Görgüsüzlük, cahillik, geri kafalılık:)) illaki güldürdünüz. Ama yinede yaptığı yanlış birşey anlamıyorum bilerek mi yapıyor yoksa öyle mi görmüş çözemedim bende
Keske ama hep gafil avlandim. Fark etsem önceden sizin dediginiz gibi " böö" yapardım.Hunharca güldüm. Kadın trol. Siz de o öyle bakarken alttan altan gidip, aniden yukarıdan aşağıya doğru fırlayıp camda karşısınıa çıksaydınız
Yok artık ya çat diye girmek nedir karı kocasınız siz ya hiç mi saygısı yok bu insanların, ayırım tabi evinizi böyle hayat mı geçer8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
E ne diyordu ki siz onu görünce. Böyle anlatınca cok komik ama o an insanYemin ediyorum dediğin gibiydi. Gündüz bile günesligi kapatmaya başlamıştım. Birgün camı açık unutmusum. Güneşlik kapalı olduğu için de fark etmedim. Üstümü değiştiriyordum. Birden camdan kafasını sokup perdeyi bir açtı sana anlatamam yaşadığım korkuyu.
Valla 1 yillik evliyken 3kere tasindim. Paraya kiydiktan sonra gul gibi de tasiyor nakliyeci adamlar. Bir de biz memuruz. 3 4 senede bir sehir degistirecegiz. Annemin bir lafi vardir esyalar icin. "Amaan benimle mi yaslanacak " diye. Bende o kafadayim. Kirilsin parcalansin zedelensin napayim benim huzurumdan onemli mi sanki.Esinizin maaşı bı kazancı yokmu neyle geciniyosunuz? Evinizde varmış üstelik kirada vermeyecekmissiniz nasil kandirmislar sizi de ailenizi de üzüldüm vallahi. Birde eşyalar noluyomus ki taşınınca sanki hickimse tasinmiyo eşya alan çakılıp kaliyo
sana ilginç gelecek ama sen utanacağına onu utandır. sahur vakti odaya pat diye giriyorsa , eşini o saate yakın birlikte olmaya dahil edebilirsin veya sadece bi cilvelesme bile olabilir senin üzerinde pijama değilde daha uygunsuz şeyler olursa belki utanır da girmez bi daha kapıyı çalmadan. esin de tersler o durumda belki. bana bi yakınım söylemişti mantıklı taktik8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.
Çünkü siz onun düzenine gittiniz. Bu yüzden karışmaya hak görüyor.evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile.
Yılı nerde gördünüz yahu 8 ay yazıyorBaştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına
8 yıl aynı evde kabusYılı nerde gördünüz yahu 8 ay yazıyorbende döndüm tekrar okudum ulan uykusuzluktan ben mi okuyamadım diye
Hak veriyorum biz aile apartmanındayız o bile çok geliyo gözüme bazen bide aynı ev düşünemiyorum8 yıl aynı evde kabus
Insan 1 sene bile dayanamıyo valla yasadım biliyorum benim limit 6-8 ay arası sonrasına katlanamadım hep kacmak istedim kaynana evinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?