ayrı uyumak ....

Ya adamın belli ki çocukluğundan kalma psikolojik sorunları var. Evliliğinizin ilk yıllarında bi şekilde bu sorunları bastırmış gizlemiş. Ama bebeğinizi kaybetmenizle birlikte her şey fazlasıyla geri dönmüş. Bir de sizin terketmeleriniz eşinizi iyice anksiyeteye sokmuş. Sorunların çözümü psikolojik terapi ve gerekli görülürse ilaç tedavisi. Ayrıca eşim doktora gitmiyo iğneden korkuyo falan demişsiniz ama psikiyatride istisnai durumlar dışında kan falan alınmaz psikolog da zaten doktor değil iğneyle işi olmaz oturur konuşur. Dua edin eşinize nazar duaları okuyun. Allah yardımcınız olsun.

eşimede anlatıyorum psikolog sadece konuşacak diyorum ne konuşacagız diyor hep bahane üretiyor

Tadin="Patsi53, post: 46223585, member: 749777"]Benım esımde ıneden korkuo ısın zor pıskolkr kn almıo ama dedımı yap terapu de ılac yok yasada almm de ama pıskyartye gotur ılc al ez fark etmeden ıcır
Tadini fark etmezmi[/QUOTE]
Bız babama yaptık xd ole cok dıl zaten dozu var 1 tane ılac ezıosun yemeklerıne koyın az az corbasına pılavına ıste dıger yemgıne kahvenn ıcıne atyoduk turk kahvesı acıdr zatn tadı 1 ılac cok dıl

Yada gıt esının sorunlarını kendınmus gıbı anlat cocuken yasadıklarını sımdıhı kendın yasamıs gıbı verdı ıkaclarıda at yemgıne fln

eşimede anlatıyorum psikolog sadece konuşacak diyorum ne konuşacagız diyor hep bahane üretiyor
Ya gitsin psikolog konuşturur onu. Bi başlayınca çorap söküğü gibi gelir devamı. Sen yanında bulunma hatta anlatıp rahatlaması gerekiyodur belki. Hatta de ki ben seni anlamıyormuşum madem psikoloğa anlat o anlasın bana anlatsın.

eşime psikolog eşinlede görüşmem gerekiyor muş dedi mi desem acaba ? bizim psikiyatri buldum ama 100 200 tl lazım eşim ayarlayacak bu ay benim için

Yanlış hatırlamıyosam senin bu eşin çocuğu da Pedagog a götürmene izin vermemiş ayaklarına kapanmıştı tabiri caizse

Eşinin psikolojik sorunları var bence sen ilk baş onu bi tedaviye ikna et

Yanlış hatırlamıyosam senin bu eşin çocuğu da Pedagog a götürmene izin vermemiş ayaklarına kapanmıştı tabiri caizse

Eşinin psikolojik sorunları var bence sen ilk baş onu bi tedaviye ikna et
evet oglum grip olmuş ve uyku problemi ve inat sorunu vardı izin vermemişti yalvarmıştı götürme diye hastahane de mikrop kapabilir miş ve çocuga kan alacagız igne yapacagız diye eziyet ederlermiş

evet oglum grip olmuş ve uyku problemi ve inat sorunu vardı izin vermemişti yalvarmıştı götürme diye hastahane de mikrop kapabilir miş ve çocuga kan alacagız igne yapacagız diye eziyet ederlermiş

Okb var mi eşinde? Ben tebdili mekan diyorum. Taşının...

Evet, böyle diyoruz sonra bir türlü yatağı ayıramayan, çocuğu odasına alıştıramayan ve hala anne babasının arasında yatan çocuklu annelerin konularını okuyoruz.
Bana da siz enteresan geldiniz mesela.
Bizim bebeğimiz aile temelimizi de güçlendirdi, ilişkimizi de, Allaha şükür.

Biraz abartmis çocuk bu hasta olunca tabiki Dr gitmesi gerekir ben Pedagog diye hatırlıyorum yanlış oldu kusura bakma

Evle pek alakası yok bu durumun ama sirke ile sil evi bol dua oku Bakara süresini özellikle daha temkinli ol mesela suphelendigin kişileri fazla eve alma

Yatak odasının yerini değiş yada tv yi oraya taşı

Bana da baştan beri okb gibi geliyor ,özellikle hastane ortamından da korkması gibi, benzer yanları var eşimle!

Hiçbir doktorum öyle bir şey söylemedi, ne alakası var bağ kurmakla. Bebeğime üzülmeyin hanımefendi, onu çok seven bir ailesi ve ağlar ağlamaz beşiğinde biten anne babası var.
Ayrı yatınca ne oluyor anlamıyorum, ağlayınca kendi kaderine terketmiyoruz herhalde yavruyu. Hatta ağlamadan yanına gittiğimiz bile oluyor.

evi terkettim defalarca aylarca aynı odada yatmaya çalıştım ama uyuyamıyor benle bensiz
diyorum ki beni sevmiyorsa neden beraber ? şaşırdım inanın galiba sogudu benden

senden soğusa hiçbi şekilde seninle vakit geçirmez ama sen bu durum dışında ilgili seviyor diyorsun yanlış anlamadıysam.. boşanmayı da kabul etmiyor soğuyan adam boşanmak ister. başka bi gariplik var.. sen o odayı bi altüst et herşeyi iyice bi ara. hatta maddi imkanın varsa yorganlarmış, şiltelermiş, yastıklarmış, vs vs hepsini at yenisini al. hani öyle şeylerin içine arasına falan koyarlar ya, zor olur onu bulmak. gerekirse evi de değiştirin. kaynanamlarla yeni barıştık demişsin, demekki aranız iyi değilken bişeyler yapmışlar benim aklıma bu geliyor. ve ben insanlardan herşeyi beklerim.

yatak odana da bunları yaptıktan sonra hiç kimseyi sokma. kilitle odanı biri geldiği zaman bile. biri girerse de sen de o çıkana kadar yanında kal.

bunlardan sonra bile düzelmezse eşin, psikoloğa gidin beraber çift terapisi görün. artık bunu bile kabul etmezse o zaman ben olsam boşanırdım. senin hakkın değil mi geceleri kocana sarılıp uyumak? ben bekarlığımdaki gibi tek başıma yatacaksam evliliğin ne anlamı var.

bizim bi komşumuz vardı seneler önce. böyle şeylerden şikayet ederdi hep. adam dermiş ki karısına ''dışardayken falan seni özlüyorum senin hakkında hiç kötü düşüncem soğuma durumum olmuyo ama şu eve girince gözüme düşman gibi görünüyon yüzüne bakasım gelmiyo'' dermiş.

kadın bize güvendiği için bi gün benle annemi de çağırdı evine yine dertleşiyoduk anlatıyodu herşeyini. annem de dediki büyü var gibi geliyo bana.. eee napalım dedik kalktık evi aradık. ama ne arama soba borusunun girdiği duvar delikleri var ya onları bile aradık. aklına gelecek gelmeyecek her yeri. ve sonuç olarak yatağın altına iple dikilmiş halde ve bi kaç yerde de kağıt şeklinde o şeylerden bulduk. kadın tabi onları evden uzaklaştırdı dualar okuttu evde falan. kocası ondan sonra düzelmişti. ha onları kim koydu oraya hala bilmiyoruz. demem o ki bu ihtimali de hafife alma. kötü niyetli insan çok.

Ayrı uyumanın nesi kötü ya?
Ben evlensem 3-4 ay sonra ayrı yatarım kesin.
Bunaltıcı geliyor bana.Böyle ahtapot gibi sarıp sarmalanmak.
Saçma bir gelenek daha gözümde.

ben bunun gelenekle ilgisi olduğunu sanmıyorum aslında. bu evrensel bişey dünyanın her yerinde böyle. çünkü aşık insanlar beraber uyumak isterler. hatta bi klişe olarak demezler mi evlilik teklifi ederken ''her gece senle uyuyup her sabah senle uyanmak istiyorum'' diye. insan sevdiği adama ya da sevdiği kadına sarılarak uyumak ister bu çok doğal. bence ayrı uyumak kötü bişey, hatta bi psikoloğun ilişkiler hakkında konuşmasını dinliyordum tv de, ''küs bile olsanız gece olunca o yatağa aynı anda girin ve ayrı yatmayın, biriniz yatıp biriniz sabaha kadar televizyonun önünde uyuklamasın ya da eşinizle kavga edince eline yastığını verip koltuğa postalamayın, aranızdaki bağı daha da kuvvetlendirmek istiyorsanız ya da bağınızın azalmasını istemiyorsanız bunlara dikkat edin'' diyordu. aslında gelenek diye değil, istedikleri için birlikte uyur çiftler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…