Merhaba elifcim!! Hadi insallah iyi sonuc alirsin:) Insallah vermisindir canim ya benim kilo vermem durdu bir haftadir megersem tik yokmus tekrar 65 kilo olmusum okadar da dikkat etmistim halbuki.. Ya kendimi bende spora vermek istiyorum tekrardan uc gundur yapmiyorum morelimde bozuldu :/ Ama pes etmeyecam kesinlikle..
sen ne tur spor yapmayi dusunuyorsun? Yuruyus mu kosu mu bisiklet mi pilates mi?
kızlar bende sizi bayadır takip ediyorum ve bende yediklerimi yazmaya karar verdim.ama daha iki gündür diyetteyim ve iki günde bi kilo verdim..hiç aç kalmadım sadece kahvaltıda karpuz yedim öğleyin 2 küçük yuvarlak poğaça avucun içi kadar yanında domates salatalık ve çay..akşamda 6 kaşık fasulye bi parça ekmek ve yoğurt.bi saatte yürüyüş yaptım iki gün böyle geçti..herkes kahvaltıyı atlamayın diyo evet ama ben bi oturdummu kahvaltıda 1000 kaloriyi geçiyorum sucuktu kaşardı çeşit çeşit peynirler fln. çok zor kahvaltıda k.k peynir bi dilim ekmek yemek benim için.o yüzden karpuzla geçiştiriyorum hemde hiç aç bırakmıyo valla..2 gün önce 62,9 dum aç karnına bugün 61,8 geldim. birde arkadaş hayatımızı ekmeksiz geçirebilirmiyiz falan demiş benim annem yıllardır ekmek yemez kahvaltıda bile yemiyo kırk yılda bir yerse yiyo o da bi dilim bile değil..bende öyle alıştım ekmeği sadece kahvaltıda yerim onuda kaldırdım artık hiç yemicem.ama tabi poğaça kurabiye onlarda hamur işi sonucda onlara da dikkat edersek sorun kalmaz .
sağol canım dün eşim tartıya pil almış ve ben dayanamayıp tartıldım ve sonuçççç 62.5 inanamadım 68 den düştüysem çok iyi değilmi sakıncanım pes etme yediklerini gözden geçir ve miktarları ayarla yeniden vermeye başlarsın ben kalori hesaplıyorum kalorisepeti diye bi site var bende burdan öğrendim siteyi süper alman gereken kaloriyi söylüyo hedefine göre oraya bi bak bence ben ebruşellının göbek eritme pilates cd aldım ondan yapıyorum süresini uzatıcam evde steper var onu yapıyorum ama 5 dak. falan akşam 6 sonra bişey yemiyorum ve 1 saat sonra yarımsaat müzik açıp hoplayıp zıplıyorum şapır şapır ter akıyo o derece bide yatmadan mekiki cekiyorum şimdilik 25 ama gün geçtikce artar tabi aksattığım zamanlar oluyo ama artık aksatmam kpss bitti tek hedef 55 düşmek kaldı yürüyüş yapamıyorum 2.5 yaşında kızım var onu bırakıpta çıkamıyorum anca bunlar işte
Ah ah ne guzel vermissin benim ise kilo vermem durdu yani okadarda dikkat etmistim :/ Bu arada hosgeldin canim !! :)) Bu arada boy kac?
hoşgeldin canım herkezin beslenme düzeni var en iyi sonucu almak için günlük hayatımıza ve alışkanlıklarımıza en uygun beslenme düzenini oturtmak bence ne yediğin önemli değil onu minumumda yemek o iradeyi korumak 2 yiyosan 1 ,1 se yr yemeği kendine öğretmek ben buna alışmaya çalışıyorum şuan
Dun ne yedikleirmi asla yazmak istemiyorumP Dun rejimi bozdum ama fena bozdum. ama durmak yok bugun tekrar basliyorum ve sabah kahvaltimi bir yumurtadan peynirli omlett yapipo yedim yesil cay ile birlikte. bir saat sonra bir saat bisiklet surmeyi dusunuyorum
kızlarr bikaçgün misafirim var çok fazla yazamıycam ama arda mutlaka bakıcam buraya bu arada inşallah kilo almam:26:
Eminmisin ideal kilonun 48 olduguna? cunku ben senden iki cm daha uzunum yani 162 cm ve benim ideal kilom 58.6 gibi birsey. Bu arada aynen bende 10 kilo vermeliyim 20 agustosa kadar bilmiyorum ki canim ya kolay verilmiyor bu kilolar onu ben anladim ama iste cabaliyorum bakicam olurmuymus..boyum 160 safirsucum ideal kilom 48 miş şimdilik 50yi görsem yeter 2 kilosunuda yavaş yavaş veririm ama 20 ağustosa kadar 10 kilo vermem gerekiyo acaba verebilir miyim ya bilemiyorumm? ben düzenli yapsam şu diyeti çok hızlı veriyorum metabolizmam öyle ama düzenli yapamıyorum en uzun diyetim şimdiye kadar bir haftadırama bu sefer baya hırslıyım inş. hepimiz incecik olucazz bu arada hafta sonu şehir dışındaydım biraz kaçırdım moralim bozuk biraz ama pes etmicem tabiki yarın yürüyüşümü arttırıp telafi edicem
bir haftada gercekten uc kilo veriyormusun sen? Biraz cok gibi geldi amadoğru söylüyosun canım sonucta iki gün aç kalıp ertesi gün saldıracağımıza her gün acıkmıcak kadar yersek zaten veriyoruz ben acıkmıyorum inş. böyle devam eder seninkide..benim sadece diyete devamlılık sorunum var bir hafta geçiyo bakıyorum 3 kilo vermişim hemen salıyorum kendimi daha çok motive olacağıma..bide ben günde 3 kez filan tartılıyorum siz nasıl dayanıyosunuz bir hafta yaa:44:
Ya biz ayni kaderi paylasiyoruz galiba eliff!! :) Bende su iki gundur kendimi saldim fena bi sekilde ama spora ddevam ediyorum yalniz dondurmalara tekrardan dayanamiyorum!aynen 2 gün neyediğimii yazmak istemiyorum bende dedim bak tartılmak beni bozdu bende diyeti ama sporumu bırakmadım yaptım yediklerimi yakmışımdır ödül verdim diyorum biraz çok oldu ama yarın telafiye başlarım hıı dııt daha verecek çok kilo var hedefe varcaz ve yediklerim bana çok ağır geldi midem bulandı alıştı tabi aç gezmeye bida yediklerimin hiç birini görmek istemiyorum kendime eziyet ettim resmen şimdi midem azımda bi yanma kaynama felaket
arkadaşlar; spor ve diyet yapmadan 2 ayda 14 kilo verdiren bir ürün var..tamamen doğal..Yüzlerce yıldır doğada ilk haliyle kalabilen bir ürün öğrenmek istermiydiniz?
70 kg ağırlığındaki bir yetişkin insan için gereken tüm,protein,KH,Multivitaminler,Mineraller ve sadece %6 yağ içeriği ile kilo vermeyi sağlıyor. tabii bu kilo verme kişiye göre değişir..bunu doktor bir arkadaş deniyor acaba ürün güvenilir mi diye..sonra kilo vermeye başlayınca kendi de hastalarına öneriyor..
Eminmisin ideal kilonun 48 olduguna? cunku ben senden iki cm daha uzunum yani 162 cm ve benim ideal kilom 58.6 gibi birsey. Bu arada aynen bende 10 kilo vermeliyim 20 agustosa kadar bilmiyorum ki canim ya kolay verilmiyor bu kilolar onu ben anladim ama iste cabaliyorum bakicam olurmuymus..
Benimde morelim bozuk ya iki gundur dondurma yiyorum ama spor da yapiyorum hic olmazsa kilo almayim diyorum vermeyi birak! :))) Ama ya zayiflamayi okadar cok istiyorum ki hic olmasa 10 kilo vermeyi okullar acilmadan
bir haftada gercekten uc kilo veriyormusun sen? Biraz cok gibi geldi amaBen bir kiloyu zor veriyorum sen nasil beceriyorsun?
Bilmezmiyim ben o duyguyu ya bizim evde tarti olsa ben gunde 10 kere bakarim herhalde bende hic dayanamamondan elff'e masallah diyorum nasil dayandi uc ay bakmamaya! :) Helal vallaha! Ben mecburen haftada bir kez tartiliyorum oda komsumuzdan aliyorum tartiyi eee hergunde alamadim icin hehe her hafta tartiliyorum iste öylee canim :))
canım gerçekten geçen yaz diyetisyene gittim ama devlet hastahanesine öyle dandik bi liste verdi tipik herkesin bildiği türden onu uyguladım ve her akşam tvyi izlerken 45 dk spor yaptım bide yüzdüm iki günde bir.böyle yaparak o hafta üç kilo verdim şok olmuştum senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 18 yaşındayım birazda genç olunca daha kolay veriliyor..sonra saldım kendimi oruç filan da başlayınca iyice gitmişti diyet yani keşke bu seferde öyle sonuçlar alsam..bu arada ideal kilom 58 olamaz benim çünkü 58lik halimi biliyorum gayet göbekli kalçalı balık etli diye tabir edilen biriyim 58 kiloyla..ideal kilo boyundan 10 eksik oluyo diye biliyorum yani 160san 50 kilo ideal oluyo.diyetisyen öyle dedi ve eğer ideal kilondan 2 kilo daha az verirsek daha iyi olurmuş diyeti bıraktığımızda 2 kilo geri alma ihtimaline karşı..o yüzden 48 dedim ben yani 50 aslında..
tabii bu kilo verme olayı kişiye göre değişir..ürünün bütün bakanlık oanyları ve de pubmed onayı var..pubmed her firmaya doğallık belgesi vermez..ürün tamamen doğal..içerisinde neler var;
YULAF
REİSHİ MANTARI EXTRACT
SPİRULİNA
SÜT ÜRÜNÜ İÇERMEYEN KREMA
ORGANİK ŞEKER
İŞLEVLERİ;
GÜN BOYU AÇLIK HİSSİNİ YOK EDER
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR..
KAN SİSTEMİNDEKİ ŞEKER SEVİYESİNİ DENGELER..
12 yıllık ar ge çalışmaları sonucunda bütün testleri tamamlanıpda piyasaya sürülmüştür..
Eminmisin ideal kilonun 48 olduguna? cunku ben senden iki cm daha uzunum yani 162 cm ve benim ideal kilom 58.6 gibi birsey. Bu arada aynen bende 10 kilo vermeliyim 20 agustosa kadar bilmiyorum ki canim ya kolay verilmiyor bu kilolar onu ben anladim ama iste cabaliyorum bakicam olurmuymus..
Benimde morelim bozuk ya iki gundur dondurma yiyorum ama spor da yapiyorum hic olmazsa kilo almayim diyorum vermeyi birak! :))) Ama ya zayiflamayi okadar cok istiyorum ki hic olmasa 10 kilo vermeyi okullar acilmadan
bir haftada gercekten uc kilo veriyormusun sen? Biraz cok gibi geldi amaBen bir kiloyu zor veriyorum sen nasil beceriyorsun?
Bilmezmiyim ben o duyguyu ya bizim evde tarti olsa ben gunde 10 kere bakarim herhalde bende hic dayanamamondan elff'e masallah diyorum nasil dayandi uc ay bakmamaya! :) Helal vallaha! Ben mecburen haftada bir kez tartiliyorum oda komsumuzdan aliyorum tartiyi eee hergunde alamadim icin hehe her hafta tartiliyorum iste öylee canim :))
canım gerçekten geçen yaz diyetisyene gittim ama devlet hastahanesine öyle dandik bi liste verdi tipik herkesin bildiği türden onu uyguladım ve her akşam tvyi izlerken 45 dk spor yaptım bide yüzdüm iki günde bir.böyle yaparak o hafta üç kilo verdim şok olmuştum senin yaşın kaç bilmiyorum ama ben 18 yaşındayım birazda genç olunca daha kolay veriliyor..sonra saldım kendimi oruç filan da başlayınca iyice gitmişti diyet yani keşke bu seferde öyle sonuçlar alsam..bu arada ideal kilom 58 olamaz benim çünkü 58lik halimi biliyorum gayet göbekli kalçalı balık etli diye tabir edilen biriyim 58 kiloyla..ideal kilo boyundan 10 eksik oluyo diye biliyorum yani 160san 50 kilo ideal oluyo.diyetisyen öyle dedi ve eğer ideal kilondan 2 kilo daha az verirsek daha iyi olurmuş diyeti bıraktığımızda 2 kilo geri alma ihtimaline karşı..o yüzden 48 dedim ben yani 50 aslında..
Benimde yasim 18 :) Ne guzelmis yaaa keske devam etseymisin:) Ben valla ideal kiloyu internetten hesapliyorum bir sayfa var zayiflamakocu diye. orda cok guzel resimli ideal kilonu hesapliyorsun bi gir bak istersen:)) Anliyorum seni ben canim cunku aynen bende senin anlatitin gibiydim o kilodayken bile :) Hep kendimi sisman hissediyordum 58 kilo olmama ragmenAma simdi tabiki daha beter.
O degilde biz birbirimizden motive alarak zayiflayabilliriz :)) boy da ayni inmek istedigimiz kilo ayni, kilomuzda galiba hemen hemen ayni ama sen daha zayifsin tabii:) 60 din dimi? :)
Benimde yasim 18 :) Ne guzelmis yaaa keske devam etseymisin:) Ben valla ideal kiloyu internetten hesapliyorum bir sayfa var zayiflamakocu diye. orda cok guzel resimli ideal kilonu hesapliyorsun bi gir bak istersen:)) Anliyorum seni ben canim cunku aynen bende senin anlatitin gibiydim o kilodayken bile :) Hep kendimi sisman hissediyordum 58 kilo olmama ragmenAma simdi tabiki daha beter.
O degilde biz birbirimizden motive alarak zayiflayabilliriz :)) boy da ayni inmek istedigimiz kilo ayni, kilomuzda galiba hemen hemen ayni ama sen daha zayifsin tabii:) 60 din dimi? :)
evet canım 60 kiloyum ama olsun beraber zayıflayabilirz birbirimizi motive ederiz.sen sınava girdin mi? üniversitede başlıyor yeni bir ortam yeni bi şehir o yüzden bende yenilenmek istiyorum bu şekilde gitmek istemiyorum üniversiteye..o yüzden acele ediyorum
evet canım 60 kiloyum ama olsun beraber zayıflayabilirz birbirimizi motive ederiz.sen sınava girdin mi? üniversitede başlıyor yeni bir ortam yeni bi şehir o yüzden bende yenilenmek istiyorum bu şekilde gitmek istemiyorum üniversiteye..o yüzden acele ediyorum
Evet cok guzel olur canim gunluk ne tur spor yapiyorsun? :)
Canim ben Turkiyede yasamadim icin oranin sistemini bilmiyorum ben Isvec'de yasiyorum burda universite sinavlari yok. Karnene bakiliyor burda. Ve ben daha lise uce basliycam 18 yasindakiler burda lise uce gidiyor
Evet canim anliyorum seni ama basaririz bunu ben inaniyorum :)
Evet cok guzel olur canim gunluk ne tur spor yapiyorsun? :)
Canim ben Turkiyede yasamadim icin oranin sistemini bilmiyorum ben Isvec'de yasiyorum burda universite sinavlari yok. Karnene bakiliyor burda. Ve ben daha lise uce basliycam 18 yasindakiler burda lise uce gidiyor
Evet canim anliyorum seni ama basaririz bunu ben inaniyorum :)
çok değişikmiş eğitim sistemigünlük olarak mutlaka yürüyorum en az 40 dk en fazla bi saat bide boş zamanlarımda yada dediğim gibi tv izlerken filan egzersiz hareketleri yapıyorum.formsante diye bi dergi varya beslenme ve spor dergisi o her ay böyle egzersiz yoga spor harekteleri olan küçük kartlar veriyo ek olarak.evde yapılabilecek hareketler küçük küçük kartların üzerinde hem şekilli hem anlatmışlar nasıl yapılcağını falan o kartlardan yararlanıyorum.dergide yarım saat yeter yazıyo bende 45 dk kadar onuda yapıyorum günlük sporum bu..bide o dergide şey yazıyordu hayatınızın geri kalanında devamlı sürdürebileceğiniz sporları yapın yani bugün bi saat yürüyebilirim ama yarın bi saat yürümeye vaktim olmaz diyorsanız o yürüyüşü bugünde yapmayın ,önemli olan bugün ne yaptıysam kardır demek değil düzenli yapmaktır yazıyordu o yüzden abartmıyorum ben bende inanıyorum başarıcağımıza ee sen ne tür sporlar yapıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?