- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Hiç üzmeyin kendinizi bende çok güçlü bir kadın intibaa si yarattiniz ki ne mutlu size..zekanın birtek ölçüsü varmus; olanları kabullenme becerisi. ..oldukça güzel kabul edip hazmetmissiniz ama etrafta iyi niyetli isguzarlar var maalesef. ..Hayır;etkilenmezsiniz emin olun...dirayetlisiniz siz...Ancak karşı taraf fevri biriymis ya ona da soyleniyorsa bunlar bir süre sonra karşı taraf tereddüt etmeye başlar işte orda is size ve kalbinize düşüyor. ..yo yo gibi yaşamak mi kararların arkasında durmak mi...mutlu olun sadece çok mutlu olun. ..herseyin hayırlısı olsun hayatınızda. ...Merhabalar,
3 haftayı birazcık geçti eşimle boşanalı. Henüz daha kesin kararı gidip almadım.
Sebep olarak elle tutulur somut bir sebep yoktu, O değiştiğini artık farklı bir hayat istediğini vs. söyledi. Kısa bir süre acaba bu düşüncelerde mi değişir diye bekledim ama birbirimizi yıpratmamak sevgi ve saygıyı bitirmemek için davayı açtım ve boşandık.
Bu kararımızı ve yaşadığımız bu süreci bilen etrafımızda çok az kişi vardı ve artık yavaş yavaş onu soranlara yada bir plan program yapan arkadaşlarımıza direk biz ayrıldık diyorum, herkes inanılmaz şaşırıyor tabi.
Ben psikolojik olarak bu duruma alışmaya çalışıyorum, yani kendi içimde kendimi ikna edebiliyorum. Herkes değişebilir ve o değişti.. Böyle olmalıydı, elinde geleni yaptın vs diye bütün ikna yöntemleriyle hayatıma aynen kaldığım şekilde devam ediyorum. Çokta mutsuz değilim açıkçası, olumlu depresyon denen durumu yaşıyorum. İçim rahat olduğu için sadece olan durumu kabullenip, eksikliğini yok etmeye çalışıyorum.
Fakat bu ayrılığı öğrenen arkadaşlarımız, akrabalarımız herkesin dediği tek şey, "o sensiz yapamaz yada sen onsuz yapamazsın tekrar birleşirsiniz. Azcık ayrı kalır anlarsınız birbiriniz kıymetini. O, senin gibisini asla bulamaz. Sizi ayrı asla düşünemeyiz vs.. vs.." Bu cümleleri benim annem, onun annesi, ortak arkadaşlarımız, iş arkadaşlarım herkes ama herkes söylüyor. (Biz dış görünüş olarakta, diğer huy ve mizaç karakter olarakta çok yakışırdık ve o biraz ani kararlar alıp sonra pişman olan bir adamdı ben hep dengelerdim onu)
İyi de biz ayrılmadık biz boşandık.. Ve ben bu cümleleri duymak istemiyorum. Bunlar beni rahatlatmıyor, mutlu etmiyor, içimde gömdüğüm acımı yok etmiyor. Yeni hayatımı kolaylaştırmıyor. Bunları söyleyenlere Onun da benimde yolum ayrı artık diye cevap veriyorum ama yine ve yine başka biri yine aynı şeyi söylüyor.. Ve etkilenmek istemiyorum bu durumdan, bilinçaltımda bu düşüncenin olmaması için ne yapabilirim.. Saçma bir soru oldu ama anlatabildim mi bilmiyorum derdimi..
Teşekkürler..
İnsan en cok emeklerine ve zamanina üzlüyor zaten, birazda endise oluyor yine ayni seyleri yasarsam diye. Kendi basimizada pekala mutlu olabiliriz, ama anne olma istegi erkeğe ihtiyac gerektiriyor, yasalarimizda yakinmis, evlilik sürelerimizde, bizde ask sevgi kalmamisti ama aliskanliklardan kopmakda zaman alıyor istegofretto teşekkür ederim. Bence tek etken içimin çok rahat olması, elimden gelen herşeyi yapmış olmam. Asla pişman olacağım tek bir anım tek bir cümlem bile yok. Oyüzden olumlu depresyon diyorum. Sanırım biraz zaman sonra tamamen silinecek izler. Nerdeyse 5 yıla yakın bir evlilik ve toplamda 7 yıllık bir süredir birlikteydik.
Böyle düşününce üzülüyorum tabiki.. çok şeyler yaşanmış, paylaşılmış bir hayat bitti..
Ama süreye de takılmıyorum sonra.
Hepimiz için güzel olacağına çok inanıyorum bu yüzden enerjim yükseliyor olabilir..☺
Ay ne doğru yazdiniz yaa 7 ay oldu benzer durumdayim, aldatma yok fiziksel siddet yok alkolik kumarbaz degil niye bosandin diyoe millet, eee keyfimden degil tabiiiSanki insanlar bittiğine ikna olmadıkça, hala onun adına umut var gibi, bir süre sonra istemsiz barışacakmışsınız gibi, herkes sizin kadar inanmadığı için gerçek bir boşanma değil gibi hissediyorsunuz değil mi?
Çok iyi anlıyorum.
Ben 1 senede kurtuldum o halden.
1 sene boyunca, uzakta yaşamımıza rağmen şunu yapsam kulağına gider de, hala geri dönmek için umut var sanar, bunu söylemeyeyim de, sakın yeşil ışık sanmasın diye diye içimi kararttım.
İnsan bir kere soğuduğunda, bir daha eskisi gibi asla olamıyor.Ay ne doğru yazdiniz yaa 7 ay oldu benzer durumdayim, aldatma yok fiziksel siddet yok alkolik kumarbaz degil niye bosandin diyoe millet, eee keyfimden degil tabiii
Toparlanabildiniz mi simdi nasilsiniz, kac yil evli kalmistinizİnsan bir kere soğuduğunda, bir daha eskisi gibi asla olamıyor.
Adını duymak bile rahatsız ediyor, üstüne sebep sormaları, ama çok yakışıyordunuz üzüldüm demeleri, hatırladıkça modum düşüyor
Biz evli değildikToparlanabildiniz mi simdi nasilsiniz, kac yil evli kalmistiniz
resmi islemlerle ugrasmak zorunda kalmamissiniz ne güzel, keske evlenmeden ayni evde yasama sansim olsaydi bu sacma evlişik olmazdiBiz evli değildik
Aynı evde yaşadık 3 yıl.
Şimdi gayet iyiyim. Üzerinden 1 buçuk sene geçti
Hiç üzmeyin kendinizi bende çok güçlü bir kadın intibaa si yarattiniz ki ne mutlu size..zekanın birtek ölçüsü varmus; olanları kabullenme becerisi. ..oldukça güzel kabul edip hazmetmissiniz ama etrafta iyi niyetli isguzarlar var maalesef. ..Hayır;etkilenmezsiniz emin olun...dirayetlisiniz siz...Ancak karşı taraf fevri biriymis ya ona da soyleniyorsa bunlar bir süre sonra karşı taraf tereddüt etmeye başlar işte orda is size ve kalbinize düşüyor. ..yo yo gibi yaşamak mi kararların arkasında durmak mi...mutlu olun sadece çok mutlu olun. ..herseyin hayırlısı olsun hayatınızda. ...
İlk yazdığım mesajdaki gibi hissedeceksin yakında.guneykarimkure merhaba.. benim henüz soğuma yada soğumama durumu yok ben gerçekten hala çok seviyorum ama aklımda ve kalbimde bir daha aynı yolda yürüyemeyeceğimize ikna ettim kendimi. Ve önüme bakıyorum.. Allah nasip etti harika manzaralı şirin mi şirin bir ev tuttum çok kolay yerleştim.. heyecanla hevesle birlikte aldığımz eşyalarımızı tatlı evime yerleştirip hayatıma onsuz ama mutsuzda değil devam ediyorum.
Ama o dediğin çok yakışıyordunz cümlesi benim bu yeni hayat hevesimdeki enerjiyi alıyor gibi hissediyorum. Yani insanlar hayırlısı olsun hakkınızda desinler istiyorum sadece. Kayınvalidemler hiç kimselere söylemiyorlar zaten ayrıldığımızı henüz kimse kabullenemedi. Kendi annem bile aynı şekilde işte..
Benim tek uğraşmadığım mahkeme oldu hakikaten.resmi islemlerle ugrasmak zorunda kalmamissiniz ne güzel, keske evlenmeden ayni evde yasama sansim olsaydi bu sacma evlişik olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?