Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

Bugun yediklerim:

Sabah: Iyi yaptim bu sefer kahvaltimi abartmadan
Bir dilim ekmek, bir yumurta, yarim bardak yagli sut, 0.5 L meyve cayi:/ Yesil cayim bitmis yenisini almaliyim.., Bir domates ve az peynir.
Artik ekmegede yag surmuyorum ya buyuk gelisme bence! Eskiden nasil surerdim cok sukur kurtuldum bu aliskanliktan

Ara: Yemedim acikmadim icin :/

Ögle: Bir kase yogurt corbasi.

ara: Elma, kiraz ve cilek yemeyi dusunuyorum.

Aksam: Daha ne yiyecegim belli degil piknik yapmaya gidiyoruz ailecek insallah fazla biseyler kacirmam :/

Sporuda artik piknikten geldikten sonra yaparim en az 45 dacka bisiklet surmeyi dusunuyorum

Merhaba arkadaşlar bugün başladım diyeti yapmaya ama birazcık geç uyandığımdan kahvaltım öğle yemeği gibi oldu diyebiliriz,tam 10 kilo fazlam var,yürüyüşümede başladım günlük 10 km ye yakın yürüyorum hadi bakalımm,verebilirim umarım:))

haftasonu dışırda yediğimiz için oldu canım 3 ay tartılmadım çünkü öyle bi yiyodumki tartıya çıkmaya korkuyodum tabi pilde takılınca tartı takıntım yine başladı her sabah tartılıyorum bu sabah 62.2 çıktım vercez bu kiloloları umutluyum ben
bu sabah tarçın çubuklu bi süt içtim yeşil çay
öğlen haşlama tavukla salata yedim şimdi yeşil çay içiyorum canım bişey yemek istemiyo akşamda yağsız tavuk sote ve semiz salata yerim

hoşgeldin canım 10 km çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı çok severim ama imkanım yok malesef

hoşgeldin canım 10 km çok iyiymiş bende yürüyüş yapmayı çok severim ama imkanım yok malesef

Hoşbuldumm,ben de hergün yapamıyorum zaten ama en az 4 gün yapmaya çalışıyorum,birşey sorucam kaç kiloyla başladın ve ne kadar verdin cidden etkili oluyo sanırım bu diyet bakıcam artık.Boyum 172 kilom 75 boyum olduğu için pek belli etmesemde göbeğim var yani bi 65 olsam bana yeter:)

Son düzenleme:

tam başladığım kiloyu bilmiyorum ama sanırım 68 diye tahmin ediyorum haziran 20 sinde başladım şuan 62 kiloyum boyum 1.68 göbek benimde sorunum pilates işe yarıyo gibi ebru şallının 21 günde göbek eriten cd ini aldım sadece 1 bölümünü yapıyorum yr saat birde 6 sonra yemiyorum oda çok farkettiriyo 17 ağustosa kadar 55 kilo olmak istiyorum ama bundan sonra işim daha zor 60 aşağı insem 58 bile yeter daha sonra daha yavaş insemde olur bakalım

Ooo iyi vermişsin yinede,bende spor salonuna yazılıcaktım ama tatil matil işleri o yüzden eylüle ertelemek zorunda kaldım şimdilik yürüyüşle idare ediyorum.

evet öyle oluyor ama artik ben oruca kadar tartiya bakmicam bende fena takintilik yapiyor heleki kilo veremedimi görunce kendimi birakiyorum o yuzden bakmamaya karar verdim belkide bir ay boyunca hic bakmicam en iyisi o olur ama bakalim :)) Bu arada kizlar orucada az kaldi :) Duygularinizi alayimm bakimm :) bu sene cok gec aciliyor insallah dayaniriz :))

Hosgeldin canim!! :)

Son düzenleme:
Hoşbuldum tatlımm,kilo çizelgemi de yaptım haydi hayırlısı:))

Ama neden kilom gözükmüyor anlayamadım.

Tam olarak bilmiyorum ama tickerfactoryde track olan yeri sadece weighte degistireceksin.

sonra sunlari doldurdunmuki acaba?

Weight Units: PoundsKilograms
Your target weight:
Your starting weight:
Your current weight:
Weight Date:

Height Units: EnglishMetric/S.I
Your Height: m cm

Bunlari doldurduktan sonra mutlaka cikmasi lazim tekrar dene isterse :)

bahsettiğim ürünler hakkında daha fazla bilgi için honesty_sl@hotmail.com ekleyebilirsiniz..ya da doktor bey'in ürünleri kullandıktan sonra kendi üzerinde hissettiği sonuçları da görebilir ve de okuyabilirsiniz..a.yenigelen@hotmail.com yazdığınızda face sayfam çıkacak..ekleyebilirsiniz...

Hah oldu şimdi canım teşekkürler:)

ramazandada son sürat devam zaten açlığa alıştık çok koymaz heralde ben iftarda sebze salata
yatarken yoğurt sahurda kahvaltı ve 1 dilim ekmek yerim daha da bişey yemem inşallah :26:

sabah
bir dilim unonun 39 kl ekmek
2 zeytin
az peynir
domates salatalık
öğlen
salata
tavuk ote
ara
şimdi taa geçende aldığımız dondurmadan ilk defa yiyecem o da bozulmasın diye 2 top
akşam
taze fasulye yoğurt salata yerim
akşam belki elma yerim vakit olursa

Bende;

Sabah:1 dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,domates,3 zeytin
Öğle:domates çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara:1 yeşil elma
Akşam:4 ızgara köfte ve salata yicem bakalım

Bende;

Sabah:1 dilim kepek ekmeği,bi kibrit kutusu peynir,domates,3 zeytin
Öğle:domates çorbası ve 1 dilim ekmek
Ara:1 yeşil elma
Akşam:4 ızgara köfte ve salata yicem bakalım

güzel menü olmuş sen başlayalı ne kadar oldu kilo verdinmi ben bugun 200 eksik çıktım devamlı tartıda azalma görmek süper bi duygu pantolonlarım bol gelmeye başladı eski günlerime geri dönme düşüncesi bile güzel

Daha dün başladım ben o yüzden bilemiyorum elektronik tartımızda sorunlu olduğu için gram gram takip edemiyorum.Bir de hafta da bir tartılmayı düşünüyorum sanırım daha motive edici olur benim için.Ooo hadi bakalım o zaman canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…