Aynı şeyleri duymak bana iyi gelmiyor :(

İstanbuldayim calisiuorum, ailem ayri ev olayina sicak bakmiyor kim bilir belki ilerde ikna olurlar, siz hangi sehirdesiniz?

Yok canım ben hiç suçluluk hissi duymuyorum. Aksine içim o kadar rahatti o ayrılmak istedi içsel sıkıntı falan dedi ben tamam dedim ana yinede gel git yaşadığı anlarda hep yanında olmaya doğru karar vermesine yardımcı olsun die ne gurur yaptım ne kötü davrandım. Ama bunun geçici bir durum olmadığını anladığımda hala sevgi saygı bitmeden ben sorumluluğu alıp dava açayım dedm. ve inan bana okadar güzel bir evlilik hayatı yaşattı ki asla tek bir olumsuzluk söyleyemem sadece tek bir yanlışı hayatındaki 3 doğruyu götürdü.. bitti gitti herşey..

Bir kadin cani yanmasan bu kadar temizlikle ugrasmaz, biz anilari severiz duygusaliz ama sildikmide dönüs olmuyor iste, insallah mutlu olacaginiz hayata adim olur tüm acilariniz

İstanbuldayim calisiuorum, ailem ayri ev olayina sicak bakmiyor kim bilir belki ilerde ikna olurlar, siz hangi sehirdesiniz?
Bende istanbuldayım inşallah Allah gönlüne göre versn. Bizde de babam asla dedi ama beni düşünüyorsunz daha mutlu olucam lütfen dedim sanırım üstüme gelmediler.hemde onlardan baya uzakta eşimle oturduğumz semtte bir eve taşındım. Bana iyi geldi sanırım

Daha güzel zamanlar yaşarsın umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…