ayrı yatak ...

Sevgili kardeşim varan 1 eşlerin uzun zaman ten ayrı yatması zaten soğuma sebebi ve boşanma sebebi ki din de hukuk da bunu söyler görevlerimiz vardır birbirimize o zaman evlilik nedir derler adama varan 2 sıvı olmasa kadında vajinismus olur erkek haz etmez varan 3 o arkadaşınız erkekse de bayansa da sana nasıl anlattı bunu sen nasıl tepki verdin buna varan 3 hadi diyelim enfeksiyon var kokuyor o denli olsa sen Ağrı’dan duramazdın zaten koşardın doktora varan 4 o denli olmadığına sen üçüncü ağızdan durumu duyduğuna göre o da kokuyu alacak kadar yaklaşmasın vajinaya böylece çözülsün bahane belli

8 yaşında çocuk kocaman çocuktur yahu..
neredeyse ergenliğe girecek..
çocuğa yazık, yatağını acilen ayırın..
kocanıza zaten diyecek laf bulamıyorum!

İçim acıyor, değersizlik, dışlanmışlık, korku hepsi var Şu güzel günde dua edin bana olur mu
Özel hayatinizi başkasinami anlatyo bu kabul edılcek bişe degil benceee gözzzz yummayınnn veee anlattıgı kişi erkekmi bayanmi siz olmasaniz başkasi olsun her bayanda bazi konulardan bahsetmiş onlardada görecektir üzülmeyin güçlü ol

Tam bi mal ya ilk deneyimide sizsiniz heralde. O sıvı her kadindan geliyor ikincisi cinsel birliktelikte tabi hafif koku olacak. Hayaller dünyasında yaşıyo heralde eşiniz. Gidip arkadaşa anlatmakta nasıl bi kafa anlamadim oraya hic girmicem.

Igrenc ya vallahi tiksindim esinizden arkadasiniza cinsel hayatinizdan mi bahsediyo.kendinize bi iyilik yapin bu adamdan bosanin

Esin tam okuz.. o sivi herkeste gelmesi gereken birsey :) millet olup bitiyo o siviya oral yaparken bu tiksinmis mi? Ne bekliyodu? Cicek mi kokacakti? Sanki kendi spermleri cok guzel kokuyo..Asil arkadasina anlatmasi tiksindirici bi olay.. hayret ettim soktayim

Sizin mantar vb bir rahatsızlığınız var mı? Koku vs yapabilecek hiçbir sorun yoksa, ya sizden ya da kadınlardan hoşlanmıyor olabilir mi? Normal şeyler değil yaptıkları

Arkadaş da ne bicim arkadasmis,
Bana biri gelip karisinin genital sivilarindan sozedecek olsa ensesine tokadi yapistirir yuzune tukurur kalkarim. Durup elin adaminin cinsel sikayetlerini dinlemem.

arkadasınıza sızın hakkınızda bunları soyledı dogru mu anladım ?

Ben en çok 8 yaşindaki erkek çocuğuyla yattiğiniza takildim.
Çook yanliş.O yaşta cinsel uyarilari başlar.
Siz nasil ayni yatakta rahat ediyorsunuz.
Ileride oğlunuzun pedofili olmasinimi istiyorsunuz.Çünkü öğrendiği bir çocuğun ve yetişkinin beraber yatmasini normal olarak görmek.
Oğlunuzun ayri yattaği yokmu? Ister eşiniz beraber yatsin ister yatmasin ama sizde artik lüütfen birakin oğlunuzla yatmayi.
Gönderin kendi yattağina,alişir.

Bu olayda bir tuhaflık var bunu senin yüzüne dese kavga sirasinda yine incinirdiniz ama arkadasiniza demesi kabul edilir bisey degil de bana inandırıcı gelmedi hadi oldu yüzünü yırttı dedi diyelim bunu arkadaşınız size nasıl söyler ve neden söyler asıl önemli olan bu yani arkadaşınız bayansa valla şüphelendim 2 sebep olabilir ya aralarinda bisey var ya da sizi ayirmak istiyor bana arkadaşımın eşi bunu diyecek yüzüne tükürür rezil ederim ve arkadasima asla diyemem yaa utanirim yuhhh bi de kıyamam eşinize sorun bence neler var hayatta aslını tam öğrenin...

O başkası da anlattığı arkadaşı olma ihtimali varmı sizce de ?

ben birsey yapmazdım
nasıl rahat edıyorsa oyle uyusun derdım
sonucta uykuda iken birbirimizden haberımız olmuyor
yorumları okudum da simdi
sizi arkadasınıza şikayet etmesş çok fena bir durum
aytı yatmak ayrı bırsey ama sızın sorununuz daha ciddi sanırım

Sanırsın kendi lavanta kokulu kutu. .
Of sabah sabah sinirim bozuldu kocana.

Yazıp yazıp siliyorum neyse yaa

haklısın hatan gec kalmak

Arkadaşlar Günaydın,

Yorumlarınız için bana vakit ayırdığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dün akşam ilk iş olarak oğlumu odasına yatmaya ikna ettim ve odasında yatırdım. Bu konudaki hassasiyetiniz ve aydınlattığınız için de teşekkürler. Arkadaşıma gelince bizden (eşim ve ben ) den yaşça çok büyük ve eşimin abla olarak gördüğü biri yani ikisinin arasında herhangi duygusal bir bağ olma ihtimali yok. O konuda çok eminim. Nasıl söylemiş böyle bir şeyi abla saydığı birine diye soracak olursanız aynı soruyu ilk duyduğumda bende sordum, hata yaptığını bir anda boşta bulunup anlattığını hatalı olduğunu söyledi ama sonucu değiştirmiyor tabiki.
Dün akşam ayrılmak istediğimi tekrar ve daha ciddi dile getirdim. Kabul etmiyor ama edecek bugünde aileme söylemeyi düşünüyorum. Destekleriniz için teşekkürler. Arkadaşlar birde boşanma sürecinde bu yazdıklarım gündeme gelir yada başıma dert açar diye düşündüğüm için konuyu iki üç gün sonra kaldıracağım.

Kokuyormuşum ne demek ya haspam. Hem bunu arkadaşınıza nasıl söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…