- 29 Kasım 2017
- 1.528
- 689
- 43
- Konu Sahibi nnaallaann
-
Özel hayatinizi başkasinami anlatyo bu kabul edılcek bişe degil benceee gözzzz yummayınnn veee anlattıgı kişi erkekmi bayanmi siz olmasaniz başkasi olsun her bayanda bazi konulardan bahsetmiş onlardada görecektir üzülmeyin güçlü olİçim acıyor, değersizlik, dışlanmışlık, korku hepsi var Şu güzel günde dua edin bana olur mu
Sizin mantar vb bir rahatsızlığınız var mı? Koku vs yapabilecek hiçbir sorun yoksa, ya sizden ya da kadınlardan hoşlanmıyor olabilir mi? Normal şeyler değil yaptıklarıOğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
O başkası da anlattığı arkadaşı olma ihtimali varmı sizce de ?pis adam. şu erkeklerin de türlü iğrençliklerini görmeyip kadınları beğenmemelerine uyuz oluyorum.
boşanın. kocanız sizden soğumuş. aldatma belirtisi var mı ?
sizle yatmadığına göre yattığı başkası olmalı
ben birsey yapmazdımArkadaşlar Merhaba,
Fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen bana yardım edin. Eşim ile on yıllık evliyiz. Fakat eşim benimle aynı yatakta yatmak istemiyor. On yıllık evliliğimizde toplamda dört beş yılını ayrı yataklarda geçirdik. Her şeyi denedim giyinmeyi de cilve yapmayı da ama olmuyor.Bahane olarak oğlumuzu gösteriyor üşür ayrı yatarsa diyor. Benim durumumda olan var mı siz olsaydınız ne yapardınız arkadaşlar
haklısın hatan gec kalmakOğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
Kokuyormuşum ne demek ya haspam. Hem bunu arkadaşınıza nasıl söylerOğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?