Ayda 10kg Diyetini Uygulama Deneyimlerimiz

sabah gec kalktım bı uyandım saat 8 gıttı kahwltım

sabah
corba

oglen
domates slatlk bıber
3 kofte ayran yada zero

ara

4 kayısı yesılcay

aksam

1 dolma bıberı
bol salata
yogurt

ara

1 kucuk dılm karpuz yesılcay

öğlen bişey yemedim kahvaltım geç olmuştu 10.30da.ara öğün yaparak geçiştirdim öğleyi 1 avuç leblebi 2 kaşık yoğurt
akşam:1 tabak barbunya üzerine bir tutam maydonozla
1 kase cacık
1 dilim uno denge ekmek

menum

sabah

1 cubuk fıncan cay 1 dılm cawdar ekmegı
yarm kk peynır 1 kucuk dılm kasar
3 zeytın 2 kucuk sucuk
maydnz kozlenms bıber domats salatlk

oglen

1 dılm ekmek cay
domats salatalk bıber
azcık peynır 2 zeytın

ara

1 seftalı 2 kayısı
yeslcay

aksam

mantar sote
bol salata

ara

1 kucuk dılm kavun

gunydnn kısceler nasılsınz
kacamksız bır gun dılıyorum ıns

günaydın canım.ben bugün dayanamayıp tartıldım şu anda 1 kilo vermiş gösteriyor tartı.87.4 üm.muhtemelen su gitmiş olsun ama yine de sevindim
sabah:2 dilim uno denge
3 yeşil zeytin
kibrit yarısı peynir
1 yumurta
1 tutam maydonoz ve salatalık
ara:yeşil çay
öğle:1 tabak barbunya,1 bardak ayran
ara:1 elma yeşil çay
akşam:taze fasulye,salata,1 bardak ayran
gece:ince dilim karpuz
umarım olmuştur menüm,bugün bunu planladım.
tartı günüm cumartesi 1 kilo daha gider inşallah.böylelikle haftada 2 kilo gitmiş olur

eet cnm bnce gayt guzl olmus
ne mutlu sna olsun su mu gıtsn yanı

slm arkadaşlar
herkesi burda aktif halde yazışıyor görmek sevindirdi beni. çoğu günlük açıyor sonra hiç uğramıyorlar. bende dünden beri çok dikkat ediyorum yediklerime. inş bende geç kalmış amacıma ulaşırım sağlıklı bir şekilde.

eet cnm bnce gayt guzl olmus
ne mutlu sna olsun su mu gıtsn yanı

evet canım su da olsa gitmesi güzel.insan gaza geliyor.normalde vücut 2 hafta sonra kilo vermeye başlarmış,bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.bir de benim kilo çok ya başta daha çabuk gider sanırım

hosgeldn canm
sende bızım gıbı buraya sık sık gelerek takıp ederek menulerını bızımle paylasarak zayıflayablırsn
evet canım su da olsa gitmesi güzel.insan gaza geliyor.normalde vücut 2 hafta sonra kilo vermeye başlarmış,bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum.bir de benim kilo çok ya başta daha çabuk gider sanırım

evet canm
ben 87 kılo ıken haftada 3 kılo bıle werdıgımı bılıorum
ama motıweonmlı oldugu ıcın ne kadr gıderse okdr motıwen artacak

bnm kılom cok zor gıdıo artık
sabıtlestı kaldı resmen
60 ı ne zamn gorcem acaba
3 hafta sonra kuzenımn dugunu war
zayflamam gerek
en az 3 kılo

bnm kılom cok zor gıdıo artık
sabıtlestı kaldı resmen
60 ı ne zamn gorcem acaba
3 hafta sonra kuzenımn dugunu war
zayflamam gerek
en az 3 kılo

kilo azaldıkça zorlaşıyormuş vermek ama devam ettikce vereceksindir tatlım.sonuçta epey kilo vermişsin gidecektir kalanlar da

slm canım.ben de bir kaç gündür buradayım bir de kalori sayma sayfasındayımiki yeri birden takip ediyorum.sen de günlük menülerini yaz.beraber verelim.ben genellikle giriyorum.

evet neden olmasın ben 8 saat masa başı çalışıyorum ve pc çoğu zaman açık oluyor kilom 69 ile 70 arası giipd geliyorum ama 57 olmak istiyorum zaman çok önemli değil sağlıklı veriyim yeter. diyetisyene gidiyorum ama etrafımda bende başka diyet yapan olmayınca çok zorlanıyorum burda birlikte yapabiliriz.

bende masa bası calısıorum ısım cok yogunda dııl
tum gun buralardayım
bnde sureyı hıc bı zamn onmsemedım kı bu kıloları uzun bır surede werdm gerckten
ıns hedeflerımızede ulasablırız saglıcakla

hasret merhaba
dıyete baslayalı 6 gun olmus suan ne kadar kılo verdın canım

slm canım.ben de bir kaç gündür buradayım bir de kalori sayma sayfasındayımiki yeri birden takip ediyorum.sen de günlük menülerini yaz.beraber verelim.ben genellikle giriyorum.

diyetisyenin verdiği diyet listem

sabah
peynir. zeytin. çay. ekmek. ve haşlanmış yumurta (yumurta olduğunda peynir yenmeyecek)
ara
meyve
öğle
çorba.et.salata.yoğurt
ara
meyve
akşam
sebze yemeği. salata.yoğurt.ekmek
ara
meyve

spor ve su var listeye ek olarak
ölçü yazmadım çünkü herkes ölçüyü biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…