Ayrı evde yaşamak ?

Evlenmeyi düşünüyorum ama hiç kafama göre biri cikmadi karşıma umudumu yitirmeye başlıyorum Allah korusun
Hazır bekarken birikim yap
İlerde evlensen de evlenmesen lazım olur
1300 alıyosun ve özel sektör, bence mantıklı olmaz. Sen değilse arkadaşın evlenir hobaa dımdızlak kalırsın ortada, gururdan eve de dönülmez sonra

Yüksek lisans düşünmüyorum maalesef.
Kpss den de umudum kalmadı yaş oldu 28

Bende onu düşünüyorum evlenip gidersen ortada kalırım :)

Ev alayım arsa alayım araba alayım gibi hedeflerin olsun
Bunlar için evlilik şart değil
Hazır ailen varken durumu lehine çevir
Aman evlenince bi dünya fatura ve ev geçimine zaten girecen, bu kadar acele etmene değmez çok hoş bi durum değil

Yüksek lisans düşünmüyorum maalesef.
Kpss den de umudum kalmadı yaş oldu 28

Ben üniversite bitti o yaz 22 taşımda evlendim ne işe girmiştim ne yüksek yapmıştım

Evlendikten sonra dil kursuna gittim bir kurumun sınavına hazırlandım iki sene olmadı bu sene de dershaneye gidiyorum hem de hamileyim.

Sanki evlenmeden önce yapsaymışım Zorlanmayacakmışım gibi geliyor tüm bunları o yüzden bu yönde tavsiyeler veriyorum yanlış anlamayın.

Yaşınız da be memurluk için ne de evlilik için hiç geç değil

Hayır niye yanlış anlayim çok teşekkür ederim..küçük yada büyük birinden tavsiye almayı severim :)

Kadin kadina eve cikmak zor ya. Gecen bi arkadasimla konustum 7 yillik arkadasiyla eve cikmis 2 sene olmus ama canindan bezmisti. Temizlik, yemek herşey sorun oluyor diyordu. Arkadasiniz sorumluluk sahibi biriyse cikin ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…