Ayrılanlar/boşananlar

Annem hasta ve yaşlı biri onu üzmek istemiyorum.. kızım açarsa o açsın bırak diyor.. annemi üzmek istemiyorum.. yoksa ben ona yapcağımı bilirsim ama ahh annem işte
O zaman hala umut ediyo annen ne diyim Allah yardımcınız olsun ama annen o bosadıgındada üzülecek

Evinize geri dönün. Evli kalmak için falan değil. Terkettiğiniz için siz kusurlu oluyorsunuz şu an da ondan. Onun size mesajla geri dönemezsin diye yazmasını sağlayın en azından niye dönmediğinize dair. Anlaşmalı boşanacaksanız sorun yok ama eşiniz terk için süre bekliyorsa sorun.

Bn de kayinvalide yüzünden ayrıldım canm..ama asıl suçlu eşlerimz. .bizi sevmediler. .
bn içimde yaşıyorum çoğu şeyi bak hala geçmedi benim..2 yıl bir ay oldu ayrı kaldığımız. .

Beni terketti ..hasta diye nitelendirdi de terketti ..dövdü ayağı altına aldı. .bn de O çocuğu bile dedim dedim ..karşılıklı yıktık her şeyi. .

4 yıl flort 1 yıl nisan 2 yıl evlilik 2 yıl da ayrı kalma 1 yıl da etkileri 10 yılımı aldı daha da alıyor. .inan..zor geliyor. .

İsteyenler oluyor kimseyi içim almıyor. .güvensizim. .Ana mutlu cocuklu aile görünce aklıma geliyor..düzenim ..orada ki arkadaşlarım. .çocuk planı yaptigimiz arkadaşlarımızn çocukları oldu..düzenlerini kurdular. .ya biz...

Kavga gürültüdn tek taraflı uğraşmaktan bu hale geldim..geldik diyemiyorum. .Çünkü yalnız bıraktı. .o kadar yalnız kaldım ki..bir sabah huzurla acamadim gözlerimi. .hiç yeni gelin olamadım. .

Psikolojimi alt üst etti..beni çoğu zamn yalnız bıraktı. .korktum. .

Elime bıçak bile aldım düşün nasıl o hale geldim nasıl ...anlam veremiyorum ..benim hayatımı çaldılar. .

O yıllar geri gelir mi ..gelmiyor. .kaybolan güvenim geri gelir mi ..gelmiyor. .kapattım kapılarımı ..uzak kaldım her şeyden. .

Bn hiç terkedemedim. .hiç birakamadim. .o terketti canm. .tatile diye evimden çıktım. .gelme dedi habersiz evi boşalttı. .

Her şeyi o yaptı. .o yüzden içim rahat o konuda..ama mutlu degilim ..göçebe yaşıyorum. .düzenimi hala kuramadım. .

İş çok önemli bu durumda ..bn de onun için uğraş vercem..insallah olur inşallah yanlarına kalmaz ne diim..her ezan okunduğunda beni an demiştim. .beni ansn bizi .
.zamana bırakalım. .ilk günle bugünü kiyasliyorum ölü gibiydim ilaçlar fayda etmiyordu. Yataktan çıkmıyordum. Şimdi de ayaktayim bazen gülüyorum bazen düşünüyorum. .ama ilk gün ki gibi değil en azından. .

Zaman ..karşımıza unutturacak bir insan evladı çıkar elbet.

Sevgiler..

Ondan hiç bi tazminat ve nafaka beklentim yok... ayrıca düğünde takılan altınları bile o evde bıraktım... mahkeme düğünde takılan altınları bana verir herhalde o kadar da değildir.. gerçi altınların bi çoğu satıldı

Dik durmaya çalışıyorum ama olmuyor yapacağım hiç birşey yok artık umutlarım da tükendi.

Öyle ilk denemede olmaz. Düşeceksin kalkacaksın tekrar düşeceksin. Ama bu bir süreç ve geçiyor. Otur düşün bir ömür üzülmek mi istersin seni bir kalemde silen adam için, yoksa yeni bir hayat kurmak mı istersin.. kararını ver ve her adımını da ona göre at. Düşünme, ağlama, üzülme.. yeni hayaller kur, yeni arkadaşlıklar, yeni bir hayat. Başka türlü olmaz...

Satılmış olsa bile sizin onlar yerine koymak zorunda. Sizden yazılı olarak evet ben eşime şu eşyayı alması için geri almamak üzere hediye ediyorum diye almadığı sürece sizin onlar. Hakkınızı yedirmeyin. Adam tamam hastaymış cinsel olarak bir şey yapamamış. Herkesin başına gelebilir o yüzden kötü görmemek lazım. Ama malesef bu tür sorunlar erkeklerde olunca bazı erkekler bir garip oluyor. Acısını birilerinden çıkarmaya çalışıyorlar ki bu birisi genelde karıları oluyor. Sizin durumunuzda da öyle olmuş. Size karşı rezil olduğunu düşünüyor. Böyle üste çıkıyor. Telefonda mı söyledi mesaj mı attı eve gelme diye? Siz kendiniz de terk sebebiyle dava açabilirsiniz, çünkü sizi eve almayan o olduğunda aynı sebepten dava açma hakkı size düşüyor. Altınlarınızı falan vermeme ihtimali varsa anlaşmalı boşanmayın bir avukat tutun halledin derim. Ayrıca işinizi kaybetmenize de o sebep olmuş. Bu da maddi tazminat sebebidir.

şuan sadexe tek bir küçük bi ümit im war eşimle ilg
adana ya gittiğimde otel de kaldım onunla görüşmek için .. onu aradım gelme eve istemiyorum buluşmakta istemiyorum ailenin evine geri dön dedi... mesajla söylemedi yani bi ispatım yok ... terke dayalı boşanma davasını ben arastırdım .. öyle bişi açmaz sanmyorum çünkü terke dayalı boşanma davası açtığında bana eve dön ihtarı yapması gerekıomuş :) bu kişi beni evinde istemiyor ki zaten..

Doğru ihtar lazım. O halde ihtar olursa onun ne yapmaya çalıştığını bilin. Araştırın bu mevzuları, hakkınızı yedirmeyin.
Öyle ben onun ne nafakasını ne tazminatını istemem falan da demeyin. Ne demek istemem? Bana biri bunları yapsın afedersiniz donuna kadar alırım. Siz ona yalvarmışsınız bile onun o arabozucu kötü niyetli daha neler söylemek isteyip söyleyemediğim annesi yüzünden. Canınız eminim acıyordur.
Ayrıca annenizin yanına ziyarete gitmek sizin hakkınız. İstediğiniz zaman aşırı sıklıkta olmamak şartıyla gidersiniz. Beyefendi neymiş izin vermezmiş de izinsiz giderseniz de terk olarak algılar affetmezmiş de... Bahane bulmuş resmen boşanmaya. Annesi doldurmuş onu belki de. İnşallah şöyle fettan, cadı bir gelin bulurlar bir dahakine de o kadın hepsine dar eder dünyayı. Siz fazla masum kalmışsınız orada.
Ben olacaktım o durumda sürekli kendi evimde laf yiyip duran, kendim gitmez kaynanayı koyardım evin önüne...(gerçekte yapar mıydım bilemiyorum, ama bu olmasa da çok kötü şeyler yapardım. Ya da evin önüne koymuş kadar ederdim bilemiyorum. Benim kaynanam kötü değil o yüzden hayal edemiyorum neler yapacağımı )

Valla o adamdan hiç bişi istemiyorum şuan maddi geliri de gayet yerinde ama bi kurusunu istemiyorum nedense .. allah a bıraktım herşeyi

Valla o adamdan hiç bişi istemiyorum şuan maddi geliri de gayet yerinde ama bi kurusunu istemiyorum nedense .. allah a bıraktım herşeyi
İşte bu yüzden sana bunları yapabiliyor. Senin ona karşılık olarak bir şey yapamayacağını bildiği için. Sen hakkın olanı alacaksın, ondan sadaka istemiyorsun ki...

Geçer canım geçecek. Ben 9 yıllık eşimden ayrildim o anlar öldüm öldüm dirildim resmen. Sabahlara kadar ağlıyordum..
Sonrasında tekrar evlendim ve bir kızım oldu. Benden sana tavsiye 2 kez Adana ya gittiğin halde seninle yüzyüze görüşmeyi kabul bile etmeyen adamdan ne köy olur ne de kasaba...

canim cok gecmis olsun, o anne babam ne der üzülür mü psikolojisi agirdir bilirim.. dilerim cabuk zamanda bu arada kalmislik duygusunu atlatip önüne bakarsin, belki umut ediyorsun hala onu da bilmiyorum bir an evvel sonuca varmazsan cok daha fazla aci cekersin gibi düsünüyorum( Allah muhafaza)

Karısı iki kere yanına gelmiş 5 yıllık sevgililigin var. Ayıp ya! O güzel günlerin hatrina insan gelir bir görüşür. Gerçekten çok iğrenç bir insanmış.
Üzülmeye hiç değmez.

Üzülme demekle olmuyor kafayı yicek gibi oluyorym böyle nefesim kesiliyor aniden kalbim çarpıyor her sabah lanet ederek kalkıyorum hayata.. ben bunları haketmedim .. benim yüzyüze bile konuşmadan bitirdi herşeyi.. ailemde hiç destek olmuyor ailem hala barış diyor ..zorla güzellik nasıl olur ? 2 kere adana ya gittim kaç saat yol çektim oteller de kaldımm.. adam benimle görüşmedi bile .. ben daha ne yappıyım istanbul köprüsüne çıkıp kendimimi atayım.

Bence kacan kovalanir yapmissin bu adamdan hiç bisey cikmaz seni hayatından cikaran birisiyle mutlu olunmaz seni hakeden biriyle evlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…