorum sen nasil beceriyorsun?
Bilmezmiyim ben o duyguyu ya bizim evde tarti olsa ben gunde 10 kere bakarim herhalde bende hic dayanamamondan elff'e masallah diyorum nasil dayandi uc ay bakmamaya! :) Helal vallaha! Ben mecburen haftada bir kez tartiliyorum oda komsumuzdan aliyorum tartiyi eee hergunde alamadim icin hehe her hafta tartiliyorum iste öylee canim :))
Ya biz ayni kaderi paylasiyoruz galiba eliff!! :) Bende su iki gundur kendimi saldim fena bi sekilde ama spora ddevam ediyorum yalniz dondurmalara tekrardan dayanamiyorum!Ya allah bize sabir versin ve evett yarin tekrardan duzeltiyoruz dimii :) Ozaman sana tartilmak yaramadi dermisimmm :)) Esin bari taktigi pili tekrar cikartsin hehe burdan ona mesaj P Saka bi yana aman salmiyalimm kendimiziii bu kilolar verilecek baska yolu yok! :)
bu arada internette uzmanTV diye bi sayfa var videolarla beslenmeyi sporla ilgili seyleri konusarak anlatiyorlar super sayfa cok begendim tavsiye ederim herkese :) Mesela ben kardiyo egzersizleri hakkinda bakiyorum cok bilinclendim! :)
Merhaba arkadaşlar bugün başladım diyeti yapmaya ama birazcık geç uyandığımdan kahvaltım öğle yemeği gibi oldu diyebiliriz,tam 10 kilo fazlam var,yürüyüşümede başladım günlük 10 km ye yakın yürüyorum hadi bakalımm,verebilirim umarım:))
hoşgeldin canım 10 km çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı çok severim ama imkanım yok malesef
Hoşbuldumm,ben de hergün yapamıyorum zaten ama en az 4 gün yapmaya çalışıyorum,birşey sorucam kaç kiloyla başladın ve ne kadar verdin cidden etkili oluyo sanırım bu diyet bakıcam artık.Boyum 172 kilom 75 boyum olduğu için pek belli etmesemde göbeğim var yani bi 65 olsam bana yeter:)
tam başladığım kiloyu bilmiyorum ama sanırım 68 diye tahmin ediyorum haziran 20 sinde başladım şuan 62 kiloyum boyum 1.68 göbek benimde sorunum pilates işe yarıyo gibi ebru şallının 21 günde göbek eriten cd ini aldım sadece 1 bölümünü yapıyorum yr saat birde 6 sonra yemiyorum oda çok farkettiriyo 17 ağustosa kadar 55 kilo olmak istiyorum ama bundan sonra işim daha zor 60 aşağı insem 58 bile yeter daha sonra daha yavaş insemde olur bakalım
haftasonu dışırda yediğimiz için oldu canım 3 ay tartılmadım çünkü öyle bi yiyodumki tartıya çıkmaya korkuyodum tabi pilde takılınca tartı takıntım yine başladı her sabah tartılıyorum bu sabah 62.2 çıktım vercez bu kiloloları umutluyum ben
bu sabah tarçın çubuklu bi süt içtim yeşil çay
öğlen haşlama tavukla salata yedim şimdi yeşil çay içiyorum canım bişey yemek istemiyo akşamda yağsız tavuk sote ve semiz salata yerim
Merhaba arkadaşlar bugün başladım diyeti yapmaya ama birazcık geç uyandığımdan kahvaltım öğle yemeği gibi oldu diyebiliriz,tam 10 kilo fazlam var,yürüyüşümede başladım günlük 10 km ye yakın yürüyorum hadi bakalımm,verebilirim umarım:))
Hosgeldin canim!! :)
Hoşbuldum tatlımm,kilo çizelgemi de yaptım haydi hayırlısı:))
Ama neden kilom gözükmüyor anlayamadım.
Tam olarak bilmiyorum ama tickerfactoryde track olan yeri sadece weighte degistireceksin.
sonra sunlari doldurdunmuki acaba?
Weight Units: PoundsKilograms
Your target weight:
Your starting weight:
Your current weight:
Weight Date:
Height Units: EnglishMetric/S.I
Your Height: m cm
Bunlari doldurduktan sonra mutlaka cikmasi lazim tekrar dene isterse :)
Hah oldu şimdi canım teşekkürler:)
evet öyle oluyor ama artik ben oruca kadar tartiya bakmicam bende fena takintilik yapiyor heleki kilo veremedimi görunce kendimi birakiyorum o yuzden bakmamaya karar verdim belkide bir ay boyunca hic bakmicam en iyisi o olur ama bakalim :)) Bu arada kizlar orucada az kaldi :) Duygularinizi alayimm bakimm :) bu sene cok gec aciliyor insallah dayaniriz :))
Bende;
Sabah:1 dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,domates,3 zeytin
Öğle:domates çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara:1 yeşil elma
Akşam:4 ızgara köfte ve salata yicem bakalım
güzel menü olmuş sen başlayalı ne kadar oldu kilo verdinmi ben bugun 200 eksik çıktım devamlı tartıda azalma görmek süper bi duygu pantolonlarım bol gelmeye başladı eski günlerime geri dönme düşüncesi bile güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?