Aynı Kuşakta Sevgili mi Çıtır Sevgili mi🥰

Her mesajda ex sevgili için farklı ve özel yazmışsınız. Belli ki kalbiniz bunda, salt mantıkla olan ilişkiyi içinize sindirememişsiniz. Bence ex aşkı bir arayın

cümlem "yazım tarzınız" şeklinde başlıyor

kadının yaşamına, sevgilisine vs değil de yazma üslubuna ilişkin

isteyen istediği ile istediğini yaşar da forumdaki üslubu, geçmiş konuları vs gerçekçi değil

Ağzınıza sağlık, dediğim gibi yıllardır burayı takip ediyorum son bir kaç aydır hayata düz bakan insan profilleri görür oldum. Hoşlanmıyorsan düşüncemden katılmazsın olur biter.
Teşekkür ediyorum size

Üye fake olabilir bunu bilemem
Yazım tarzında ne var ?
Çıtır demesi mi sorun ?
Bir erkek sana çıtır dese hoşuna gider değil mi ?Yok asla falan deme inanmam!
Çıtır kelimesinde ne varmış
Espirili bir dille yazmış
Bu kadar tepki burun kıvırma nedir ya?
Herkes sizin gibi yaşıtıyla yada 15-20 yaş büyük koca adamlarla takılmak zorunda değil!

Karar vermişler

Herkes bu insanların dar kafasında oluşturduğu doğrularla yaşamak zorunda değil
Ataerkil sistemin getirdiği saçmalıklar!
Herkes içindeki kadın-erkek eşitsizliğini çıkarmış ortaya!
Çıtır kelimesi rahatsız etmiş hanfendileri

Siz neden bu kadar negatifsiniz. herkes fikirini söylemekte özgür. kimseyi bu şekilde terslemeniz hoş değil. Biraz daha sakin olmalısınız

Siz neden bu kadar negatifsiniz. herkes fikirini söylemekte özgür. kimseyi bu şekilde terslemeniz hoş değil. Biraz daha sakin olmalısınız
Negatif mi?
Bence negatif olan ben değilim
Nefret kusan sizsiniz
Genç sevgili bulayım bende valla kadın haklı
Şöyle 25 ilk bir çıtır
Kudurun

Negatif mi?
Bence negatif olan ben değilim
Nefret kusan sizsiniz
Genç sevgili bulayım bende valla kadın haklı
Şöyle 25 ilk bir çıtır
Kudurun
Konu sahibi gerçek bile değil. Dalga geçmek için konu açmış bunun farkında olan kişiler de ciddiye almamış olay bu. Neyse size iyi forumlar

Erkek bes on yas buyuk olunca sorun olmuyor da kadın buyuk olunca homurdanmalar başlamıs. Erkegın buyuk olma sebepleri de sunlar: erkek geç olgunlasırmıs, erkegın gozu dısa kayarmıs, kadın cabuk cokermıs. Adamın karakterı yerındeyse neden gozu dısarı kaysın neden gec olgunlassın. Kadın da kendıne bakıyorsa ne var bunda. Sen altmıs yasına gelınce adam ellı yasında olacak? Eee? Adam senden buyuk olunca aynısı olmayacak mı? Senın gozun dısarı mı kayacak o zaman? Bosver bacım kımle anlasıyosan onla ol. Ilerıde ölürken ah vah dersın, baskası ıcın yasamıyoruz. Derdımız sıkıntımız olunca toplum denen konu komsu esnaf cıkmıyo karsımıza. Uc gunluk dunya zaten. Ne kadar ömrün kaldı? Benım bildiğim kendinden on yas kucuk adamla evlı ıkı kısı var hepsı de mis gibi gecınıyorlar. Yasa değil karaktere bak. Kk kendınden uc bes yas buyuk adamlarla evli şiddet gören, aldatılan kadınlarla kaynıyor. Burda da sen sevdıkten sonra denılecegıne kostek olunuyor. Erıl zıhnıyetten gına geldı. Erkekler yapınca aslan kaplan kadınlar sevınce ne ısın var? Oldu canım

Kiskancliktan ilişkiyi tuketen, öl desen ölecek biri olgun değildir.
Öl deseniz ölecektiyse ayrilinca ölürdü o ayri. O öleceklerin hepsi yaşar, yaşiyor da zaten saglikli olan da bu ama sizin olgunluktan ne anladiginizi ben pek anlamadim.

46 yaşindasiniz gidip 20-25 yasinda birileriyle beraber olmayacaksanizdir herhalde. 30lu yaşlardan sonra genel olarak olgunluk beklenir zaten, o saate kadar olgun olmayan sonra da biraz zor olur.

Sizd ve karsidakine kalmiş bisey bu yaş mevzu, ben kendi adima kucuk erkek istemezdim. Kendinden coook buyuk kadinlarla birlikte olan (+10) yaş erkeklerin de domine edilmeyi seven, bagimli tipler oldugunu dusunuyorum.

Ben sizi çözemedim. Bir nişanlımdan ayrıldım üniversitedeki sevgilime dönmek istiyorum diyorsunuz. Şimdi de 46 yaşındayım çoluk çocuğum var diyorsunuz. Sahi hangisi sizsiniz ?

Dikkatli KK kadinlari, ben foruma girmeye girmeye paslanmisim valla...
Saf yerine konulmus gibi hissediyorum kendimi boyle konulara denk gelip yazinca da...

Ya nedense siz benim aklımda ünlü bir oyuncunun eşi olarak kalmışsınız eğer öyleyse de merak etmeyin ölsem deşifre etmem karakterim bozuk değil çok şükür
Yeni evlendim ben Eylül sonu ünlü değil eşim :) ünlü sevgililerim oldu ama 2 adet :) gerçi öyle çok ünlüde değiller bana göre

Cidden kendilerini akıllı zanneden cahil doldu bu forum artık ben şikayet ettim bu arkadaşı bir 20 yaşında oluyor bir 46 ve konuyu hep cinselliğe kaydırıyor yine süper hafızalı üyeler sağolsun ben de anlamadım ilk başta o avukat olarak sonradan eklenen arkadaşta sanırım kankası :) beraber gittiler ne hikmetse DDDDDDDDDDDDD

o arkadaşın genel tavrı öyle. Alıştık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…