Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

ramazandada son sürat devam zaten açlığa alıştık çok koymaz heralde ben iftarda sebze salata
yatarken yoğurt sahurda kahvaltı ve 1 dilim ekmek yerim daha da bişey yemem inşallah :26:

Aa guzelmis sevdim bende öyle bisey yersem inerim galiba. Ya bide ben 20 gundur diyetteyim galiba ama pek fazla kilo veremedim anlamadim ki ben mi zor veriyorum kiloyu :/ Tartida yok suan bakamiyorum kiloma ama hep baktimda 65'e yakin cikiyorum sanki vucudum direniyor gibi. bu yuzdende artik yarim saatlik sporumu bir saate cikartim aksamlari :/ Ayin 20'si gelsen bakalim ne kadar olmusum cok merak ediyorum :/ Bir de isin kötusu basladimda kac kilo oldumuda bilmiyordum ama 68-69'a ciktimi biliyordum tabide. Yok arkadas ne zormus tartisizlik :))

Neyse bugun yediklerimi yazayim bende:

Sabah: Bir dilim ekmek, bir bardak sut, bir domates, yarim litre meyve cayi, peynir belki bir kibrit kutusu kadar olur ve uc zeytin.

Ara: Bir elma

Ögle: Az ton baligi salatasi ve bir kase yayla corbasi

Aksam: iki dilim sekerli ekmek ve iki kasik bulgur ve salata yapragi.(piknikdeydik anca bunlar vardi mecburen yedim)

Ha unutmustum birde uc parca cikolata yedim ne yapiyim ben ona bakiyordum oda bana bakiyordu dayanamadim ama chips falan agzima vurmadim cok sukur:)

simdi ise bir saat bisiklet surmeyi dusunuyorum hadi bakalim! :)

bugun kimsecikler uğramamış buraya bende yarın annemlere gidiyorum 1 hafta girmeye çalışırım ama giremeyede bilirim gerçi menümü yazmadan içim rahatetmez yazarım annem güzel yemeklerinden yememeye çalışcam bakalım nasıl olcak verdiğim kiloları alıp gelmem inşallah ama bol bol yürüyüş yapmayı düşünüyorum bakalım
bugun sabah
kaşarlı tost
2 zeytin
yeşil çay
öğlen
mantar sote 1 dilim ekmek yoğurt

Bugun yediklerimHic iyi yemedim)

Sabah: Iki tane ev yapilmis krep az recel =174, bir bardak sut 120 kalori ve meyve cayi 42alori, uc zeytin 10 kalori=346

Ara: 7-8 cilek 50 kalori

Ögle: Curryli tavuk pilav salata

Ara: Dondurma (( galiba 240 kalorilik :/

aksam: Sadece sut icmeyi dusunuyorum dondurma aksam yemeginin yerini tuttu :/ 120 kalori

Bugunde bir saat bisiklet surmeyi dusunuyorum ve yarinda aynen öyle yapicam P Cuma cumarteside sporsuz gecirecegim vucud dinlenmesi gerekiyormus. Gelecek haftada bir saat sureyim bisikleti diye dusunuyorum orucda zaten suremeyecegim bari simdi surebilirken sureyim diyorum ne kadar cok okadar iyi.. Yada belki orucdada bisiklet surerim iftardan yarim saat önce mesela bir yarim saat sursem kaar dir ama bakalim

merhaba ben konu sahibi arkadaşa bi soru sormak istiyorum

çizelgesinde 21 kilo vermiş olduğun gözüküyo canım. şu an 66 kilosun sanırım. bu diyete kaç kiloyken başladın? ben de 28 kilo verdim ama artık resmen veremiyorum. bu diyeti okudum başlamayı düşündüm ama fikir verebilir misin cnm?

Bende yazıyım bari kıskandım

Sabah:kepek ekmeğinden yağsız tost yedim

Öğle:Yoğurt içine biraz mısır,yulaf ve keten tohumu koydum

Ara:3 erik 3 galeta yedim

Aslında toktum yürüyüşümü yaptım geldimm komşumuz yumurtalı köfte yapmış ondan yedim

kızlar bende bi kaç gündür giremiyorum siteye ama devam ediyorum .sadece sporu biraz aksattım ve biraz kaçamak yaptım dondurmayla maalesef.neyse devam ediyorum ama daha sıkı yapıcam bundan sonra oruca kadar verdim verdim çünkü orucda verememekten çok korkuyorum ya nasıl yaıcaz kızlar oruç tutarkeenn?

Sabah: Bir yumurta, 40 g kadar beyaz peynir, 4 zeytin, iki domates ve meyveli cay ve coook az ekmek: Toplam= 270 kalori

Ara: Hic bisey

Ögle: Sadece yogurt

Aksam: Daha belli degil ama musli ile yogurt yerim yine

Sonrada seftali yerim.

sabah:kızarmış kepek ekmeği 1,5 dilim biraz beyaz peynir 3 zeytin salatalık ve domates

Öğle:Koccaman bir salata yedim o yüzden doydum akşamıda yoğurtla geçiştiriyim dedim.Ama bugün tartıldım daha kilo vermemişim çok moralim bozuldu birde reglm ondan olabilir sanırım

Ben bir kac gun Isvec diyetini yapmayi dusunuyorum 6 gun hem orucada denk getirecem.. insallah basaririm kizlar cok agir diyet ama kilolarim burama kadar geldi bi deneyim diyorum cabuk da kilo veriliyormus biraz motiveye ihtiyacim var :/

Ben bir kac gun Isvec diyetini yapmayi dusunuyorum 6 gun hem orucada denk getirecem.. insallah basaririm kizlar cok agir diyet ama kilolarim burama kadar geldi bi deneyim diyorum cabuk da kilo veriliyormus biraz motiveye ihtiyacim var :/

evet vücudu şaşırtmak iyi olur bende bu ara durdu ama evde olmayınca diyet olmuyo elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama yediklerim i yazamayacağım karışık biraz kafda toparlayamadım inşallah kilo almam

kızlarr kimse uğramıyo mu buraya artık?
bugün sabah yarım simit bi dilim peynir ve domates salatalık yedim.2 bardak şekersiz çay içtim.
öğleyin bi yumurtadan omlet ve domates yedim 1 dilim kepek ekmeğiyle.
şimdilik güzel ama akşam misafir gelcek ve annem yine kola almış en büyük zaafımı yani napıcam nasıl dayanıcam ben yaa???:18:

Merhaba kizlar nasilsiniz? Ben bi ara diyeti birakmistim o yuzden burayada pek fazla ugramadim Daha dogrusu yazamadim utancdan hehe :)) Ama bugun tekrardan basladim abur cuburu kesiyorum.. birde canim spor yapmak istemiyor :/ bi o sorun ama neyse..

Bugun sabah bir sekerli kahve ictim, sonra kahvalti olarak bir yumurtadan ve kibrit kutusu kadar peynirden omlett yapip yedim, bir domates ve meyveli cay ile birlikte.

Öglen: yarim porsiyon kuru fasulye pilavsiz

ara: 1 seftali

Aksam: Ya kahve icerim sadece yada yarim porsiyon taze fasulye yerim

kimseler kalmamış burda pazartesi evdeyim yeniden yazmaya başlarım artık ne oldu kızlar neden dağildınız

Kizlar ben geldim merhaba!! :)) Aslinda kilo cetvelimi degistirmeye geldiimm tabi olumlu olarak.. bi ara tekrardan 65.3'e cikmistim ama simdi sonuclar super!! 63.7 olmusum gözlerime inanamadim Bunu basardimya. Ha oruc yuzundende degil aslinda. Tutamadim ilk 12 gun. Simdi tekrardan basladim. Oruc da tutuyorum bakalim bayrama kadar ne kadar inerim. Yavas indim ama olsun ineyimde tek önemli olan bu! Ilk hedefim 60'a inmek Neyse simdi ben cetvelimi bi degistirieyim eskidi mi ne !

tebrikler canım bende memlekete gittikten sonra bi daha başlayamıdım ama ramzanda 59 kadar düştüm bugun acayip yedim ve böyle giderse yeniden kilo almaktan korkuyorum yarından itibaren başlıyorum yine menülerimi yazıcam ramazan dolayısıyla bu diyet olmuyo ama yediğim öğünler benzer olcak

aa supermis elif asil sana tebrikler. En son 63 degilmiydin inmissin. Ya benim bi sorunum var. Ramazanda ben hic kilo inememedim. Kilom hic degismiyor sen spor mu yapiyorsun oruc oruc? Yedimmi bir kilo cikiyorum yemedimmi bir kilo iniyorum. Bu hep böyle ve hic degismiyor :/ Bende biraktim diyeti ne yalan söyleyim artik inersem inerim dusuncesi geldi ama okullar baslamadan 60 olmak istiyordum ki bu galiba biraz hayal gibi geliyor artik

Neyse ben dun ne yedigimi yazayim iftarda.

Bir kase yayla corbasi. Kalan yemekleri yedigim icin az tavuk ve yarim patatis yedim. Ve iki tane patatesli krep yedim. Sahurda ise yarim isveccede piroger diyorlar turkcesini bilmiyorum ama ondan yedim iste. Bir bardak da cikolatali sut. haha galiba neden inemiyorum simdi anladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…