Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

7 otlu çay da ciddi tok tutar... öneririm... iştah kesiyo... Doğadan...

slm canım bu yedi otlu çayı nasıl içiyoruz.her yemek öncesi mi??
ayrıca 13 kilo vermişsin tebrik ederim ne kadar sürede verdin??ah ben de bir o kadar versem biraz şekle girerim

slm canım bu yedi otlu çayı nasıl içiyoruz.her yemek öncesi mi??
ayrıca 13 kilo vermişsin tebrik ederim ne kadar sürede verdin??ah ben de bir o kadar versem biraz şekle girerim

ben genelde sabahları aç karnına içiyorum... bu 13 kiloyu dukan diyetiyle 2 buçuk ayda verdim...

ben genelde sabahları aç karnına içiyorum... bu 13 kiloyu dukan diyetiyle 2 buçuk ayda verdim...

sabah hayatta içemem ben onu afedersin çıkarırım midem çok hassas benim.akşam yemekten önce içsem olur mu acaba??dukanı ben de düşündüm ama hiç ekmek yok o diyette sabahları bir dilim de olsa yemek istiyorum.yoksa bırakırım daha önce bıraktım zaten.bırakmasaydım şimdiye 6 kilo daha azdım

ben yulaf kepeğinden ekmek yaptım kendime hep... hemde mis gibi oldu... ekmeksiz bir günüm bile geçmedi... ama artık çok sıkıldım aynı şeyleri yemekten... ben bitki çaylarından nefret ederim ama bi tek o 7 otlu çay diğerlerine benzemediğinden çok keyifle içebiliyorum... denemeni öneririm...

sağol canım.hemen alıp denicem.dukanda da haklısın et severim ben aslında ama sıkar.ben beslenme şeklim olacak şekilde bir diyetle vermek istiyorum.yani sonradan geri gelmesinler83 ü bir görsem sanki daha kolay olacak gibime geliyor.2 yıldır 83/88 arasındayım hep.ilk diyetime de mayısta başlayıp bıraktıminsan iradesiz olunca:26:
beş yıl öncesinde 63/68 kilo arasındaydım.tedavi falan gördüm bir de dikkat etmeyince geldiler işte ve gitmelerini çok istiyorum.aartık hiçbir şeye giremiyorum fil gibi geziyorum ortalıkta
83e çok kolay geldim o yüzden 83 altı kilolar daha çabuk gidecek diyorum.ilaçlarımın etkisiyle olmuştu.ama 83ten sonrası tamamen benim tembelliğim.insan en çok kaldığı kilolarda zorlanırmış ben de ilk zaman zorlanıcam kesin.bu sefer başarmak istiyorum

valla benim beslenme tipime çok yakın dukan bu yüzden de yaptım... ama bi yerden sonra vücut alışıyor... belli bir duraksamaya girdiğinde de başlıyor kaçamaklar... ben bu şekilde ipin ucunu kaçırdım... çok şükür kilo da almadım... geri dönmez sanmıyorum... ama az da olsa bu tip beslenmeyle kilo vermeye devam ediyorum... spor da yapıyorum... keyifli yani zayıflamak... ben 44 bedenlere giremeyip 46lara bakmaya başlamıştım artık... sonra 46 beden gelinlik almanın mantıklı olmıycağını düşünüp başladım diyete... şimdi 42 slim kalıp kıyafetleri giyebiliyorum... o yüzden çok mutluyum... bu halimle gelin olabilirim... çooook güzel duruyo gelinlikler denemeye başladım artık... bel oyuntum çıktı alımlı bi hatun olabildiğimi düşünüyorum en azından kendim için öyle görünüyo olmam yeterli... diyet için yada kiloyu korumak için daha bağlayıcı oluyo... bundan sonra ne verirsem kardır modundayım...

canım inşallah ince bir gelin olursun.ben evlenirken 67/68 kiloydum 40 beden dim.gayet güzel bir gelin oldum.yani 40 bedenle de güzel gelin olunuyor sen de çok güzel olacaksın eminim.
ne zaman nasipse düğünün??Allah hayırlı uğurlu eylesin inşallah.

akşam yemeğimi yedim kazasız belasız ilk günü atlattım
akşam:2 tane biber dolması
1 kase cacık

benden başka da kimsecikler yok.nerdesiniz???

menum
sabah
1 dıl ekmek ( gewrek )
azcık peynır
1 yumurtadan yapılmıs omletn yarısı
kozlenms 1 bıber
maydnz marul domats salatlk
tost makınesnde yapılms patates

ogle

cawdr ekmegınden tost
domats salatlk bıber lımonata

ara

1 seftalı
1 kayısı

aksam

k flaks

günaydın kızlar bu sabah küçük yağsız bir tos yedim sadece öğle hiçbirşey yemiycem çünkü bu aksam sünnet düğünü var ve yemekli :) bu arada bende dogadan yeşil çay içiyodum ama o 7 otluyuda deniycem mutlaka tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim... benden bir mutlu haber daha dün alışverişe gidiceğimi söylemiştim ve artık kalıbına göre rahatlıkla 40 ve 42 bedenin içine girebiliyorum 44 hata 46 dan kurtulmak nasıl güzel bi duyguymuş anlatamam :))))))

Son düzenleme:
günaydın
kahvaltım yine klasik
2 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 ince dilim peynir
çay
kızlar acayip şişim ben sıcaktan mı acaba??böyle elim ayağım şiş.reglime de var ama anlamadım

tebrkler cnm ne mutlu sna
aksama kadr hıc yemezlk yapma
mesela saat 2 3 gıbı haff bısıler ye
yoksa dırek yemklere saldırrsın dha kotu olur
bırde yesılcayda ıcmeye dewm et
yesılcayn yerı ayrı

günaydın
kahvaltım yine klasik
2 dilim tam buğday ekmeği
4 yeşil zeytin
1 ince dilim peynir
çay
kızlar acayip şişim ben sıcaktan mı acaba??böyle elim ayağım şiş.reglime de var ama anlamadım

gnydnnn
cnm aslında mennde + bısı yok ama yesllkde yok :18::18::18:
yesllık metblızmayı cok calıstırr sabaha mutlaka eklemelısın bnce

gnydnnn
cnm aslında mennde + bısı yok ama yesllkde yok :18::18::18:
yesllık metblızmayı cok calıstırr sabaha mutlaka eklemelısın bnce

evet normalde yerdim hep maydonoz ya da salatalık ama bugün canım istemedi.şu şişliğe bir çare var mı??sanki vücudumda ödem var gibi şiş her yerim

evet normalde yerdim hep maydonoz ya da salatalık ama bugün canım istemedi.şu şişliğe bir çare var mı??sanki vücudumda ödem var gibi şiş her yerim

ozamnsa ıı canm
ben gecendede yazmıstm seker buraya
maydnz suyu ıc bence bıde gunde 2 fıncan yesılcay

yeşil çayı bir fincan içiyordum 2ye çıkarayım o zaman.maydonoz suyunu nasıl hazırlıcam??çok soru soruyorum kusura bakma

heheh yok canm ne demk
maydnuzn ustune 1 bardak su koyuyorum kaynatıorum 5 dk feln
sonra kapat demlensın sonra afytle ıc

heheh yok canm ne demk
maydnuzn ustune 1 bardak su koyuyorum kaynatıorum 5 dk feln
sonra kapat demlensın sonra afytle ıc

bugün yapayım bir bakalım.ben de şişlik çok olur maalesef.tuzsuz yiyemiyorum daha doğrusu tansiyonum çok düşük olduğu için tuzu kesince iyice düşüyor.yazın bir miktar tuz almamız gerekiyormuş zaten sıcak olduğu için.bu tuz da şişlik yapıyo sanırım.ama maydonozu kesin denicem.maydonoz miktarı önemli mi??

mıktarını sen ayarlarsn cnm goz kararı
tuz evet bende sıskınlk yapıo dıe blıorum
ama bende mesela tuzu tamamen kesemem
az koyuyorm tuzu mesela
ama zayflamak ıcın dııl saglk ıcın mantgyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…