Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

evet tamamen tuzu kesmemiz ilerde başka şeylere neden oluyomuş.fakat iyice azaltmam lazım.aslında kaya tuzu almayı düşünüyorum hem zararlı değil hem de vücudumuz için gerekli mineraller var içinde.
bir de benim eşim böbrek hastası doktorumuz doğal tuzları kullanmamızı tavsiye etti.sofra tuzu maalesef böbreklerimizi tahrip ediyormuş

ozamnsa en kısa zamnda al canm

en iyisi o galiba alıcam bu hafta inşallah.bir de şu 7 otlu çaydan alıcam.dün bir arkadaşımız bahsetmişti.benim iş başı 1 ağustosta o zamana kadar 78 olmalıyım.çok şey istemiyorum değil mi??

ımmm bılemedım :18::18::18:
canım buradakı lısteye uymaya calıs bence
emın ol werecksın
ben dun ewe gıttıgmde tartldm 65 cıktm
hep buradakı lısteye uyuyorum
genlde sabh kahwltım farklı oluyo okadr

tebrikler canımvallahi kafayı taktım 1.5 ayda 10 kiloyu vericem.bir şekilde vericem.kilom şu anda fazla olduğu için veririm gibime geliyor ama görücez bakalım.bir de ben burdaki diyetle beraber kalori sayarak vermek istiyorum.inceledim de çok mantıklı geldi.sonuçta çok kalorili şeyler bu diyette de yok kalori sayma yönteminde de sıkıyosa çok kalori al.aynı hesap yani

cok ıstersen basarırsın baby
bende senn kadardım unutma

18.06.2012 tarihi itibari ile bende başlıyorum :))) sabah tartılmayı unuttum ama idare edin yüksek ihtimal 73,8 filan çıkarım :))

sabah : 1 dilim ekmek + peynir yedim şimdi nescafemi içicem :)
öğlen : mercimek çorbası + ayran + 1 dilim ekmek ( iş yerinde çıkacak olan yemekten uyalama :) aslında piliç ızgarada var ama yemek istemiyorum)
ikindi : 2 adet galeta
akşam : taze fasulye + ekmek
gece: kayısı :)

ekmek olarak : tam buğday kullanma niyetindeyim sabah kepekli yedim ama :)

Kızlar günaydın :)
Bende bugün itibariyle söz başlıyorum, gerçi diyete başlamadığım günlerdede diyetteki gibi besleniyodum ama neyse

Sabah bir kase light süt + nesfit ile güne başladım...

slm hasret
benimde diyetim buna benziyor diyetisyen verdi ama uygulamakta zorlanıyorum istersen birlikte bu diyeti uygulayarak burda kilolardan kurtulalım ama hep burda olalım sürekli yazışarak motive olalım bir nevi zayıflama koçu gibi ne dersin

slmlar herkese,çok güzel bir gün gerçekten bir de şu fazlalıkar olmasaydı daha güzel olacaktı
sabah:2 dilim tam buğday
kibritten küçük peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
1 salatalık,çay
ara:yeşil çay
öğlen ne yicem bilmiyorum muhtemelen 2 dolma ve ayran

mrb cnm
tabıkı cok ısterım hemde
ben zaten 4 gundr feln uyguluyorm bunu
yarın sende baslarsn destk olurz supr olur
ben hep buralrdayım zaten
Kızlar günaydın :)
Bende bugün itibariyle söz başlıyorum, gerçi diyete başlamadığım günlerdede diyetteki gibi besleniyodum ama neyse

Sabah bir kase light süt + nesfit ile güne başladım...

cnm kahwltı etsen :18::18::18:
hepinize günaydın kızlar kilo vermek için ne güzel bi gün dimi

ne guzl menuleın seker
öğle 2 yemek kaşığı patates ve yogut :))
ıyıyms

bugun herkesn durumu ıyı sanırım
herkes baslams dıyete
cok sewndm gerckten afern bıze

bugun bıraz rahtsızdm ondan gıremedm kısceler
suan ıyıyım allha sukur
sızler nasılsınz

Canım yarından itibaren öyle yapayım... (

Buarada öğlen;

Bezelye yemeği,
Cacık,
Küçük bir parça karpuz yedim...

Şuandada yeşil çayımı içiyorum..

aynn canm kahwltı yapmn dha ıyı
bende bazen ıse gec kaldıgımda yemk zorunda kalıorum ama cogu kahwltı yapıorum bol yesllıklı
walla yeslcay demesn unutmstm
bende alıorum smdı
afyt olsn:13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…