Aynı Evde Yaşamak

Bence kötü olur, ben evli değilim ama kabul etmezdim böyle bir şeyi çünkü evlilik her anıyla özel ve mahremdir. Hele ki ilk cicim aylarınız hiç rahat geçmez.
Rahat rahat salonda ayaklarını uzatıp, pijamalarınla tv keyfi bile yapamazsın ya, düşüncesi bile kötü :26:

Son düzenleme:
jnm ben şu an kw ve kp ile beraber yaşıyoruz(şimdilik) ve çok rahatım ha annemin evi ha burası ..istediğim saatte kalkarım istediğim saatte yatarım karışanım edenim yok...canım temzilik yapmak istemiyosa yapmam...yardım etmek istemiyorsam edmem...çok mu şanslıyım ne:31:
tek sıkntı kılık kayafet....

ayn ı ev asla, mümkünse aynı apartman da asla, mümkünse aynı mahalle -semt de olmasn

kv'lerde sizinle aynı evde yaşamaya bayılmıyor zaten, buluyorsunuz fakir erkekleri sonra aynı evde yaşıycaz biz diye ağlaşıyorsunuz :)

Tabi ki hayır..
Yeni evli olacaksın önce evine, evliliğe, eşine alışman lazım..
İnsan şu durumda öz anne babasının yanında rahat edemezken eşinin ailesinden epey çekinirsin..
Bir kişiye alışmakla tüm aileye alışmak aynı şey değil..
Hemencik yüz göz olursunuz vs..

Erkek arkadaşın evlilik sorumluluğunu alabilene kadar bekle, sonra evlenin..

İlerde annesi hastalanır babası yaşlanır vs. tabi ki bakarsınız
O ayrı mesele
Ama dk 1 gol 1 ev ev üstüne kurmayın
Sonra çok pişman olursunuz

hepinize tek tek teşekkür ederim hanımlar zaten bu konudaki düşüncemde sizlerle aynı yöndeydi fikirlerinizi merak ettim sayenizde daha da netleşti verdiğiniz taktikleri uygulamaya çalışacağım :34:

erkek arkadaşın bu konuyu senle konuşuyorsa bu fikri de alttan alttan alıştırmaya çalışıyor galiba.
değil yakın olmak aynı mahallede bile oturma
ne kadar uzak o kadar iyi

arkadaşlar bu kadar mı kötü bişey bu tür konuları okudukça moralim bozuluyo ben de beraber yaşamak zorunda kalıcam çünkü erkek arkadaşımın annesinin ağır bi rahatsızlığı var tek yaşayamayacak (gerçi rahatsızlığı ortaya çıkmadan önce de durum aynıydı ya o zaman kara kara düşünüyodum şuan muallakta olan şey kesinleşti sadece) ve şuan anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz gibi görünüyor alıştık yani

arkadaşlar bu kadar mı kötü bişey bu tür konuları okudukça moralim bozuluyo ben de beraber yaşamak zorunda kalıcam çünkü erkek arkadaşımın annesinin ağır bi rahatsızlığı var tek yaşayamayacak (gerçi rahatsızlığı ortaya çıkmadan önce de durum aynıydı ya o zaman kara kara düşünüyodum şuan muallakta olan şey kesinleşti sadece) ve şuan anlaşıyoruz birbirimizi seviyoruz gibi görünüyor alıştık yani

canım ama seninki farklı bi durum hastaymış kadıncağız öyle olsa ben bi dk düşünmem tereddüt etmem ama bende öyle bi durum söz konusu değil...

canım dünyanın en iyi kaynanası ve kayınbabası olsa yinede aynı evde olmaz. neden mi?

doğrudan kuralları olan,kurulu düzeni olan bir eve girersin.
sizin kurallarınız olmaz,kaynanaya göre yaşarsın off çok kasıntı bir durumdur.
istediğiniz saatte sevişemezsiniz,kocanla cicim aylarınızı yaşayamazsınız,
öğlene kadar yatamazsın,evde gecelikle dolaşamazsın,
rahat rahat banyo yapamazsın,ayaklarını uzatıp tv seyredemezsin.
amaaan bugün keyfim yok, aşkım pizza söylesene diyemezsin.
arkadaşlarını rahat rahat davet edemezsin ama kaynananın gün arkadaşlarına hizmet edersin...

bu liste böyle uzaaar gider tatlım.

Son düzenleme:
100 sene önce olsaydi belki düsünebilirdim. Ama 2012`de yasiyoruz, bir baskasiyla ayni evi paylasmak istemezdim, ne kendi ailem nede esimin ailesiyle kattiyen yasamak istemem, herkes evinde olsun, herkes kendi evinin düzenini kursun.

Bir evlilikte bagimsiz ve özgür olunmali, yoksa niye evleneyim? Evde kalirim daha iyi, bari kaynana dirdiri olmaz, gencligimi ve bekarligimin tadini cikarirdim.
Ben evlenmeyi cefa cekmek icin degil, sefa cekmek isterim.
Madem cefa cekecegim, daha niye evleniyorumki. Ailemle, kardeslerimle güle oynaya yasarim daha iyi. Okuluma, meslegime odaklanirdim senin yerinde olsam, böyle seylere kafani takma. ayaklarinin üzerinde durmaya calis.

canım ama seninki farklı bi durum hastaymış kadıncağız öyle olsa ben bi dk düşünmem tereddüt etmem ama bende öyle bi durum söz konusu değil...

Evet canım hasta inşallah sağlığına kavuşur uzun yıllar beraber de yaşarım problem değil önemli olan iyi olması. Bizim durumda şöyle bir şey vardı rahatsızlığı ortaya çıkmadan önce de bu vardı ve sürekli tartışıyorduk bu konu açılınca, ben güzellikle alttan alıyordum mesela 2 ayrı ev yan yana tutarız daha güzel olur o da kendi düzenini korur vs hepsine çok negatif yaklaşıyordu üstüne de aramız soğuyordu, şimdi de bu konuyu konuşmuyoruz bile çünkü tartışmasız kalması lazım ben de isterim yalnız bırakmak istemem kendine bakamaz tek başına vs. bu sorun çözüldüğü ve annesi ile aramız iyi olduğu için mutlu oldugunu görebiliyorum onun mutlu olması beni de mutlu ediyor. Ama bazen hala durduk yere eski konuları açıyor diyor ki mesela, kızlar çok bencil herkes anneyi sokağa atmak istiyor. ben onu istemiyorum bırak napıyosa yapsın diyorlar sen de demiştin bana diye kafama kakıyor. Kocası olmayan yalnız kadın bırakılmazki diyor. Sinir oluyorum ya eskileri açıp böyle konuşmasına. Sonuçta o zaman fikrim öyleydi, sonradan fikrimi değiştirdim hem de ben asla görüşmeyelim uzakta dursun bile dememiştim

neyse şuanki endişelerim beraber yaşarken nasıl davranmalıyım ben iyi geçinmek ve mutlu olmak istiyorum sonuçta, kendisi de iyi bir kadın allah için, başta pek ısınamasak da sonra sevdik birbirimizi. bana kayınvalide adayı gibi değil , teyze gibi davranıyor bu da çok olumlu bir durum. o yüzden ben de severek davranıyorum bir de iyileşmesi için moral felan vermeye çalışıyorum

eminimki kendi evinizde anneniz ve babanızla anlaşamadığınız zamanlar oluyordur, fakat anneniz babanız olduğu için er yada geç barışıp hayatınıza devam ediyorsunuzdur, hiç tanımadığınız insanlarla birlikte yaşaması gerçekten çok zordur. karşılıklı tartışma yaşadınızda kin nefrete döner evliliğiniz yıpranır bence kirada oturun gerekirse gece konduda oturun ama aynı evde otrumayın.

Bence bastan tavrını koy,şimdi erkek arkadasın der kı gecıcı olarak onlarla yasayıp sonra ayrılırız der,
ama bu kkde okudugum kadarıyla bır daha baska ev hayal olur,yalan olur..Kendı evın,kendı çatın bam-
başka..Asla kabul etme ve buna ızın verme,gerekırse 1 -2 yıl daha evlenme,ama ayrı eve cıkın ..

bence sakın kabul etme uzaktan iyi olmak en iyisindir ben yasayan ve halende yasayan birisi olarak yazıyorum evlendin zaman sadece gelin oldugunu anlarsın baska birsey anlamazsın

Back
X