ayrı uyumak ....

biraz dengesiz gibi geldi bana ama. yani bazen aylarca yok bazen hergün gerceken tuhaf... üstelik isi bitiyor ve baska yerde uyuyor sacma
beraber oldugumuz zamanlar sarılarak uyur o kadar sıkar ki sarılırken bogulurum

çocugu ben istedim anne olmak tek hayalimdi

Uzman değilim uzman olmaya da gerek yok görmek için eşinizde psikolojik bir sorun olduğu çok bariz. Doktora gittiniz mi hiç?
gitmiyor defalarca konuştum hatta götürdüm 1 kere kaçtı bildiğin

aylardır mobilya arastırıyorum ama çok pahalı zaten borcu var birde ben borca sokmak istemiyorum eşim bu evden çıkar çıkmaz eşyaları atacagım ama bu eve tek çöp almam diyor

aylardır mobilya arastırıyorum ama çok pahalı zaten borcu var birde ben borca sokmak istemiyorum eşim bu evden çıkar çıkmaz eşyaları atacagım ama bu eve tek çöp almam diyor

İkea' dan baktınız mı ? Hem uygun fiyatlı hem de eşyalara yer açan mobilyalar var.

evet var.
psikolojik bir rahatsızlıgı da olabilir diye düşünüyorum ben..

İkea' dan baktınız mı ? Hem uygun fiyatlı hem de eşyalara yer açan mobilyalar var.
bakayım hemen eşyalar 2. el acaba diyorum eşyalardan mı kaynaklı bu evde önceden oturanlarda çok mutsuzmuş kavga ederlermiş hep ama eve baglandık sanki bir türlü çıkamadık

bakayım hemen eşyalar 2. el acaba diyorum eşyalardan mı kaynaklı bu evde önceden oturanlarda çok mutsuzmuş kavga ederlermiş hep ama eve baglandık sanki bir türlü çıkamadık

Aslında eşya falan bunlar sebep değil. Anlattığınıza göre eşiniz sorunlu bir aile hayatı yaşamış. Oldukça ağır yükler altına girmiş bunun etkileri eşyadan, evden daha büyüktür. Arkadaşlar da demiş bir doktora danışsanız belki bir kaç seansta çözer bu sıkıntıları.

yatak odanızı baska bı odamı yapsanız acaba
nevresımı perdeyı ufak bı degıstırme yapsanız ne bılım

normal olmadıgnı sızde bılıyorsunuz ne desem bılemedım yalnız yatmaya alısınca sız ona fazla gelmıssınızdır rahat edemıyordur

Tadin="Patsi53, post: 46223585, member: 749777"]Benım esımde ıneden korkuo ısın zor pıskolkr kn almıo ama dedımı yap terapu de ılac yok yasada almm de ama pıskyartye gotur ılc al ez fark etmeden ıcır[/QUOTE]
Tadini fark etmezmi

Evim daginik, dolabim yok falan diyordun belki daginikliktan bunaliyordur?

Evim daginik, dolabim yok falan diyordun belki daginikliktan bunaliyordur?
olabilir elimden geleni yapıyorum düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor kırıkta olsa bi dolap aldık ama ev bir türlü düzgün görünmüyor

olabilir elimden geleni yapıyorum düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor kırıkta olsa bi dolap aldık ama ev bir türlü düzgün görünmüyor

Ondan olabilir. Benim evim azcik daginik kalsa nefes alamiyorum. Gul bahcesine donusturmek senin elinde. Illa cok paran olmasina gerek yok. Azicik duzen, temizlik onemli..

Ondan olabilir. Benim evim azcik daginik kalsa nefes alamiyorum. Gul bahcesine donusturmek senin elinde. Illa cok paran olmasina gerek yok. Azicik duzen, temizlik onemli..
elimden geleni yapıyorum

Sagolasın aslında o kadar iyi ki ama kendide rahatsız söz veriyor yanıma geliyor tam uykuya dalacakken yumruklarını sıkıyor ofluyo pufluyo özürdiliyo senle ilgisi yok ama ben uyuyamıyor um burda diyip gidiyor

Evi degistirme imkanin varsa degistirsene ..
Bahane mi degil mi anlarsin o zaman ..

Anladim ama esyayla olmaz o is ..
En guzeli evi toptan degistirmek ..
En azindan bahane bulamaz ..
Yoksa 10 sene otursan o evde bahanesi hazir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…