Kapının anahtarı yok mu? Kapıyı kitleyin canım. Kv odun mudur nedir! Belki sevişiyosunuz tövbeler tövbesi
Anne babanız sizin o eve neden verdi, siz isteseniz bile kabul etmemeliydiler.
Kusura bakmayın ama mecbur katlanacaksınız yapacak hiç bir şey yok.
Dİretirseniz boşar.
Ben de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.Kapının anahtarı yok mu? Kapıyı kitleyin canım. Kv odun mudur nedir! Belki sevişiyosunuz tövbeler tövbesi
Bacım kabul etti diye kadın pat diye odaya mı dalmasi lazım?Aile büyükleriyle yaşamaya karar verdiğinizde bunları tahmin etmemiş olmamanız ilginç bence.
Hunharca güldüm. Kadın trol. Siz de o öyle bakarken alttan altan gidip, aniden yukarıdan aşağıya doğru fırlayıp camda karşısınıa çıksaydınızBen de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.
eşiniz ayrı eve çıkacağız bir süre sonra deyip şimdi hayır diyorsa sizi kandırmış oluyorEvimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.
Ben de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.
Bacım kabul etti diye kadın pat diye odaya mı dalmasi lazım?
Ben de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.
eşiniz ayrı eve çıkacağız bir süre sonra deyip şimdi hayır diyorsa sizi kandırmış oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?