Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

kılo bıldırım
baslangıc :87.2
gecen hafta :66.1
bu hafta :66.1
gelen gıden :yok
hedef :60

kısceler bugun cok ısım war ondan gıremıorum kusura bakmayn lutfen
bıde rıca edıorum herkes ben gıbı kılo bıldırımın yazsın emın olun bole dha cok motıwe olacagız

ayy inşllah cnm ya amacım 60 a ulasmak zaten aslında bu sabahki kilom eminim biraz daha düşük ama rengli dönemimde oldugum için çok fazla şişkinliğim var anlarsın ama pes etmiycem 60a kadar 8 kilo verdim gerisinide hepberaber vericez inşallah :)

menumude yazayım

SABAH

2 dılım sucuk (kucuck)
2 sıyah zeytın
1 kk peynır
bıber domates
1 dılm ekmek cay

oglen

1 dolma bıberı
cacık

ara

1 seftalı
1 kayısı
yesılcay

aksam

1 but ( haslama )
bol salata

ara

1 dılım karpuz
form cay

yaa... şimdi gördüm... günaydınn....
ben buralardayım ama bugun de çalışıyorum... e tabi diyet moduna henüz giremedim fekat pek de sıradışı beslenmiyorum...
sabah kahvaltım
1 kk peynir
kırmızı közlenmiş biber
1/2 dilim tam buğday ekmeği
3 adet zeytin

calısmamız dıyete engel degl baby
bende calısıorum dıyetımıde yapıorum
hadı bakıyım gır artık sende rejım moduna
yoksa yazı 73 le tammlamak zorunda kalacksın kı emınım ıstemıosndur bole bısı
ama dedıgın gbı kahwltnda gayt guzl

biraz geç oldu ama günaydın kızlar uyanamadım bugün sıcakan kahvalımı yapım az önce canım bu sıcakta hiç yumurta fln isemedi domates peynir salatalık yeşillikle geci bu kahvaltıda

Şaka yaptığını düşünüyorum şu an... bu 13 kiloyu da ben çalışırken verdim... elbette çalışmak diyete engel değil... çalıştığım için yazamıyorum demeye çalıştım... hafta sonu çok sıkıntılı zaman geçiriceğimden başlamıyorum... ama zaten diyete de çok aykırı beslenmiyorum demeye çalışıyorum....

tmm ben yanlıs anlamıs olablırımde neden gerılıosun pardon ama

birazdan dışarı çıkıcam alışverişe ve eminim oğluşum hamburger diye tuturucak ben nasıl dayanıcam yaaaa:18: :))))))

slm kızlar,dün giremedim.ben de bugünü miladım ilan ederek başlıyorum
bugün tartıldım ve 88.4 geldim.evet başlangıç kilom bu.bugün öğlen kalktım desem yeridir.
kahvaltım geç oldu haliyle artık öğle yemeği olmayacağı için ara öğnle idare edicem.
kahvaltı:2 dilim tam buğday ekmek
4 yeşil zeytin
1 ince dilim peynir
maydonoz ve çay
ara öğünde yani akşam üzeri ne yemeliyim fikir verseniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…