ayrı uyumak ....

Evlat kaybetmek eminim zordur Allah sabır versin ama burda üç beş aydan değil yıllardan bahsediyorsunuz. Eşiniz çocukluğu bırakıp toparlanmalı. Erkek dediğin toparlayıcı sağlam durmalı ki eşini çocuğunu koruyabilsin. Atlatamıyorsa dr a gidecek başka çözümü yok bunun. Siz kadınsınız sevgiye ilgiye ondan daha çok ihtiyaç duyuyorsunuz. Bir evde ters giden bir durum varsa bu gözardı edilmemeli. Şikayetçiyseniz herkes üstüne düşeni yapmalı.

daha önceden böyle degılse sımdı neden boyle ? insan karısından yıllarca ayrı yatar mı ? bır an once bı psıkolga gıdın derım esın destek alsın bu tek basına altından kalkabılecegın bır durum degıl... bu ınsana kendını cok kotu hıssettırecek bır durum

o evde dönen dolaplar var bi çok arkadaşın değindiği gibi

ev bulduk ve ev bizi bekliyoruz 2 aydır ama ben gitmek istemiyorum o eve çünkü kv demle aynı binada inanın ev buluyoruz ama bi şekilde o evden vazgeçiliyor sorun çıkıyor eşimse inata bindirdi 2 aydır o ev olacak annem orda olsun olmasın o evde diyor

oda büyük ama benim sorun galiba anlayamadım ki benim onu anlamadıgımı söylüyor hep soruyorum konuşalı o zaman deyincede kavga çıkarıyor

Eşinizin sorunu yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Sizin onu hangi konuda anlamadığınızı söylüyor? Buraya odaklanın bence.

Anladığım kadarıyla kendini sıkışmış hissediyor, ne ayrılabiliyor ne de birlikte huzuru yakalayabiliyor.

Kendinizi bazı konularda aşmayı deneyin. Mesela sorduğumda kavga çıkarıyor dediniz ya, o kavganın çıkmasına izin vermeyin. Bırakın bağırsın çağırsın, sizi suçlasın, içindeki zehri bi döksün, siz sakin kalın. Onu şaşırtın.
Birşeylerin değişebildiğinin sinyalini verin kocanıza.

bence gidemiyor benden mecbur hissediyor sevmiyor ama vicdan ına yenik düşüyor galiba soruyorum konuşuyorum ama yok hep sözler veriyor sonra yine aynı tahammülü yok bana galiba şaşırdım yoruldum çok

bana hiç normal gelmedi.
bu şekilde olması beni çok incitirdi.
ve böyle bir evlilik istemezdim.
inciniyorum zaten insan bir nefes istiyor yanında cinsellik hiç önemli değil bence tek istediğim onun yanımda olması

eşimin anne ve babası da 1 13 yıldır ayrı uyuyor malesef

işte bence onlardan gördüğünü yapıyor
benim anneannem ve dedem de aynı odada ama ayrı uyurdu
hadi onlar 70 yaşındaydı.
size ne oluyor anlamadım
bende kaynanam istemiyor eşini kaynanam 48 kayınpeder 52 yaşında kaynım ve görümcem tırnaklarını yerler en küçük kaynım da sinir problemi var eşimde kapalı bir kutu gibi aile konusunda tüm yükü eşim omuzlamış kardeşleri korkuyor diye kendisi uyumaz onlsara hikaye anlatır onlar uyumadan uymazmış , kaynımın ayakkabısı yırtılmış kayınpeder almamış eşim kendi ayakkabasını kaynıma vermiş ve eve kadar yalınyak yürümüş aylarca terlikle gidip geliş okula lisedeyken kayınvalidem hastaymış eşim yemek yapmayı bile ögrenmiş daha neler neler
ailesinden defalarca darbe yedi ama söz verdim diyor vazgeçmiyor

Evde mistik gucler olabılır ne bılım yada evın evelıyatında sıkıntılar hıc namaz kıldınmı o evde ne bılum kuran oku namaz kıl hoca fln getır evlefe alakalı olbılır o evde suzı tutan bısy var mıstık gucler veyahut ruhanı

Ohalde doktora zorla gotur ılac verrse ıcme tmm de ama ılaclar al ez yemklerıne kat bız babama yapmıstık ıse yarıo

Evden tasinin bence..

Eşinizin gördüğü, içinde büyüdüğü aile profili tam bir felaket..
Sorun büyük ihtimalle geçmişi ile alakalı.. Yani psikolojik.. Yani yardım alması şart.
Allah kolaylık versin
dr a nasıl ikna edebilirim kan alacak igne yapacaklar diye aklı çıkıyor anlatıyorum öyle olmayacak diye kabul etmiyor

Bunlar çok ciddi problemler. Eşinizin geçmişiyle alakalı sorunlari var. Üzüldüm.. En kısa zamanda bir psikoloğa gidin beraber. İnşallah çözümü bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…