Lan haftaya bende bunu yapcaam
pazartesi bendemi baslasam bu ara diyet yapmiya basliyorum 2.gün birakiyorummmmm
allah beni ne diyim su bogazi bir düzene sokamadimmmmm
ye ye nereye kadar yiyeceksekkkkk diyetin her türlüsünü bilipde yapmiyan tek canli benim gibi geliyorrrrrr
pazartesi bendemi baslasam bu ara diyet yapmiya basliyorum 2.gün birakiyorummmmm
allah beni ne diyim su bogazi bir düzene sokamadimmmmm
ye ye nereye kadar yiyeceksekkkkk diyetin her türlüsünü bilipde yapmiyan tek canli benim gibi geliyorrrrrr
ap seker yap
neden pazrtesıyı bklıosn kı
yarın basla bence
bnde oleydım yapamıodum bır turlu ama sukur hersey yolunda artık
esim cocuklar evde olunca yemek icmek her sey karisiyorrr
pazartesi hepsi okula ise gidiyor rahat baslarim gibi geliyor
diyet yapasim var basliyorum kimi pizza söylüyor kimi anne su yemegi yap diyor
sonra benim diyet güme gidiyorrr
10 kilo fazlası olanların yapabileceği bu diyet tüm besin ögelerini içeriyor. Bu diyette erkekler, günlük porsiyonu yüzde 50 artırabilir. 4 haftada 10 kilo vermek mümkün. AMERİKAN KALP VAKFI DİYETİ - 2
Hedef kilo : 1 ayda ortalama 10 kilo
Hedef kalori : 1300 Kcal
Günlük Menüler
30 gün boyunca
Sabah: Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.
Öğle: 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)
İkindi: 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta
Akşam: 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek
Gece: 2 porsiyon meyve.
Bu diyette günlük menü diyet süresince aynıdır.
ben bu dıyetı daha once de yapmıstım 2 hafta gıbı bır sure
gercektende wermıstm kılo sımdı ıse sewdıcemle beraber basladık
bısmıllah bugun ılk gunumz
ıns guzl sonuclar alırız
gun gun yazacagım buraya
sızlerınde katılımlarını beklıyorum
tum dobıcleeeer burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
slm canım.ben de geçen ay buna benzer kendimce bir diyete başladım.20 gün falan sürdü bıraktımbazı problemler yaşadım ve yine yemeye başladım bugün tekrar başladım inşallah bu sefer sonunu getiricem.
ben de burdan sizinle devam etmek istiyorum.hepimize kolay gelsin.bu arada sabahki menümü yazayım
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği
4 tane yeşil zeytin
1 parça peynir
bol maydonoz
ara :yeşil çay
selam kızlar...
bende niless'im gibi dukan diyeti yapanlardanım... yaklaşık 2 ayda 13 kilo verdim... ama artık çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten ve pes ettim... şimdi öyle kafama göre dikkatli beslenerek devam ediyorum çok şükür kilo da almadım... hatta hala vermeye de devam ediyorum... ama bu diyet gayet çekici göründü gözüme...eğer aranızda bana da yer varsa uçarak koşarak dahil olmak istiyorum... fakat pazartesiden sonra... çünkü çok zor çok sıkıntılı bi hafta sonu geçiricem asla diyete uyamam devamlı dışarda olucam... o yüzden böyle ufaktan dahil olıyım istiyorum aranıza...
hosgeldn canm
burada yazark motıwemz dha da artack bırakmıcz ıns
hepımz cıtır cıtır hatunlar olacagz
o yaptıgın donemde kac kılo werdn canm
he he utanarak söylüyorum 2.5 kilo verdim.hayatımdaki ilk diyetimdi 30 yaşımda olmama rağmen.onu da elime yüzüme bulaştırdım zaten.ama bu sefer başarıcam.1 ağustosa kadar 10/12 kilo vermek istiyorum.sürekli giricem çünkü motivasyonum çok çabuk düşüyor
selam kızlar...
bende niless'im gibi dukan diyeti yapanlardanım... yaklaşık 2 ayda 13 kilo verdim... ama artık çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten ve pes ettim... şimdi öyle kafama göre dikkatli beslenerek devam ediyorum çok şükür kilo da almadım... hatta hala vermeye de devam ediyorum... ama bu diyet gayet çekici göründü gözüme...eğer aranızda bana da yer varsa uçarak koşarak dahil olmak istiyorum... fakat pazartesiden sonra... çünkü çok zor çok sıkıntılı bi hafta sonu geçiricem asla diyete uyamam devamlı dışarda olucam... o yüzden böyle ufaktan dahil olıyım istiyorum aranıza...
aynen tatlım bende pazartesi başlıcam zaten :)
umarım dukandaki o motivasyon serisini burda da uygulayabiliriz:) Allahım 2 porsiyon meyve görünce gözlerim yerinden oynadı hemen dedim ben bunu yaparım :)
burdaki bir çok arkadaşada diyet + spor konusunda deneyimlerimizi paylaşırız:) seni burda görmek güzel :) beraber olunca herşey çok güzel oluyor :)
3 kide olsak 5 kişide olsak yine her hafta kilo verme tablosu yapılmasını öneriyorum :)tabiki diğerleride uymak isterse :)
aynen tatlım bende pazartesi başlıcam zaten :)
umarım dukandaki o motivasyon serisini burda da uygulayabiliriz:) Allahım 2 porsiyon meyve görünce gözlerim yerinden oynadı hemen dedim ben bunu yaparım :)
burdaki bir çok arkadaşada diyet + spor konusunda deneyimlerimizi paylaşırız:) seni burda görmek güzel :) beraber olunca herşey çok güzel oluyor :)
3 kide olsak 5 kişide olsak yine her hafta kilo verme tablosu yapılmasını öneriyorum :)tabiki diğerleride uymak isterse :)
ıns canm gır dedıgın gbı sureklı
yazılanları oku feln
motıwen dusmez
ben werdysem herkes kılo werr emın ol
sanırım zor kilo veriyorum ben ama bu sefer olacak.yalnız şimdi evdeyim ve sıcağa hiç gelemiyorum.akşam da dışarı çıkıp yürüme imkanım yk.artık evde hoplayıp zıplayacağız.kendim adına söylüyorum hareket olmadan benim kilo vermem zor.veririm tabiki ama 20/25 günde sadec 2.5 kilo vermiştim.demekkki hareket şart bana
ac mezdeke oyna sende[/QU
ender saraç bzaı hareketler paylaşmış tvde onları yapcam artık
benim aslında evde eliptik bisikletim var fakat ev taşımıştım ve vidalarını kaybettim bulamıyorum.eşim 6 aydır bana ben halledicem diyor ama hala halledecek
aslında onu yani vidaları ayarlayabilsem harika olacak günde 35/40 dakika çok iyi geliyormuş.göbüş hariç her yerini çalıştırıyor çünkü.ama benim koca hala halledecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?