- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Yani kendi hayatımı kurmak için..nereye kadar böyle devam edecekkiEğer aileniz size cok müdahil olmuyorsa niye ayrılacaksıniz ki, üstelik düzenli bir işiniz de yokken
Yani kendi hayatımı kurmak için..nereye kadar böyle devam edecekki
10 yılık arkadaşım güvenim sonsuz..ama nasıl başa çıkılır hayatlaTek başına olmak isteseniz anlarım da arkadaşımla tutacağım diyorsunuz
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın aman!
10 yıllık arkadaşlık başka, ev arkadaşlığı çok başka.10 yılık arkadaşım güvenim sonsuz..ama nasıl başa çıkılır hayatla
Ben 1300 alıyorum o da aynı şekilde..siz memurmusunuz?26 yaşımdayım ve tek başıma yaşıyorum.
Maddi durumunuzun düzenli olması şart maaleef. Kira, elektrik su vb sabit giderler sizin iş durumunuzu beklemiyor; aylık giderlerinizi karşıladıktan sonra yaşamak için gerekli para elinizde kalmalı.
Hayır yapmadık enfazla 2 gün kalmisizdir10 yıllık arkadaşlık başka, ev arkadaşlığı çok başka.
Birisinin ev içindeki düzenini, alışkanlıklarını aynı eve girmeden bilemezsiniz.
Hiç beraber uzun süreli ev tatili yaptınız mı mesela?
10 yılık arkadaşım güvenim sonsuz..ama nasıl başa çıkılır hayatla
Değilim özel sektördeyim ben.Ben 1300 alıyorum o da aynı şekilde..siz memurmusunuz?
Bir sorun yok çok şükür..ama iste diyoruya kendi ayaklarim uzerinde durmakKimseye sonsuz güvenmeyin.
Neden aileden uzaklaşmak istiyorsunuz ki bir sorun mu var?
Evlenmemişsiniz de baba evinin tadını çıkarsanıza ne güzel:)
Sadece hayalde kalır desenize..Değilim özel sektördeyim ben.
Ankara'dasınız sanırım, güvenli bir yerdeki ev kiraları nasıldır bilmiyorum ama oturup tek tek bütçe yapın.
-Kira
-Elektrik
-Su
-Aidat
-Aidata dahil değilse ısınma
-İnternet
-Cep telefonlarınız
Bunlar her aylık sabit giderleriniz. Bunun dışında mutfak alışverişi, ev alışverişi, ulaşım vs bir sürü masrafınız olacak. Eğer aylık 1.300 TL gelirleriniz sabit ve düzenli değilse ben riskli buluyorum.
:)1300 ile ayrı eve çıkmak..
Macera aramayın
Bir sorun yok çok şükür..ama iste diyoruya kendi ayaklarim uzerinde durmak
Şu an için risk olur diye düşünüyorum.Sadece hayalde kalır desenize..
:)
Evlenmeyi düşünüyorum ama hiç kafama göre biri cikmadi karşımaGeleceğinize yatırım yapın ders çalışın memur olun hem atanır gider smacınıza ulaşırsınız hem yeni insanlar ortamlar görürsünüz yaşınız genç hiç mi evlenmeyi düşünmüyorsunuz
Yaşınız genç daha, biryerlerde sizi bekliyordur doğru insan. Bence ayrı ev düşüncesini çıkarım kafanıZdan.Evlenmeyi düşünüyorum ama hiç kafama göre biri cikmadi karşımaumudumu yitirmeye başlıyorum Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?