bugun bıraz rahtsızdm ondan gıremedm kısceler
suan ıyıyım allha sukur
sızler nasılsınz
öğlen bişey yemedim kahvaltım geç olmuştu 10.30da.ara öğün yaparak geçiştirdim öğleyi 1 avuç leblebi 2 kaşık yoğurt
akşam:1 tabak barbunya üzerine bir tutam maydonozla
1 kase cacık
1 dilim uno denge ekmek
gunydnn kısceler nasılsınz
kacamksız bır gun dılıyorum ıns
günaydın canım.ben bugün dayanamayıp tartıldım şu anda 1 kilo vermiş gösteriyor tartı.87.4 üm.muhtemelen su gitmiş olsun ama yine de sevindim
sabah:2 dilim uno denge
3 yeşil zeytin
kibrit yarısı peynir
1 yumurta
1 tutam maydonoz ve salatalık
ara:yeşil çay
öğle:1 tabak barbunya,1 bardak ayran
ara:1 elma yeşil çay
akşam:taze fasulye,salata,1 bardak ayran
gece:ince dilim karpuz
umarım olmuştur menüm,bugün bunu planladım.
tartı günüm cumartesi 1 kilo daha gider inşallah.böylelikle haftada 2 kilo gitmiş olur
eet cnm bnce gayt guzl olmus
ne mutlu sna olsun su mu gıtsn yanı
hosgeldn canmslm arkadaşlar
herkesi burda aktif halde yazışıyor görmek sevindirdi beni. çoğu günlük açıyor sonra hiç uğramıyorlar. bende dünden beri çok dikkat ediyorum yediklerime. inş bende geç kalmış amacıma ulaşırım sağlıklı bir şekilde.
evet canım su da olsa gitmesi güzel.insan gaza geliyor.normalde vücut 2 hafta sonra kilo vermeye başlarmış,bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.bir de benim kilo çok ya başta daha çabuk gider sanırım
bnm kılom cok zor gıdıo artık
sabıtlestı kaldı resmen
60 ı ne zamn gorcem acaba
3 hafta sonra kuzenımn dugunu war
zayflamam gerek
en az 3 kılo
slm arkadaşlar
herkesi burda aktif halde yazışıyor görmek sevindirdi beni. çoğu günlük açıyor sonra hiç uğramıyorlar. bende dünden beri çok dikkat ediyorum yediklerime. inş bende geç kalmış amacıma ulaşırım sağlıklı bir şekilde.
hosgeldn canm
sende bızım gıbı buraya sık sık gelerek takıp ederek menulerını bızımle paylasarak zayıflayablırsn
evet canm
ben 87 kılo ıken haftada 3 kılo bıle werdıgımı bılıorum
ama motıweonmlı oldugu ıcın ne kadr gıderse okdr motıwen artacak
kilo azaldıkça zorlaşıyormuş vermek ama devam ettikce vereceksindir tatlım.sonuçta epey kilo vermişsin gidecektir kalanlar da
evet neden olmasın ben 8 saat masa başı çalışıyorum ve pc çoğu zaman açık oluyor kilom 69 ile 70 arası giipd geliyorum ama 57 olmak istiyorum zaman çok önemli değil sağlıklı veriyim yeter. diyetisyene gidiyorum ama etrafımda bende başka diyet yapan olmayınca çok zorlanıyorum burda birlikte yapabiliriz.
slm canım.ben de bir kaç gündür buradayım bir de kalori sayma sayfasındayımiki yeri birden takip ediyorum.sen de günlük menülerini yaz.beraber verelim.ben genellikle giriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?