- 23 Ağustos 2012
- 51.295
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.766
- 898
Burada yazmaya bir türlü alışamadım
Şöyleki aslında yaş farkı benim için sorun değil dediğim gibi benden yaşça küçük olan ex sevgilimden bunu tecrübe ettim evet beni çok yordu ama farklı ve özeldi.
Kadın çocukları var diye yaşamasın mı?
Bu nasıl zihniyet
Adam 12 yaş büyük olsa böyle tepki almazdı erkeklerden
Kadın kadının kurdu yine
Kadın da genç birini isteyebilir
Belki enerjisi yüksek
Kendine bakıyor yaşını göstermiyor
Bilemezsiniz
Bide birileri çıkmış nerden buluyorsun diyor şaka gibi
Bu ne kıskançlık ya
Genç erkekler ilgi duyuyorsa size ne pardon?
Biride çıkmış cinsellik yaşıyor musun diyor
Gerçekten şurayı okuyunca hayattan soğuyorum
Ağzınıza sağlık, dediğim gibi yıllardır burayı takip ediyorum son bir kaç aydır hayata düz bakan insan profilleri görür oldum. Hoşlanmıyorsan düşüncemden katılmazsın olur biter.Kadın çocukları var diye yaşamasın mı?
Bu nasıl zihniyet
Adam 12 yaş büyük olsa böyle tepki almazdı erkeklerden
Kadın kadının kurdu yine
Kadın da genç birini isteyebilir
Belki enerjisi yüksek
Kendine bakıyor yaşını göstermiyor
Bilemezsiniz
Bide birileri çıkmış nerden buluyorsun diyor şaka gibi
Bu ne kıskançlık ya
Genç erkekler ilgi duyuyorsa size ne pardon?
Biride çıkmış cinsellik yaşıyor musun diyor
Gerçekten şurayı okuyunca hayattan soğuyorum
Üye fake olabilir bunu bilememcümlem "yazım tarzınız" şeklinde başlıyor
kadının yaşamına, sevgilisine vs değil de yazma üslubuna ilişkin
isteyen istediği ile istediğini yaşar da forumdaki üslubu, geçmiş konuları vs gerçekçi değil
Karar vermişlerKadınlar Kulübü platformunda +18 başlığı altında cinsellikle ilgili konu var zaten. Neden burada bunu amaç edineyim?!
Siz ve bir kaç kişi neden bu kadar taktınız anlamış değilim. Yıllardır bu siteyi üye olmadan takip eden birisiyim son bir kaç aydır üye profilinin karmaşık olduğunu gözlemliyorum.
burası insanların paylaşım yapmak için katılım gösterdiği bir platform içeriğe siz değil sitenin editörleri karar verir.
Herkes bu insanların dar kafasında oluşturduğu doğrularla yaşamak zorunda değilAğzınıza sağlık, dediğim gibi yıllardır burayı takip ediyorum son bir kaç aydır hayata düz bakan insan profilleri görür oldum. Hoşlanmıyorsan düşüncemden katılmazsın olur biter.
Teşekkür ediyorum size
Siz neden bu kadar negatifsiniz. herkes fikirini söylemekte özgür. kimseyi bu şekilde terslemeniz hoş değil. Biraz daha sakin olmalısınızHerkes bu insanların dar kafasında oluşturduğu doğrularla yaşamak zorunda değil
Ataerkil sistemin getirdiği saçmalıklar!
Herkes içindeki kadın-erkek eşitsizliğini çıkarmış ortaya!
Çıtır kelimesi rahatsız etmiş hanfendileri
Negatif mi?Siz neden bu kadar negatifsiniz. herkes fikirini söylemekte özgür. kimseyi bu şekilde terslemeniz hoş değil. Biraz daha sakin olmalısınız
Konu sahibi gerçek bile değil. Dalga geçmek için konu açmış bunun farkında olan kişiler de ciddiye almamış olay bu. Neyse size iyi forumlarNegatif mi?
Bence negatif olan ben değilim
Nefret kusan sizsiniz
Genç sevgili bulayım bende valla kadın haklı
Şöyle 25 ilk bir çıtır
Kudurun
Ben sizi çözemedim. Bir nişanlımdan ayrıldım üniversitedeki sevgilime dönmek istiyorum diyorsunuz. Şimdi de 46 yaşındayım çoluk çocuğum var diyorsunuz. Sahi hangisi sizsiniz ?
Çok ayıp kblendiniz hanımefendi by..Negatif mi?
Bence negatif olan ben değilim
Nefret kusan sizsiniz
Genç sevgili bulayım bende valla kadın haklı
Şöyle 25 ilk bir çıtır
Kudurun
Yeni evlendim ben Eylül sonu ünlü değil eşim :) ünlü sevgililerim oldu ama 2 adet :) gerçi öyle çok ünlüde değiller bana göreYa nedense siz benim aklımda ünlü bir oyuncunun eşi olarak kalmışsınızeğer öyleyse de merak etmeyin ölsem deşifre etmem karakterim bozuk değil çok şükür
Lahmacunu kastediyor abla nasıl anlamazsınÇıtır ne lannn cips filan gibimi
Cipste çıtırdıyor yerken ha lahmacun ha cips krakerde aynı değilmiLahmacunu kastediyor abla nasıl anlamazsın
Konu sahıbı büyük düşünüyor abla, kesmez onu kraker, cips,lahmacunu bulmuş limon sıksam mı sıkmasam mı dıye kararsız kalmısCipste çıtırdıyor yerken ha lahmacun ha cips krakerde aynı değilmi
o arkadaşın genel tavrı öyle. Alıştık artıkCidden kendilerini akıllı zanneden cahil doldu bu forum artık ben şikayet ettim bu arkadaşı bir 20 yaşında oluyor bir 46 ve konuyu hep cinselliğe kaydırıyor yine süper hafızalı üyeler sağolsun ben de anlamadım ilk başta o avukat olarak sonradan eklenen arkadaşta sanırım kankası :) beraber gittiler ne hikmetseDDDDDDDDDDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?