- 3 Nisan 2014
- 36.489
- 149.230
- 798
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Valla biraz öyle olduuu:))
Çeyiz var bi sürü..daha fazla almak istemiyorum.ekimyagmur.
umutlarınız niye tukensin . demek ki kismetiniz bekliyor sizi . birden bire çıkar gonlunuze gore biri.
Allah iyilerle karsilastirsin kardeş.maasin varsa ailenle kalip ceyiz yap. :) :) evlenince kolay olur.
peki sizi isteyenlere ya da akraba vs haber yollayanlara direk hayir mi diyonuz yoksa gorustukten sonra mi hayir dionuz.?
Bin tl borcum var onu bitirip hemen birikime baslicam:)haklı ama .. benim yapacağım yorumları yaptığı için yazmadım ben.. 1300 le devran dönmez.. kaldı ki şimdi bile yetiştiremiyorum diyorsun.. sanki taksite girmiş gibi her ay yarısını bankaya at.. biriktir paranı evlensende evlenmesende lazım olur illa..
şimdiden ft, kira, mutfak masrafı derdine girme.. akıllı işi değil..
O benden daha temiz dir..benziyoruz aslinda birbirime..ama birimizden biri evlenip giderse diye dusunuyorum beni korkutan bu konu :)annenin evinde temizlik yapmak koymaz da arkadasla yaoinc bi noktadna sonra olmuyor. unv .de kalıyorduk biz . diyorsun anlamiyirlar pis oturamadigin icin.temizlion en.son evden ayrilion
10 yılık arkadaşım güvenim sonsuz..ama nasıl başa çıkılır hayatla
Merhaba, ben yirmi yaşımdan beri ayrı yaşıyorum. İnsanın kendi düzeni çok başka oluyor bence. Kendi evinin kadını olmak, girene çıkana karar vermek, yani o evin kadının sen olması önemli bence, evin kontrolünün evinde olması. Ailemle aram da kötü değildi, gayet iyiydi, aynı şehirde olmamıza rağmen kendi düzenimi kurmak istediğimi söyleyerek evden ayrıldım. Biraz para yetiştirmek konusunda başlarda sıkıntı çektim ancak onu da zamanla öğrendim. Daha sonra evlilik de açıkçası çok daha rahat oldu, evim bekar evi, öğrenci evi gibi değildi, evlendiğimizde her şeyimiz hazırdı. Şimdi ailem bile olsa 2-3 günden fazla başkasının evinde kalmakta zorlanıyorum. Kendi evin gibisi yok:)Merhabalar .herkese iyi pazarlar :)
Birkaç yıldır düşünüyorum ama son zamanlarda iyice beni mesgul eden bu düşünce; aileden ayrı evde yaşamak..
Ben 28 kız arkadaşım 30 yaşında madem evlenmiyoruz o zaman kendi hayatimizi kuralım diyoruz ama nasıl olur sizce?
Zorlukları neler tmm hiç kolay olmayacak eminim ama
Ben ve arkadaşım özel sektörde çalışıyoruz.(düzenli bir işimiz yok)
En önemlisi ailemden ayrı hiç bir yerde kalmadım.
Diyelimki arkadaşım yada ben ilerde evlilik vs olursa nasıl olur??
Yardimlarinizi bekliyorum..
Bu arada çevremden destekleyende var "sen bu isi unut"diyende cikmazlardayim
eve çıkmak istediği kişiyle sevgili olmadığını vurgulamak için ''kız'' diye belirtmiş.erkek uye misiniz? @Mune ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?