- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
İki kız arkadaş madem adam gibi birini bulamıyoruz bekar kalalım demişler yanimadem evlenemeyecegiz yaziyordu da :)))
Hiç samimi kız arkadaşı yok galiba
:) ahahahaha:)Hiç samimi kız arkadaşı yok galiba
sonradan anladim :)))İki kız arkadaş madem adam gibi birini bulamıyoruz bekar kalalım demişler yani
Önemli degil :)madem evlenmiyoruz o zaman kendi hayatimizi kuralım diyoruz yaziyordu da ozur dilerim son donemde hep erkek uye konularina denk geldim de
@Mune yanlis alarm, ozur dilerim
Aynen:)İki kız arkadaş madem adam gibi birini bulamıyoruz bekar kalalım demişler yani
Ne bileyim biz taaa ergenken aileden ayrı 3 kız arkadaş ev hayali kuruyorduk ta ( :hayir son derece samimi kiz arkadaslarim var, benimle doguma girecek samimiyette hatta cok sukur
Temizliği düşün konu sahibi
Niye evlenmiyorum..dogru düzgün biri yokk..umutlarim yitiyo caktirmiyorumyapmayin allasen .
benim de 13yillik arkadaslarm vardi nisanladim burnumdan getirdiler hayati.
ayni evde aile yerine bir arkadasla yasamak cok mantiksiz bana gore. burda basliklar açılıyor arkadasim her seyi yiyor arkadasim pis evi hep ben temizliyirum vs.
niye evlenmiyirsunuz evlenmeseniz bile aile ile oturmak en iyisi.
siz bilirsiniz tabi.
Muhahakızın hevesini kursağında bıraktın kaçıyorsun bir de
:))) cok teşekkürler yorumlarin içinKızım uyandı ben kaçtım
Eşim de hasta uyuyodu
Bende hastayım ama ben yatmayı sevmem
Hiç güleceğim yoktu iyi geldinizhoşça kalın
Herkese mutlu pazarlar
Valla biraz öyle olduuu:))kızın hevesini kursağında bıraktın kaçıyorsun bir de
Zaten evde de ben yapiyorumTemizliği düşün konu sahibi
Her açıdan zorluk10 yillik arkadaşın olmasi birsey degistirmiyor. Ayni evin icine girince isler degisiyor. 10 yillik sevgilisiyle evlenip evlenince gecinemeyenler birsuru yani . hem duzenli gelir yok diyorsunuz. Hadi biriniz işten cikarildi. Ne olacak sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?