beraber oldugumuz zamanlar sarılarak uyur o kadar sıkar ki sarılırken bogulurumbiraz dengesiz gibi geldi bana ama. yani bazen aylarca yok bazen hergün gerceken tuhaf... üstelik isi bitiyor ve baska yerde uyuyor sacma
çocugu ben istedim anne olmak tek hayalimdiÖyle saçma şey mi olur ya?
Yatak odasıyla salonu yer değiştirin öyleyse, ferah bir mekanda uyursunuz.
Böyle tripli eşlere çocuk doğurmamak lazım diye düşünüyorum. Gezicen tozuncan, çalışıcan hayatını yaşayacaksın, yatmadan yatmaya görecek adam seni. O zaman bakalım yanında ruhu daralıyor mu?!
gitmiyor defalarca konuştum hatta götürdüm 1 kere kaçtı bildiğinUzman değilim uzman olmaya da gerek yok görmek için eşinizde psikolojik bir sorun olduğu çok bariz. Doktora gittiniz mi hiç?
devlette var demi pskyatri bölümü ben arastırdım ama yanlış yere bakıyorum galiba psikologa gittim kendim 2 defa ama eşimi ikna edemiyorumevi değiştirin.
psikologa gitsin.
aylardır mobilya arastırıyorum ama çok pahalı zaten borcu var birde ben borca sokmak istemiyorum eşim bu evden çıkar çıkmaz eşyaları atacagım ama bu eve tek çöp almam diyor
bakayım hemen eşyalar 2. el acaba diyorum eşyalardan mı kaynaklı bu evde önceden oturanlarda çok mutsuzmuş kavga ederlermiş hep ama eve baglandık sanki bir türlü çıkamadıkİkea' dan baktınız mı ? Hem uygun fiyatlı hem de eşyalara yer açan mobilyalar var.
bakayım hemen eşyalar 2. el acaba diyorum eşyalardan mı kaynaklı bu evde önceden oturanlarda çok mutsuzmuş kavga ederlermiş hep ama eve baglandık sanki bir türlü çıkamadık
olabilir elimden geleni yapıyorum düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor kırıkta olsa bi dolap aldık ama ev bir türlü düzgün görünmüyorEvim daginik, dolabim yok falan diyordun belki daginikliktan bunaliyordur?
olabilir elimden geleni yapıyorum düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor kırıkta olsa bi dolap aldık ama ev bir türlü düzgün görünmüyor
elimden geleni yapıyorumOndan olabilir. Benim evim azcik daginik kalsa nefes alamiyorum. Gul bahcesine donusturmek senin elinde. Illa cok paran olmasina gerek yok. Azicik duzen, temizlik onemli..
Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor
Evi degistirme imkanin varsa degistirsene ..
Bahane mi degil mi anlarsin o zaman ..[/QUOTE
Evler çok pahalı canım ama araştırıyoruz her yerden evler 600 den başlıyor malesef kenara atıyoruz ama biriken parayla anca nakliye ve elektrik su açtırmayı halledebiliriz 2 milyar lazım en azından burda ilk otururur oturmaz kira alınıyor bazen 2 3 aylık peşin istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?