Aynı evde oturmak ve sorunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

VIMAGE

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
158
226
18
28
8 aylık evliyim Kaynanam ve kayınbabamla oturuyorum. Kaynanam 70 yaşında sinir olduğum şey yatak odama çat diye giriyor. Sahur vaktinde bile kapıyı açıyor kalk yemek hazırla diyor ama yinede yatak odama girmesini istemiyorum. Eşimlede konuştum bu konuyu o da hak verdi annesini uyardı birkaç defa ama Aynı şeyleri yapıyor evin herşeyine karışıyor. Evdeki Yaptığım düzene bile. Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.Evimiz var aslında ama kiraya vermişler kirayı bile kendileri alıyor borçları var diye. Oysaki yaz olunca istediğinizi yaparsınız demişti kaynanam. Bende onları kendi haline bıraktım ne yaparsa yapsın diye ama insan üzülüyor Bir evi bir düzen sahibi olmak istiyor.

Baştan niye kabul ettiniz? Eşinizin söylemesine de gerek yok, odaya pat diye girme anne rahatsız oluyorum diyebilirsiniz kendiniz.

Kayınpeder kayinvalide beraber yaşayıp mutlu olanı duymadım görmedim. Ne yapıp edip evleri ayırmaya bakın.

Yaşlılığına veriyorum görmemiş işte

Baştan hata yapmışsınız aynı eve çıkmakla
8 Yıl olmuş eşiniz Çıksa şimdiye çıkardı malesef
Maalesef yaş ilerledikçe insanlar daha huysuz oluyor inanın değiştirmeniz zor onları.
Ama eşinize diretin çıkmak istediğinizi deyin eğer kaynınız varsa biraz da onlar gelsin yanlarına

Hastalık , yaşlılık gibi önemli şeyler olur ayrıda illa bir anne babayla aynı evde yaşayacaksam kendi anne babamla yaşarım eşimin anne babasıyla değil, bu şekilde evlenmeyi ben evlenme olarak bile görmüyorum.

Nasıl kabul edebiliyorsunuz böyle bir şeyi anlamıyorum.

Annem babamda da hata var Ama onlara evini ayırcaz dediler sonrada durdular

Kapının anahtarı yok mu? Kapıyı kitleyin canım. Kv odun mudur nedir! Belki sevişiyosunuz tövbeler tövbesi
Ben de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.

Ben de bir seneden fazla oturdum. Ilk zamanlar benimki de dalıyordu içeri. Sonra kapıyı kilitlemeye başladım. Yatak odasının penceresi balkona bakıyordu. Kapı kilitli olunca yüzünü cama yapıştıyordu içeri bakmak için. Kaç kere ödüm patlamıştır. Çok şükür kurtuldum.
Hunharca güldüm. Kadın trol. Siz de o öyle bakarken alttan altan gidip, aniden yukarıdan aşağıya doğru fırlayıp camda karşısınıa çıksaydınız

Evimi ayırmak istiyorum Eşimlede paylaştım bu konuyu ama Her defasında tartışmaya dönüştü çünkü eşim evin en küçüğü ve evden ayrılmak istemiyor.
eşiniz ayrı eve çıkacağız bir süre sonra deyip şimdi hayır diyorsa sizi kandırmış oluyor :kahve:

Bacım kabul etti diye kadın pat diye odaya mı dalmasi lazım?

Eşim memur atamasını bekliyor. Atanıncaya kadar bekleyin dedi eşya alırsanız eşin atanınca birdaha taşınmak zorunda kalırsınız diye inşallah eşimin ataması olurda gideriz

:)) illaki güldürdünüz. Ama yinede yaptığı yanlış birşey anlamıyorum bilerek mi yapıyor yoksa öyle mi görmüş çözemedim bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X