bahane mi diyorsun canımAnladim ama esyayla olmaz o is ..
En guzeli evi toptan degistirmek ..
En azindan bahane bulamaz ..
Yoksa 10 sene otursan o evde bahanesi hazir bence
eşimede anlatıyorum psikolog sadece konuşacak diyorum ne konuşacagız diyor hep bahane üretiyorYa adamın belli ki çocukluğundan kalma psikolojik sorunları var. Evliliğinizin ilk yıllarında bi şekilde bu sorunları bastırmış gizlemiş. Ama bebeğinizi kaybetmenizle birlikte her şey fazlasıyla geri dönmüş. Bir de sizin terketmeleriniz eşinizi iyice anksiyeteye sokmuş. Sorunların çözümü psikolojik terapi ve gerekli görülürse ilaç tedavisi. Ayrıca eşim doktora gitmiyo iğneden korkuyo falan demişsiniz ama psikiyatride istisnai durumlar dışında kan falan alınmaz psikolog da zaten doktor değil iğneyle işi olmaz oturur konuşur. Dua edin eşinize nazar duaları okuyun. Allah yardımcınız olsun.
ozaman hareketleri mantiksiz bir anlam vermedim ama ne olursa olsun kari koca ayri yatmamali. ben esimden cocuklar dogunca bile ayri yatmadikberaber oldugumuz zamanlar sarılarak uyur o kadar sıkar ki sarılırken bogulurum
Tadini fark etmezmi[/QUOTE]Tadin="Patsi53, post: 46223585, member: 749777"]Benım esımde ıneden korkuo ısın zor pıskolkr kn almıo ama dedımı yap terapu de ılac yok yasada almm de ama pıskyartye gotur ılc al ez fark etmeden ıcır
Ya gitsin psikolog konuşturur onu. Bi başlayınca çorap söküğü gibi gelir devamı. Sen yanında bulunma hatta anlatıp rahatlaması gerekiyodur belki. Hatta de ki ben seni anlamıyormuşum madem psikoloğa anlat o anlasın bana anlatsın.eşimede anlatıyorum psikolog sadece konuşacak diyorum ne konuşacagız diyor hep bahane üretiyor
Ozaman evine iyi bir temizlik yap canım dip köşe. En olmadı eşini bir uzmana götürevet bazen hiç sorunsuz uyuyoruz bazende bir bahaneyle uzaklaşıyor
nasıl ikna etmeliyim dr içinOzaman evine iyi bir temizlik yap canım dip köşe. En olmadı eşini bir uzmana götür
eşime psikolog eşinlede görüşmem gerekiyor muş dedi mi desem acaba ? bizim psikiyatri buldum ama 100 200 tl lazım eşim ayarlayacak bu ay benim içinYa gitsin psikolog konuşturur onu. Bi başlayınca çorap söküğü gibi gelir devamı. Sen yanında bulunma hatta anlatıp rahatlaması gerekiyodur belki. Hatta de ki ben seni anlamıyormuşum madem psikoloğa anlat o anlasın bana anlatsın.
Ben böyle evlilikten bişey anlamıyorum. Az kaldı canıma tak edicek. Sende bir tasin altına koy elini iş işten geçmeden denasıl ikna etmeliyim dr için
evet oglum grip olmuş ve uyku problemi ve inat sorunu vardı izin vermemişti yalvarmıştı götürme diye hastahane de mikrop kapabilir miş ve çocuga kan alacagız igne yapacagız diye eziyet ederlermişYanlış hatırlamıyosam senin bu eşin çocuğu da Pedagog a götürmene izin vermemiş ayaklarına kapanmıştı tabiri caizse
Eşinin psikolojik sorunları var bence sen ilk baş onu bi tedaviye ikna et
evet oglum grip olmuş ve uyku problemi ve inat sorunu vardı izin vermemişti yalvarmıştı götürme diye hastahane de mikrop kapabilir miş ve çocuga kan alacagız igne yapacagız diye eziyet ederlermiş
Evet, böyle diyoruz sonra bir türlü yatağı ayıramayan, çocuğu odasına alıştıramayan ve hala anne babasının arasında yatan çocuklu annelerin konularını okuyoruz.çok enteresansiniz 5 yaşında çocuk değil bu ve evet bir aylık çocuğun yeri annesinin yani hatta yatağıdır bir adamın gideceği varsa gider yapacağı varsa yapar tam tersi o bebeğin varlığı eğer sağlamsa aile temeli güçlendirir ilişkiyi
Biraz abartmis çocuk bu hasta olunca tabiki Dr gitmesi gerekir ben Pedagog diye hatırlıyorum yanlış oldu kusura bakmaevet oglum grip olmuş ve uyku problemi ve inat sorunu vardı izin vermemişti yalvarmıştı götürme diye hastahane de mikrop kapabilir miş ve çocuga kan alacagız igne yapacagız diye eziyet ederlermiş
Hiçbir doktorum öyle bir şey söylemedi, ne alakası var bağ kurmakla. Bebeğime üzülmeyin hanımefendi, onu çok seven bir ailesi ve ağlar ağlamaz beşiğinde biten anne babası var.Çok şaşırdım bir aylık bebeği odanızdan çıkartırsanız aranızdaki bağı ömür boyu kurabilecekmisiniz , bebeği yanınızda yatırın bile diyen uzmanlar var dünyaya gelmiş sizden başka kimseye güvenmeyen yavrucak odanızdan ayrı Nasıl yatar ... Adem Güneş'in güvenli bağlanma kitabını tavsiye ediyorum ... Herkesin kendi evladı ve kendi fikri fakat bebişiniZe üzüldüm
evi terkettim defalarca aylarca aynı odada yatmaya çalıştım ama uyuyamıyor benle bensiz
diyorum ki beni sevmiyorsa neden beraber ? şaşırdım inanın galiba sogudu benden
Ayrı uyumanın nesi kötü ya?
Ben evlensem 3-4 ay sonra ayrı yatarım kesin.
Bunaltıcı geliyor bana.Böyle ahtapot gibi sarıp sarmalanmak.
Saçma bir gelenek daha gözümde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?