- 20 Nisan 2007
- 4.059
- 10.463
- 733
- 45
- Konu Sahibi nnaallaann
-
En yakin arkadasiniza koktugunuzu ve sizden tiksindigini mi soyledi esiniz..nasil yani?Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
ondan gelen neymiş pekiOğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
Bir başkasına hakkinda böyle mi demiş yani?Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
İşte sebep bu. Çocuk tamamen bahane. Ben eşinize sok oldum su an böyle bır mahremı en yakın arkadaşınıza nasıl anlatabıldıOğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
Oğlum 8 yaşında oğlum benimle yatıyor her ne kadar tasvip etmesemde. Eşimde kanepede yatıyor. Hep bir bahenesi oldu zaten. Hatta en son ki kavgamızda beni en yakın arkadaşıma şikayet etmişti kokuyormuşum ve cinsel ilişki sırasında benden gelen sıvıdan tiksiniyormuşKendimi çok kötü hissediyorum son zamanlarda ve boşanmayı da ciddi ciddi düşünür hale geldim hatta isteğimi ilettim. Bugün tekrar konuşup sonuca bağlamadan önce birde sizlerden yorum almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?