Aylardır işe gitmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

e nasıl geçiniyorsunuz?

Arkadaslar sakin olun bunu sadece Almanyada Türkler yapmiyor. Ve bircok aile hekimi isyerinde bana mobbing uyguluyorlar cok stressliyim falan derseniz size rapor verir.

Konu sahibi 10 yildir bu kamu kurulundaysaniz o halde suresiz isanlasmaniz var. Sizde biliyorsunuz ki o halde sizi isyeri kolay kolay cikarmaz.

Baska yerde kolaycada is bulamazsiniz. Baska bolume gecme sansiniz yokmu

Sigortadan aldığınız parayı küçümsemişsiniz ama işe gitmiyor, yatıyorsunuz. O bile fazla size. Yaptığınız şımarıklık.

Aynı yerde değilim ama 10 senedir aynı işi yapıyorum, mesleğim bu. Başka yere geçmeyi denemedim çünkü yazdığım gibi iş yerinde, çalıştığım bölümde sorun yok. Sorun bende. Başka yere geçsem, yine gitmek istemem. Sanırım artık çalışmak istemiyorum. Yukarda bi yorumda biraz daha ayrıntılı yazmıştım.

sımdı bu ıkı nedenle olabılır
ya rahatlık batıyordur sıze
ya da psıkolojık bır sorun vardır
bır uzmana mı gıtsenız oyle rapor alıp ısten kacmak cozum degıl bu sorunu cozmenız gerek

yok boyle devam etmek ıstıyorsanız ısten cıkın bır zahmet de o ıse ıhtıyacı olan bır suru ınsan var

Almanya'da işsizlik maaşı oluyormuş galiba, madem çalışmak istemiyorsunuz tazminat derdine düşmeden bırakın işi, bari o maaşı alın, en azından hakettiğiniz bir para olur.
Ayrıca Türkiye'ye gelip bir-iki sene yaşasanız ama Almanya'dan bir destek olmadan, şu anki derdinizi mumla ararsınız.

Ablacım linclenmeye konu mu actın

Sizin gibiler derken? Sizin bahsettiğiniz Türkiyedeki olmayan adalat, sayısız kadın cinayetleri, taciz vakalari olmasın?
sizin gibiler derken sizin gibiler işte.
keyfinden işe gitmeyip maaş alanlar. ondan sonra türkler kötü, çalışmıyor diyorlar.
derde bak ya!
konuyu milletle dalga geçmek için mi açtın?
millet işsizlikten kırılıyor. bu ne şımarıklık!
çık o zaman işten yerine başkaları gelsin. ama çalışmayıp para yemek tatlı tabi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…