Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

sağol canım dün eşim tartıya pil almış ve ben dayanamayıp tartıldım ve sonuçççç 62.5 inanamadım 68 den düştüysem çok iyi değilmi sakıncanım pes etme yediklerini gözden geçir ve miktarları ayarla yeniden vermeye başlarsın ben kalori hesaplıyorum kalorisepeti diye bi site var bende burdan öğrendim siteyi süper alman gereken kaloriyi söylüyo hedefine göre oraya bi bak bence ben ebruşellının göbek eritme pilates cd aldım ondan yapıyorum süresini uzatıcam evde steper var onu yapıyorum ama 5 dak. falan akşam 6 sonra bişey yemiyorum ve 1 saat sonra yarımsaat müzik açıp hoplayıp zıplıyorum şapır şapır ter akıyo o derece bide yatmadan mekiki cekiyorum şimdilik 25 ama gün geçtikce artar tabi aksattığım zamanlar oluyo ama artık aksatmam kpss bitti tek hedef 55 düşmek kaldı yürüyüş yapamıyorum 2.5 yaşında kızım var onu bırakıpta çıkamıyorum anca bunlar işte

hoşgeldin canım herkezin beslenme düzeni var en iyi sonucu almak için günlük hayatımıza ve alışkanlıklarımıza en uygun beslenme düzenini oturtmak bence ne yediğin önemli değil onu minumumda yemek o iradeyi korumak 2 yiyosan 1 ,1 se yr yemeği kendine öğretmek ben buna alışmaya çalışıyorum şuan

vaaow!! supersin elif!! Kac gunde indin bu kadar peki? bir ay mi demistin sen? Cok guzel zayiflamissin cok cok cok tebrik ederim!! evet o sayfayi biliyorum ben ve bende kalori hesapliyordum ve saat 6-7 den sonra bisey yemiyordum.. bilmiyorum canim ya neden böyle oldunu.. ama suyu azaltmistim ondan olabilir mi acaba? Sadece yesil cay ve meyve cayi iciyordum su hic icmiyordum canim istemiyordu bu hafta, ondan olabilir mi acaba? :/ Ama senin kilona bayildim canim ya gercekten tebrik ederim:)))

Bu arada bende 68 kilodan baslamistim ve bende 55 kiloya inmek istiyorum :) bende artik spora basliyorum bugun yine senden ilham aldim :) iyiki varsin ya :) super inmissin valla

Son düzenleme:
Dun ne yedikleirmi asla yazmak istemiyorum P Dun rejimi bozdum ama fena bozdum. ama durmak yok bugun tekrar basliyorum ve sabah kahvaltimi bir yumurtadan peynirli omlett yapipo yedim yesil cay ile birlikte. bir saat sonra bir saat bisiklet surmeyi dusunuyorum

Yarim saat bisiklet surdum ve ara ögun olarak bir elma yedim ve öglenede ton balikli salata yapip yedim. Bu beni bi sure idare eder..

kızlarr bikaçgün misafirim var çok fazla yazamıycam ama arda mutlaka bakıcam buraya bu arada inşallah kilo almam:26:

Ah ah ne guzel vermissin benim ise kilo vermem durdu yani okadarda dikkat etmistim :/ Bu arada hosgeldin canim !! :)) Bu arada boy kac?

boyum 160 safirsucum ideal kilom 48 miş şimdilik 50yi görsem yeter 2 kilosunuda yavaş yavaş veririm ama 20 ağustosa kadar 10 kilo vermem gerekiyo acaba verebilir miyim ya bilemiyorumm? ben düzenli yapsam şu diyeti çok hızlı veriyorum metabolizmam öyle ama düzenli yapamıyorum en uzun diyetim şimdiye kadar bir haftadır ama bu sefer baya hırslıyım inş. hepimiz incecik olucazz bu arada hafta sonu şehir dışındaydım biraz kaçırdım moralim bozuk biraz ama pes etmicem tabiki yarın yürüyüşümü arttırıp telafi edicem

doğru söylüyosun canım sonucta iki gün aç kalıp ertesi gün saldıracağımıza her gün acıkmıcak kadar yersek zaten veriyoruz ben acıkmıyorum inş. böyle devam eder seninkide..benim sadece diyete devamlılık sorunum var bir hafta geçiyo bakıyorum 3 kilo vermişim hemen salıyorum kendimi daha çok motive olacağıma..bide ben günde 3 kez filan tartılıyorum siz nasıl dayanıyosunuz bir hafta yaa:44:

arkadaşlar; spor ve diyet yapmadan 2 ayda 14 kilo verdiren bir ürün var..tamamen doğal..Yüzlerce yıldır doğada ilk haliyle kalabilen bir ürün öğrenmek istermiydiniz?
70 kg ağırlığındaki bir yetişkin insan için gereken tüm,protein,KH,Multivitaminler,Mineraller ve sadece %6 yağ içeriği ile kilo vermeyi sağlıyor. tabii bu kilo verme kişiye göre değişir..bunu doktor bir arkadaş deniyor acaba ürün güvenilir mi diye..sonra kilo vermeye başlayınca kendi de hastalarına öneriyor..

aynen 2 gün neyediğimii yazmak istemiyorum bende dedim bak tartılmak beni bozdu bende diyeti ama sporumu bırakmadım yaptım yediklerimi yakmışımdır ödül verdim diyorum biraz çok oldu ama yarın telafiye başlarım hıı dııt daha verecek çok kilo var hedefe varcaz ve yediklerim bana çok ağır geldi midem bulandı alıştı tabi aç gezmeye bida yediklerimin hiç birini görmek istemiyorum kendime eziyet ettim resmen şimdi midem azımda bi yanma kaynama felaket

Eminmisin ideal kilonun 48 olduguna? cunku ben senden iki cm daha uzunum yani 162 cm ve benim ideal kilom 58.6 gibi birsey. Bu arada aynen bende 10 kilo vermeliyim 20 agustosa kadar bilmiyorum ki canim ya kolay verilmiyor bu kilolar onu ben anladim ama iste cabaliyorum bakicam olurmuymus..
Benimde morelim bozuk ya iki gundur dondurma yiyorum ama spor da yapiyorum hic olmazsa kilo almayim diyorum vermeyi birak! :))) Ama ya zayiflamayi okadar cok istiyorum ki hic olmasa 10 kilo vermeyi okullar acilmadan

bir haftada gercekten uc kilo veriyormusun sen? Biraz cok gibi geldi ama Ben bir kiloyu zor veriyorum sen nasil beceriyorsun?
Bilmezmiyim ben o duyguyu ya bizim evde tarti olsa ben gunde 10 kere bakarim herhalde bende hic dayanamam ondan elff'e masallah diyorum nasil dayandi uc ay bakmamaya! :) Helal vallaha! Ben mecburen haftada bir kez tartiliyorum oda komsumuzdan aliyorum tartiyi eee hergunde alamadim icin hehe her hafta tartiliyorum iste öylee canim :))

Ya biz ayni kaderi paylasiyoruz galiba eliff!! :) Bende su iki gundur kendimi saldim fena bi sekilde ama spora ddevam ediyorum yalniz dondurmalara tekrardan dayanamiyorum! Ya allah bize sabir versin ve evett yarin tekrardan duzeltiyoruz dimii :) Ozaman sana tartilmak yaramadi dermisimmm :)) Esin bari taktigi pili tekrar cikartsin hehe burdan ona mesaj P Saka bi yana aman salmiyalimm kendimiziii bu kilolar verilecek baska yolu yok! :)

bu arada internette uzmanTV diye bi sayfa var videolarla beslenmeyi sporla ilgili seyleri konusarak anlatiyorlar super sayfa cok begendim tavsiye ederim herkese :) Mesela ben kardiyo egzersizleri hakkinda bakiyorum cok bilinclendim! :)

bunun adı sağlıklı zayıflama aslında..ama anlaşılan hiç kimsenin dikkatini çekmedi..

tabii bu kilo verme olayı kişiye göre değişir..ürünün bütün bakanlık oanyları ve de pubmed onayı var..pubmed her firmaya doğallık belgesi vermez..ürün tamamen doğal..içerisinde neler var;
YULAF

REİSHİ MANTARI EXTRACT

SPİRULİNA

SÜT ÜRÜNÜ İÇERMEYEN KREMA

ORGANİK ŞEKER

İŞLEVLERİ;

GÜN BOYU AÇLIK HİSSİNİ YOK EDER
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR..
KAN SİSTEMİNDEKİ ŞEKER SEVİYESİNİ DENGELER..

12 yıllık ar ge çalışmaları sonucunda bütün testleri tamamlanıpda piyasaya sürülmüştür..

Ne yalan söyleyim hic ilgimi cekmedi canim.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…