Ayrılanlar/boşananlar

Böylede adi oluyorlar işte. Sevgililik döneminizde elbette tartısmalarınız oldu. Belki yuzune telefon kapadın , belki masayı terkettim , belki kaç gün aramadın sormadın ve aynı adam o zamanlarda sana " dönüşün yok" demedi. Ama evlenince bırden prensip sahibi oluveriyorar.Allah kalbıne ferahlık versın, karsıdaki adama da akıl, vicdan! Ettiklerini bulsunlar.

Geçecek.. bu pislik yüzünden üzüldüğünü üzüleceksin bir müddet sonra.. daha gel görüşelim falan deme sakın.. daha fazla seni üzmesine izin verme

Bayan olarak yuvana sahip çıkıp o evi bırakmamalıydın bence.Giderek bu ev sizin ben fazlalığım der gibi olmuş.Kv de de doldurdukça doldurmuştur eşini.Eşin bu davranışları sergiledikten sonra gitmek istemen ailenin araması hata olmuş.Daha da haklı gördüler kendilerini şimdi.Ne güzel işin gelirin varsa be diye bıraktın ki ayrı odaya geçseydin ya da konuşmasaydın.O ev senindi çünkü.Barışsan bile eşin mum etmeye çalışacaktır seni.Ben böyle seven erkek görmedim çünkü,sevse yalvar yakar peşinden gelirdi.

Başta acıdan öleceğini sanıyorsun . 1.5 yıl geçti . Şu an aklıma bile gelmiyor. Zaman zaman hatırladıkça da sadece Allah'a havale edip geçiyorum . Seninde geçecek . Sadece zaman sabır ve dua .

Gecicek cnm inanki seninle ayni seyleri yasadim 2 aylik evlikyken ayrildik eski esimle kayinvakide yuzunden ozaman senin yasadiklarinin aynini yasadim hergun agladim sizladim zaman geldi nefes alamiyorsum ama gecti cok sukur simdi 5 aydir dunya iyisi esimle evliyim cok dua et Allaha sigin gecicek o adamin pesinden kosma sakin

Tatlım, 2.5 senelik evliliği eski eşimin ve ailesinin pislikleri yüzünden bitirdim.
Bir daha asla evlenemem aşık olamam diyordum. Ancak, 1.5 sene sonra hayatımın aşkıyla tanıştım. Ne o, ne de ailesi sallamadı boşanmış olmamı. Lafı bile açılmadı sevgilim bu konuda hassas olduğumu söylediği için. Tanıştıktan 1 sene sonra evlendik. Beni el üstünde tutuyorlar ve şu an yaşadığım aşkı mutluluğu huzuru asla bir şeye değişmem.
Sabret güzellik, şu an ki keşkelerinin yerini ileride iyi ki ler alacak. Kurtulacaksın yaşadığın acıdan, sadece sabır.

Anası doldurmus belli boşver canım. Ilk başta aci çekersin sonra unutursun zamanla eski esiniz eminim sonradan pişman olacak aha buraya yazıyorum geç anlıyor erkekler.

Ya bu kiz anneleri ne kadar pasif tutup bide yalvariyor o kisiliksiz adama.ailen seni bu hale getirmis cunku seni savunmamislar ne ya naptinki babanin basi onune egilecekmis.biraz gurur biraz nolur boyle kendine acidikca hep ezilen sen olacaksin.dik dur bu adamdan koca olmaz bunu kafana sok bu adam seni sevmiyor sende birak ona yalvarmayi ac davayi bosan ve onune bak.dunyanin sonumu bosaninca noluyo elin ayagin saglam hastaliginda yok gencsin ne diye bu kadsr dibe vurma.bir kisiliksiz icin bu kadar aci cekilirmi ogtetmensin ustelik meslek sahibisin kazan parani bitti.meraketme komsenin sesi cikmaz sen dik durduktan sonra biraz cirkef ol hakkini savun ve kendine acimayi birak o adam! olamayan adam icinde uzulme.kendine deger ver senden degerlisi yok seni ancak sen kurtarirsin baska yolu yok..

Belki senin ailen arkanda durmuştur onun için bu kadar çabuk atlattın... benim ailem arkamda ama hala barış barış diyorrr. Ben ne yapayım daha 2 kere adanaya gittim eşim görüşmeye bile gelmedi istemiyorum dedi... annem özellikle hiç arkamda değil.. ve boşanma davası açmamıda istemiyor

Benim ailem arkamda değil hala o adamla barış diyor... boşanma dava açmama da izin vermiyorlar .. şimdi kalkıp gidip boşanma davası açsam ailemle yaşıyorum kıyamet çıkar evde.. offf ne kadar güzel mutlu olmuşsun allah ım inşlh bana da böyle günleri gösterie

Annem hala barışma tarafında .. anne diyorum istemiyor işte daha me yapayım diyorum ? Gelmiycektin eve hiç evini terk etmeyecektin diyor.. tamam terk ettim suçluyum etmemeliydim evet biliyorum ama dayanamadım.. anneme gitmem için izin istemiştim eşimden gidemezsin demişti.. bana gitmem için izin verseydi belki bunlar yaşanmayacaktı.. ama keşkelerle yaşanmıyor bu hayat olanlar oldu.. anne artık gerçekleri anla istemiyor diyorum nuh diyor ğeygamber demiyor.. ben böyle bir aileyle boşanma aşamasını nasıl atlatıcam bilmiyorum.. ne ağlaybliyorum ne acımı yaşayabiliyorum

Kızlar boşananlar ??? Bu acı ne kadar da geçiyor ne bilem 2 ay mı 5 ay mı 1 yıl mı ? Biliyorsunuz ki ailemden de hiç destek yok benim acımı zor atlatacağım

Ailen ve eşin sürekli terk etmeyecektin sen hata ettin diye diye seni de suçlu psikolojisine sokmuş. Ailene ayrıyken daha mutluyum pozu vermelisin ki o zaman ayrılmanı isteyebilsinler. Eğer ayrılmak istiyorsan kararlı olduğunu göster. Ayrılmak istemiyorsan çabala diyeceğim ama zaten çabalamışsın ki eşin istemiyor artık o sebeple güçlü durman çok önemli.

Ailen ve eşin sürekli terk etmeyecektin sen hata ettin diye diye seni de suçlu psikolojisine sokmuş. Ailene ayrıyken daha mutluyum pozu vermelisin ki o zaman ayrılmanı isteyebilsinler. Eğer ayrılmak istiyorsan kararlı olduğunu göster. Ayrılmak istemiyorsan çabala diyeceğim ama zaten çabalamışsın ki eşin istemiyor artık o sebeple güçlü durman çok önemli.

Arkasında onu dolduran anası olduğuna adım gibi eminim yoksa kolay kolay dört aylık karısından vazgeçmezdi bir de ana manyağı bu adam belli senin haklı tarafını hiçe sayıp anasını tercih etmiş klasik anacı erkek
Yalvarma artık bu insana geri adım at davayı açmasını bekle o senin peşinden gelecek kaçan kovalanır dik dur onlar sana yalvaracak dön diye acı çektiğini asla belli etme keşke evi terketmeseydim de deme bak emin ol yarın başka bir olayda bunlar seni evden kovardı ana oğul sen onun için ikinci hatta beşinci onuncu plandasın bu evlilikte

Bu is bitmez gibi sanki adim atacaklar ve sende kosa kosa gideceksin.Ama biraz burnu sürtülsün tavri var.Neyse barisma teklifi gelse de gelmese de sakin aciz ve sucluyu oynama,arama, beklentini düşür ve hayatına bak! Evet kolay soylemesi diyeceksin ama istersen yaparsin.Barisirsan da ayrilirsan da kararlarinin arkasinda dur hicbir kadin evini terketmez bile isteye.

Adım atsalar dünden razıyım koşa koşa gitmeye .. en azından böyle bu şekilde bitmemeli diye düşünüyorum.. ama onlar adım atmaz 2 kere adanaya gittim görüşmek için.. buluşmaya gelmedi bile.. yüzüme söyle bittiğini dedim gel dedim gelmedi...

Bence sen kurtulduguna sukret canim. Annesiyle kavga ettin diye bir anda seni silen adam(!)dan zaten hayir gelmez. Ustelik duzeltmek icin sen ugrasmissin.
Gececek emin ol. Bugun olmazsa yarin, yarin olmazsa bi hafta sonra illa gececek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…