- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Hazır bekarken birikim yapEvlenmeyi düşünüyorum ama hiç kafama göre biri cikmadi karşımaumudumu yitirmeye başlıyorum Allah korusun
Yüksek lisans düşünmüyorum maalesef.Yaşınız genç daha, biryerlerde sizi bekliyordur doğru insan. Bence ayrı ev düşüncesini çıkarım kafanıZdan.
Maddi imkanınız ve fırsatını varsa kendinizi geliştirmeye bakın lisans mezunuysanız Yüksek lisansa başvurun özelde çalışıyorsanız kamu için uğraşın dil öğrenin...ne bileyim kendiniz için birşeyler yapın
Hem yeni ortamlar yeni insanlar demek :))
Bende onu düşünüyorum evlenip gidersen ortada kalırım :)Hazır bekarken birikim yap
İlerde evlensen de evlenmesen lazım olur
1300 alıyosun ve özel sektör, bence mantıklı olmaz. Sen değilse arkadaşın evlenir hobaa dımdızlak kalırsın ortada, gururdan eve de dönülmez sonra
Eve dönsen döndü kürkçü dükkanına derlerBende onu düşünüyorum evlenip gidersen ortada kalırım :)
Yüksek lisans düşünmüyorum maalesef.
Kpss den de umudum kalmadı yaş oldu 28
Bu maaşla eve yardim etmedigim halde zor geciniyorum..ne akla hizmet bu düşünceye girdiysemEve dönsen döndü kürkçü dükkanına derler
Dönmesen 1300 le çok zor
Sen beni dinle, maaşını biriktir ( :
Bu maaşla eve yardim etmedigim halde zor geciniyorum..ne akla hizmet bu düşünceye girdiysem
Hayır niye yanlış anlayim çok teşekkür ederim..küçük yada büyük birinden tavsiye almayı severim :)Ben üniversite bitti o yaz 22 taşımda evlendim ne işe girmiştim ne yüksek yapmıştım
Evlendikten sonra dil kursuna gittim bir kurumun sınavına hazırlandım iki sene olmadı bu sene de dershaneye gidiyorum hem de hamileyim.
Sanki evlenmeden önce yapsaymışım Zorlanmayacakmışım gibi geliyor tüm bunları o yüzden bu yönde tavsiyeler veriyorum yanlış anlamayın.
Yaşınız da be memurluk için ne de evlilik için hiç geç değil
Ahahahaha koptummm yaaa :)iyi bari sadece düşünce de kalsın
İkisi de kız benceerkek uye misiniz?Mune ?
Hayır o nerden çıktı?erkek uye misiniz?Mune ?
Bekarlığın en güzel yanı ev geçimini düşünen birilerinin olmasıdır benceAhahahaha koptummm yaaa :)
madem evlenemeyecegiz yaziyordu da :)))İkisi de kız bencekız kıza ayrı ev tutulmaz mı yahu ille de erkek mi lazım
Hiç samimi kız arkadaşı yok galibaHayır o nerden çıktı?
Hayır o nerden çıktı?
Heyy Allahim yaa..dediği gibi kız kıza kalinmazmı ki ..benmi anormal düşünüyorum:)İkisi de kız bencekız kıza ayrı ev tutulmaz mı yahu ille de erkek mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?