ramazandada son sürat devam zaten açlığa alıştık çok koymaz heralde ben iftarda sebze salata
yatarken yoğurt sahurda kahvaltı ve 1 dilim ekmek yerim daha da bişey yemem inşallah :26:
Ben bir kac gun Isvec diyetini yapmayi dusunuyorum 6 gun hem orucada denk getirecem.. insallah basaririm kizlar cok agir diyet ama kilolarim burama kadar geldi bi deneyim diyorum cabuk da kilo veriliyormus biraz motiveye ihtiyacim var :/
Kizlar ben geldim merhaba!! :)) Aslinda kilo cetvelimi degistirmeye geldiimm tabi olumlu olarak.. bi ara tekrardan 65.3'e cikmistim ama simdi sonuclar super!!63.7 olmusum gözlerime inanamadim Bunu basardimya. Ha oruc yuzundende degil aslinda. Tutamadim ilk 12 gun. Simdi tekrardan basladim. Oruc da tutuyorum bakalim bayrama kadar ne kadar inerim. Yavas indim ama olsun ineyimde tek önemli olan bu! Ilk hedefim 60'a inmek Neyse simdi ben cetvelimi bi degistirieyim eskidi mi ne !
tebriklercanım bende memlekete gittikten sonra bi daha başlayamıdım ama ramzanda 59 kadar düştüm bugun acayip yedim ve böyle giderse yeniden kilo almaktan korkuyorum yarından itibaren başlıyorum yine menülerimi yazıcam ramazan dolayısıyla bu diyet olmuyo ama yediğim öğünler benzer olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?