Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

ya ben hayatımda hiç diyet yapmadım hep spor yapıyodum ama şimdi benm sorunum basen azıcık bi göbek bide üst bacaklarımın kalın olması daha başka bi sorunum yok bu diyet oraları da zayıfatıyomu zayıflatıyosa hemen başlıcam zaten kahvaltı yapmadım yani yapanlar fln varsa cvp verirse sevinirm :)

kuzummm bu bölgesel zayıflamaya giriyor.. aynı dertten muzdaribiz bacaklarım kalın inceltmek içinde spor egzersizler yapmamız sart yemeğede illaki dikkat edicez ama sadece yemeği kesince üst tarafta gidio

ara öğün demişkene hemen sorumu iletiyorum :)
ara öğünlerde light meyveli yoğurt yesek olur mu kii malum dukandan alışkanlık :)

diyet listeniz harika görünüyor inşallah hergün buraya yazarak motivasyonunuzu arttırı bizleride olumlu yönde etkilersiniz. 10 vermiş haliznizi görmek ve duymak dileğiyle başarılar.

diyet listeniz harika görünüyor inşallah hergün buraya yazarak motivasyonunuzu arttırı bizleride olumlu yönde etkilersiniz. 10 vermiş haliznizi görmek ve duymak dileğiyle başarılar.

cok tsk edıyorum
ınsallah hep beraber verecegız

Kızlarrrr, ben bugün ne doğru düzgün bişey yedim... Nede içtim.
Menümü paylaşmaya yarın başlayacağım bütün gün toplantı...derken hiç özen gösteremedim

henüz diyete başlamadım ama benim diyet öncesi alıştırma günlerim olur... bugun itibariyle o alıştırma evresine başlamış bulunmaktayım... sebebi bu haftasonu diyeti bozmak zorunda kalabilirim ve bir de yeme düzenini oturtmam lazım iyice... yediklerimi / yiyeceklerimi yazıyım de bi yerde yanlış yaparsam uyarın lütfen beni...

sabah
* 1 kupa mate çayı (şekersiz elbette)
* yarım kibrit kutusu kadar light beyaz peynir + 1 adet üçgen peynir
* 1 minik kase közlenmiş kırmızı biber
* ince kesilmiş yarım dilim tam buğday ekmeği (biz ekmeğimizi evde yaparız tam buğday+kepek unu ile karıştırarak, ya da yulaf kepeğini)

öğle
* fabrikada ne yemeği var bilmiyorum ama ayar vericez bakalım ama ekmek yemeyeceğim kesin çünkü başka ekmeğim yok yanımda

ikindi
* 4-5 küçük kepekli grissini

akşam
* sanırım ızgara et ve yanında kereviz yiyebilirim

gece
* 4-5 küçük kepekli grissini
veya
* 200 gr yoğurt

bu arada sormam gereken şeyler var;
* bu diyette yoğurdun yeri nedir?
* asitli içecek tüketmemizde sıkıntı varmı? (zero-şekersiz limonata-şekersiz gazoz vs. vs. ) sodada sıkıntı yoktur muhtemelen (sade)
* bir de bu menüye baktığımızda benim normal beslenmemden çok uzak bişey yok gibi ama dayanamadığım tek şey varki; tatlı+ dondurma... dün de baya iyi yedim ikisinden de uzun bi süre istemez inşallah canım...

menun bence gayet guzl
yogurdu koymamıslar ama ben aksam yemeklerıme yada oglenlere haftada bı kac gn elemeyı dusunuorum
dondurmaya gelıncede cuma gunlerı kendıne odul wereblırsın
mesela ara ogun yerıne dondurma yıyeblırsn

ne diyosun sen dondurma mııı
yenilebilirmi yani bu diyettee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…