kesin bi bilgim yok ama kilo aldırmaz heralde benim hemen hemen her salatamın içinde var çok severim bazen yogurda sadece mısır ve tursu doğrayıp yiyorum
Bugun yediklerimi ve yiyeceklerimi yazmak istiyorum:
Sabah: Bir yumurtadan beyaz peynirli omlett, peyniri bir kibrit kutusa kadar kullandim, 3 zeytin ve 0,5 L poset yesil cay ictim. Artik kahvaltida ekmek yemiyorum canim istemiyor.
Ara ögunu: 1 nektarin.
Ögle: Cok az kiymali soslu spaghetti, bir bardak(2.5 dl) 3% yagli sut.
Aksam: Ev yapimi yogurt ve musli yemeyi dusunuyorum.
Neden uzuluyorsun ki? Ben begendim menyyu :) Bugun hem bende spor yapmadim :))) Bir gun yapmadik diye biseycik olmaz :)) Morelini bozma canim!! :))
güzel menü olmuş bu musliyi bende kullanmayı düşünüyorum sabah süt müsli yapıcam nasıl tadı yenebilir bişeymi
hergün yarım saatte olsa spor yapmaya alışınca 1 gün yapmayınca tuhaf hissettim kendimi ama bu sabah çok mutlu oldum yine dün 100 gr daha gitmiş benden bu sabah 71.9 çıktım :))))))
iyi akşamlar kızlar bütün gün doğru düzgün bişey yiyemedim boğazım cok acıyo suyu bile zor içiyorum spor yapmak bi yanda dursun parmagımı oynatmaya halim yok((
ekmek yemeyin kızlar kilo yapar veremezsiniz ben bir lokma koymuyorum ağzıma 4 gündür.tuz,yağ,un,şeker yemeyin zayıflarsınız ben 4 günde 2 kilo verdim hihooohoyytt :)
iyi akşamlar kızlar bütün gün doğru düzgün bişey yiyemedim boğazım cok acıyo suyu bile zor içiyorum spor yapmak bi yanda dursun parmagımı oynatmaya halim yok((
mrb kızlar naıl gidiyo kpss den çıktım stresle 1 kilo vermişimdir heralde berbat bi sınavdı yaaa artık daha çok spor yapabilirim heralde bitti sonunda
kızlar bende sizi bayadır takip ediyorum ve bende yediklerimi yazmaya karar verdim.ama daha iki gündür diyetteyim ve iki günde bi kilo verdim..hiç aç kalmadım sadece kahvaltıda karpuz yedim öğleyin 2 küçük yuvarlak poğaça avucun içi kadar yanında domates salatalık ve çay..akşamda 6 kaşık fasulye bi parça ekmek ve yoğurt.bi saatte yürüyüş yaptım iki gün böyle geçti..herkes kahvaltıyı atlamayın diyo evet ama ben bi oturdummu kahvaltıda 1000 kaloriyi geçiyorum sucuktu kaşardı çeşit çeşit peynirler fln. çok zor kahvaltıda k.k peynir bi dilim ekmek yemek benim için.o yüzden karpuzla geçiştiriyorum hemde hiç aç bırakmıyo valla..2 gün önce 62,9 dum aç karnına bugün 61,8 geldim. birde arkadaş hayatımızı ekmeksiz geçirebilirmiyiz falan demiş benim annem yıllardır ekmek yemez kahvaltıda bile yemiyo kırk yılda bir yerse yiyo o da bi dilim bile değil..bende öyle alıştım ekmeği sadece kahvaltıda yerim onuda kaldırdım artık hiç yemicem.ama tabi poğaça kurabiye onlarda hamur işi sonucda onlara da dikkat edersek sorun kalmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?