inanın eşyaları değiştirecek durumumuz yok borca sokmak istemiyorumOdayı ya da eşyaları değişmeyi denediniz mi hiç
evet bazen hiç sorunsuz uyuyoruz bazende bir bahaneyle uzaklaşıyorOturma odasında çekyatta beraber uyuyabiliyor musunuz
Ban yemek de istemiyorum ama sen evini iyice bi gözden geçir, yastık yorgan, yatak altı. Ne bileyim. Neyse Allah yardımcın olsun.
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
o evde dönen dolaplar var bi çok arkadaşın değindiği gibison 3 yıldır aynı evdeyiz ev buluyoruz tam taşınmaya karar veriyoruz olmuyor çok fazla sorunlarımız var bir türlü belimizi dogrultamadık ne yapsak olmuyor hiç bişey olmazsa evde bişey bozuluyor ve tamir parası vs . son 6 yılda 3 4 tv aldık çünkü bozuluyor bi şekilde 3 tane süpürge aldık evden kaşıklarıız bile kayboldu hattta d....t kartımız bile kayboldu durup dururken yok bulamıyoruz eşim çalışıyor ama ucu ucuna geçiniyor oysa hiç lüks alışkanlıgımız yok yetmiyor şaşırdı oda iş arıyorum markete başvurdum ama haber beklemiyorum sabah 6 akşam 6 da bitecek işim oglum u kreşe verme sanşım hiç yok
ev bulduk ve ev bizi bekliyoruz 2 aydır ama ben gitmek istemiyorum o eve çünkü kv demle aynı binada inanın ev buluyoruz ama bi şekilde o evden vazgeçiliyor sorun çıkıyor eşimse inata bindirdi 2 aydır o ev olacak annem orda olsun olmasın o evde diyorçok ilginç bir durum, 4-5 yıl çok uzun bir süre ve küsken bile yatak ayırmak normal değildir araya daha çok soğukşuk girmesin diye. ama sizinki daha farklı bir durum hiç böyle birşey duymadım ne desem bilemedim canım, ancak bu böyle gitmezki eşinizle sakin bir şekilde konuşun yok olmuyorsa evi falan değiştirin aklıma daha değişik şeyler geldi
oda büyük ama benim sorun galiba anlayamadım ki benim onu anlamadıgımı söylüyor hep soruyorum konuşalı o zaman deyincede kavga çıkarıyor
bence gidemiyor benden mecbur hissediyor sevmiyor ama vicdan ına yenik düşüyor galiba soruyorum konuşuyorum ama yok hep sözler veriyor sonra yine aynı tahammülü yok bana galiba şaşırdım yoruldum çokEşinizin sorunu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Sizin onu hangi konuda anlamadığınızı söylüyor? Buraya odaklanın bence.
Anladığım kadarıyla kendini sıkışmış hissediyor, ne ayrılabiliyor ne de birlikte huzuru yakalayabiliyor.
Kendinizi bazı konularda aşmayı deneyin. Mesela sorduğumda kavga çıkarıyor dediniz ya, o kavganın çıkmasına izin vermeyin. Bırakın bağırsın çağırsın, sizi suçlasın, içindeki zehri bi döksün, siz sakin kalın. Onu şaşırtın.
Birşeylerin değişebildiğinin sinyalini verin kocanıza.
inciniyorum zaten insan bir nefes istiyor yanında cinsellik hiç önemli değil bence tek istediğim onun yanımda olmasıbana hiç normal gelmedi.
bu şekilde olması beni çok incitirdi.
ve böyle bir evlilik istemezdim.
eşimin anne ve babası da 1 13 yıldır ayrı uyuyor malesef
bende kaynanam istemiyor eşini kaynanam 48 kayınpeder 52 yaşında kaynım ve görümcem tırnaklarını yerler en küçük kaynım da sinir problemi var eşimde kapalı bir kutu gibi aile konusunda tüm yükü eşim omuzlamış kardeşleri korkuyor diye kendisi uyumaz onlsara hikaye anlatır onlar uyumadan uymazmış , kaynımın ayakkabısı yırtılmış kayınpeder almamış eşim kendi ayakkabasını kaynıma vermiş ve eve kadar yalınyak yürümüş aylarca terlikle gidip geliş okula lisedeyken kayınvalidem hastaymış eşim yemek yapmayı bile ögrenmiş daha neler nelerişte bence onlardan gördüğünü yapıyor
benim anneannem ve dedem de aynı odada ama ayrı uyurdu
hadi onlar 70 yaşındaydı.
size ne oluyor anlamadım
6 yıl bitti ama eşim son 4 5 yıldır ayrı uyuyor defalarca konuştum dertleşmeye anlamaya çalıştım yok bir düzeliyor gibi sonra yine ilk zamanlar bensiz uyuyamayan adam gitti ne zaman ki hamile kaldım kızımın rahatsız lıgı ortaya çıktı kaynana yla barıştık adam uzaklaştı benden
Bir ara iyice paranoya yaptım sürekli takip ettim face ni vs kontrol ettim yok bişey bulamadım zaten ne zamanı nede parası var çevremizde geniş yani illaki duyulur bişey yapsa son 4yıldır uyuyamıyor yada oldugu yerde uyuya kalıyo yatak odasında kalbi şıkışıyor daralıyor ve huzursuz oluyormuş lamba kapalıyken ve tv sesi olmadan uyuyamıyor ilk zamanlar onun yanına kıvrılıyor uyuyordum yada onunla oturuyordu m ama oglum olunca mümkün olmuyor artık bende bıraktım bir ara artık gel bile demez oldum hatta işe bile ugurlamaz oldum bazı dönemler küstüm agladım istemiyorsan boşanalım bile dedim tek dediği seni seviyorum ama seninle uyumak aynı ortamda dutmak beni daraltıyor yokluğunu düşünüyorum o zamanlar da delirecek gibi oluyorum ne olur beni böule kabul et diyor ne yapacağımı şaşırdım sevgisini gösterir sarar sarma lar öper koklar ama ayrı yatak birde dokunma aylarca ses etmez hep böyleydi ama kendimde sorun aramaya başladım
Cinsel hayatım ızda öyle duygusuz ve soguk degil ama neden bmule yapıyor anlamıyorum
Önceden bir saat bile ayrı ıalamazkrn şimdi hrp bensiz kalmaya çalışıyor sorunca senden degil ana dip dibe olmaktan sıkıldım diyor içimden gelmiyor diyor ayrılalım diyorum olmaz diyor düzeleceğim diyor neden böyle bende bilmiyorum diyor şaşırdım artık
dr a nasıl ikna edebilirim kan alacak igne yapacaklar diye aklı çıkıyor anlatıyorum öyle olmayacak diye kabul etmiyorEşinizin gördüğü, içinde büyüdüğü aile profili tam bir felaket..
Sorun büyük ihtimalle geçmişi ile alakalı.. Yani psikolojik.. Yani yardım alması şart.
Allah kolaylık versin
bende kaynanam istemiyor eşini kaynanam 48 kayınpeder 52 yaşında kaynım ve görümcem tırnaklarını yerler en küçük kaynım da sinir problemi var eşimde kapalı bir kutu gibi aile konusunda tüm yükü eşim omuzlamış kardeşleri korkuyor diye kendisi uyumaz onlsara hikaye anlatır onlar uyumadan uymazmış , kaynımın ayakkabısı yırtılmış kayınpeder almamış eşim kendi ayakkabasını kaynıma vermiş ve eve kadar yalınyak yürümüş aylarca terlikle gidip geliş okula lisedeyken kayınvalidem hastaymış eşim yemek yapmayı bile ögrenmiş daha neler neler
ailesinden defalarca darbe yedi ama söz verdim diyor vazgeçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?