Aynı şeyleri duymak bana iyi gelmiyor :(

insanlar akıllarınca sizi teselli etmeye çalışıyorlar, siz ortada teselli edilecek bir şey olmadığını gösterirseniz onlar da vazgeçerler.

S sevinc-1 bu arada mutsuz depresif boşanmış bir kadın enerjiniz yok, aksine toparlanmış ve enerjisi yüksek tatli bir kadın yansıması var, herşey daha iyi olacak inşallah, sizin için benim için hepimiz için.

flört süreniz ne kadar olmuştu ?

gofretto teşekkür ederim. Bence tek etken içimin çok rahat olması, elimden gelen herşeyi yapmış olmam. Asla pişman olacağım tek bir anım tek bir cümlem bile yok. Oyüzden olumlu depresyon diyorum. Sanırım biraz zaman sonra tamamen silinecek izler. Nerdeyse 5 yıla yakın bir evlilik ve toplamda 7 yıllık bir süredir birlikteydik.

Böyle düşününce üzülüyorum tabiki.. çok şeyler yaşanmış, paylaşılmış bir hayat bitti..

Ama süreye de takılmıyorum sonra.
Hepimiz için güzel olacağına çok inanıyorum bu yüzden enerjim yükseliyor olabilir..☺

Hiç üzmeyin kendinizi bende çok güçlü bir kadın intibaa si yarattiniz ki ne mutlu size..zekanın birtek ölçüsü varmus; olanları kabullenme becerisi. ..oldukça güzel kabul edip hazmetmissiniz ama etrafta iyi niyetli isguzarlar var maalesef. ..Hayır;etkilenmezsiniz emin olun...dirayetlisiniz siz...Ancak karşı taraf fevri biriymis ya ona da soyleniyorsa bunlar bir süre sonra karşı taraf tereddüt etmeye başlar işte orda is size ve kalbinize düşüyor. ..yo yo gibi yaşamak mi kararların arkasında durmak mi...mutlu olun sadece çok mutlu olun. ..herseyin hayırlısı olsun hayatınızda. ...

Milletçe bayılıyoruz ayrılan çiftleri bir araya getirme çabasına! Tebrik ediyorum sizi, çok zor bir şey başarmışsınız. Güzel ayrılmak her yiğidin harcı değildir.

Lütfen düşüncelerinizi kendinize saklayın, ben bunları düşünmek istemiyorum, yoluma bakmak istiyorum deseniz. Siz sustukça rahatsız olduğunuzu görmez bazı insanlar.

Sanki insanlar bittiğine ikna olmadıkça, hala onun adına umut var gibi, bir süre sonra istemsiz barışacakmışsınız gibi, herkes sizin kadar inanmadığı için gerçek bir boşanma değil gibi hissediyorsunuz değil mi?

Çok iyi anlıyorum.

Ben 1 senede kurtuldum o halden.

1 sene boyunca, uzakta yaşamımıza rağmen şunu yapsam kulağına gider de, hala geri dönmek için umut var sanar, bunu söylemeyeyim de, sakın yeşil ışık sanmasın diye diye içimi kararttım.

İnsan en cok emeklerine ve zamanina üzlüyor zaten, birazda endise oluyor yine ayni seyleri yasarsam diye. Kendi basimizada pekala mutlu olabiliriz, ama anne olma istegi erkeğe ihtiyac gerektiriyor, yasalarimizda yakinmis, evlilik sürelerimizde, bizde ask sevgi kalmamisti ama aliskanliklardan kopmakda zaman alıyor iste

Ay ne doğru yazdiniz yaa 7 ay oldu benzer durumdayim, aldatma yok fiziksel siddet yok alkolik kumarbaz degil niye bosandin diyoe millet, eee keyfimden degil tabiii

Ay ne doğru yazdiniz yaa 7 ay oldu benzer durumdayim, aldatma yok fiziksel siddet yok alkolik kumarbaz degil niye bosandin diyoe millet, eee keyfimden degil tabiii
İnsan bir kere soğuduğunda, bir daha eskisi gibi asla olamıyor.

Adını duymak bile rahatsız ediyor, üstüne sebep sormaları, ama çok yakışıyordunuz üzüldüm demeleri, hatırladıkça modum düşüyor

Evlilik terapistlerinin onerisi su ki

Iyice dinlenip kendine gelinceye kadar bulundugun ortamdan uzaklas

Calisiyosan bile tayin iste mesela yada yillik izin kullan ve uzak bi yere tatile git telefonla da kimseyle gorusme

Toparlanabildiniz mi simdi nasilsiniz, kac yil evli kalmistiniz

guneykarimkure merhaba.. benim henüz soğuma yada soğumama durumu yok ben gerçekten hala çok seviyorum ama aklımda ve kalbimde bir daha aynı yolda yürüyemeyeceğimize ikna ettim kendimi. Ve önüme bakıyorum.. Allah nasip etti harika manzaralı şirin mi şirin bir ev tuttum çok kolay yerleştim.. heyecanla hevesle birlikte aldığımz eşyalarımızı tatlı evime yerleştirip hayatıma onsuz ama mutsuzda değil devam ediyorum.
Ama o dediğin çok yakışıyordunz cümlesi benim bu yeni hayat hevesimdeki enerjiyi alıyor gibi hissediyorum. Yani insanlar hayırlısı olsun hakkınızda desinler istiyorum sadece. Kayınvalidemler hiç kimselere söylemiyorlar zaten ayrıldığımızı henüz kimse kabullenemedi. Kendi annem bile aynı şekilde işte..

Ne güzel kendi evinizi düzeninizi kurmussunuz, ben ailemle yasiyorum, evlilik yasamis kendi düzenine alisan birinin aile ile yasamasi zor oluyor S sevinc-1

Gerçekten teşekkür ederm çok güzel şeyler yazmışsınız. O giderken bile dedi zaten pişman olabilme ihtimalim çok yüksek.etrafımızdaki en güzel evlilik bizimkisiydi diye diye ille de gidicem dedi☺ muhtemelen başkalarına da dediyse bana böyle diyorlar ama ben ikna edemiyorum sanırım insanları. Bir gün böyle bişey olacağını asla düşünmek istemiyorum. Bir karar alınmışsa insan arkasında durmalı. Hep böyle kalmayı diliyorum..

İlk yazdığım mesajdaki gibi hissedeceksin yakında.

Sadece şu an kararı alan sen olduğun için, suçluluk hissediyorsun, bunu bastırmak için ee ben de seviyorum ben de acı çekiyorum, ama ayrılık farz mattosuyla kendini avutup, etraftan yazık ettin, yine deneyin, son şans yorumlarını duymak istemiyorsun

İşte sebep bu diyemiyorsun ayrılık için, küçük ama fazla mesela var çünkü.

Ben affedip, unuttuğum hataları bile anlatmıştım etrafa "siz öyle diyorsunuz ama bunu da yaşattı, o seviyor, özlüyor, ayrılık kararıma saygı duyup hüzne gark oluyor fakat ben de zamanında çok üzüldüm" mesajını vermek için

gofretto ben de yapamazmışım gibi geldi ailemle bunca zamandan sonra onların kabullenmesi zor oldu ama üstüme gelmediler. Yardımcı oldular hatta onun ailesi de yakın arkadaşları da evime yerleşme konusunda çok yardım ettiler.
Sen neden kendin eve çıkmayı düşünmedin, çalışıyor musun?

resmi islemlerle ugrasmak zorunda kalmamissiniz ne güzel, keske evlenmeden ayni evde yasama sansim olsaydi bu sacma evlişik olmazdi
Benim tek uğraşmadığım mahkeme oldu hakikaten.

Onun parasıyla alınan tek bir şey bırakmadım, gönderdim.

Gönderilemeyecek olanları dağıttım.

Kendi evimde, benim alanımda onu anımsatacak eşya delirtirdi beni.

Günlerce kapı kolundan, derz aralıklarına kadar çamaşır suyuyla sildim. Biyolojik izi bile kalmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…