ayrı yatak ...

Konu bana biraz egrelti geldi
eş ayrı yatarda çocuk niye anne ile yatar anlamadım.
bir arkadaş var ama kadın mı erkek mi belli degil oylesıne yazılmış bırakılmış bir konu.
eşiniz sizi sevmiyor sizi arzulamıyor o igrenç dedigi sıvı olmadıgı zaman eşler sen beni arzulamıyormusun diyip trip atıyor beyinize iletin .
arkadaşlara yatak odası anlatılmaz sonra o boşlugu doldurabilir anlamış olmanızı umuyorum

En yakin arkadasiniza koktugunuzu ve sizden tiksindigini mi soyledi esiniz..nasil yani?

Bence ciddi ciddi bosanmayi dusunun.

Esiniz sizi cinsel anlamda istemiyor.
Cocugu bahane ediyor

ondan gelen neymiş peki
Tövbe estağfurullah

Yani ayrı yatmaya karşı değilim zaman zaman sürekli olmadıkça bazen tv karşısında filan uyunmak istenebilir, ama özel hayatınızı, mahremiyetinizi arkadaşınıza anlatmak nedir ya, kusura bakmayın da bu nasıl karaktersizliktir genişliktir arkadaşınızda çok acayip bu durumda.

Bir başkasına hakkinda böyle mi demiş yani?

acaba kendini baska cinsiyete mi yakin hissediyor? benim bildigim erkekler o siviya deli olurlar. onlar icin büyük bi basari bu sonucta...? karisini nasil baskasina anlatir ya? aklim almiyor.

Sizin en yakın arkadaşınıza bu durumdan bahsettiyse ben şüphelenirdim ne alaka yani nasıl bir mantıktır bu ?
8 yaşında çocukla beraber uyumak o çocuğun psikolojisi için çok kötü karı koca ikinizde değişiksiniz.

İşte sebep bu. Çocuk tamamen bahane. Ben eşinize sok oldum su an böyle bır mahremı en yakın arkadaşınıza nasıl anlatabıldı

peki affınıza soğnoyorum o arkadaş dedıgnız şahıs bunu gelıp sızemı anlattı.hadı esın zaten bastan değisik (o şoku atlatıp)o an ne tepki verdınız cok merak ettım

not:gerçek olamazsınız

Midem bulandı.
Böyle eş diye gezen insan müsveddesinden
Olur olmaz şekilde özelini millete açan zihniyetten
Neyse söverdim de ban yemek işte.

Ne yazıklar olsun gidip arkadaşınıza bunları mı soylemiş bu nasıl bir erkek nasıl bir beyin? Afedersınız de ayrı yatmaktan once bence bunu dusunun. Bu anlatılır mı ya.

Bır de dıger konu burdakı anneler emınım daha ıyı bılır ama benım arkadasımın oglu 3 yasına kadar annesıyle yattı doktor destegıyle zorla ayırdılar doktor ılerısı ıcın cok buyuk psıkolojık bozukluk yaratacagından bahsetmıs bence sız esınız sızle yatsın yatmasın cocugu ayırın bır an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…