- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
Böylede adi oluyorlar işte. Sevgililik döneminizde elbette tartısmalarınız oldu. Belki yuzune telefon kapadın , belki masayı terkettim , belki kaç gün aramadın sormadın ve aynı adam o zamanlarda sana " dönüşün yok" demedi. Ama evlenince bırden prensip sahibi oluveriyorar.Allah kalbıne ferahlık versın, karsıdaki adama da akıl, vicdan! Ettiklerini bulsunlar.Merhaba kızlar , 4 aylık evliliğim bütün çabalarıma rağmen bitiyor bitmek üzere.. ailemin yanındayım. Psikolojik tedavi alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ..spora yazıldım.. sosyalleşmek için elimden geleni yapıyorum...ama olmuyor olmuyor geçmiyor bu acı içim acıyor ve hiç geçmeyecek gibi... ne olur aranızdan biri bu acının bana geçeceğini söylesin ??Boşananlar/boşanmak üzere olanlar , severek ayrılanlar bu acı nasıl ne zaman geçer ? Midem'in üstünde öyle büyük bi kütle var ki sanki o hiç geçmiyecekmiş gibi.. sürekli ağlıyorum.. bu acı nasıl geçecek? Benim gibi olanlar var mı?
Başta acıdan öleceğini sanıyorsun . 1.5 yıl geçti . Şu an aklıma bile gelmiyor. Zaman zaman hatırladıkça da sadece Allah'a havale edip geçiyorum . Seninde geçecek . Sadece zaman sabır ve dua .Merhaba kızlar , 4 aylık evliliğim bütün çabalarıma rağmen bitiyor bitmek üzere.. ailemin yanındayım. Psikolojik tedavi alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ..spora yazıldım.. sosyalleşmek için elimden geleni yapıyorum...ama olmuyor olmuyor geçmiyor bu acı içim acıyor ve hiç geçmeyecek gibi... ne olur aranızdan biri bu acının bana geçeceğini söylesin ??Boşananlar/boşanmak üzere olanlar , severek ayrılanlar bu acı nasıl ne zaman geçer ? Midem'in üstünde öyle büyük bi kütle var ki sanki o hiç geçmiyecekmiş gibi.. sürekli ağlıyorum.. bu acı nasıl geçecek? Benim gibi olanlar var mı?
Belki senin ailen arkanda durmuştur onun için bu kadar çabuk atlattın... benim ailem arkamda ama hala barış barış diyorrr. Ben ne yapayım daha 2 kere adanaya gittim eşim görüşmeye bile gelmedi istemiyorum dedi... annem özellikle hiç arkamda değil.. ve boşanma davası açmamıda istemiyorGecicek cnm inanki seninle ayni seyleri yasadim 2 aylik evlikyken ayrildik eski esimle kayinvakide yuzunden ozaman senin yasadiklarinin aynini yasadim hergun agladim sizladim zaman geldi nefes alamiyorsum ama gecti cok sukur simdi 5 aydir dunya iyisi esimle evliyim cok dua et Allaha sigin gecicek o adamin pesinden kosma sakin
Benim ailem arkamda değil hala o adamla barış diyor... boşanma dava açmama da izin vermiyorlar .. şimdi kalkıp gidip boşanma davası açsam ailemle yaşıyorum kıyamet çıkar evde.. offf ne kadar güzel mutlu olmuşsun allah ım inşlh bana da böyle günleri gösterieTatlım, 2.5 senelik evliliği eski eşimin ve ailesinin pislikleri yüzünden bitirdim.
Bir daha asla evlenemem aşık olamam diyordum. Ancak, 1.5 sene sonra hayatımın aşkıyla tanıştım. Ne o, ne de ailesi sallamadı boşanmış olmamı. Lafı bile açılmadı sevgilim bu konuda hassas olduğumu söylediği için. Tanıştıktan 1 sene sonra evlendik. Beni el üstünde tutuyorlar ve şu an yaşadığım aşkı mutluluğu huzuru asla bir şeye değişmem.
Sabret güzellik, şu an ki keşkelerinin yerini ileride iyi ki ler alacak. Kurtulacaksın yaşadığın acıdan, sadece sabır.
Annem hala barışma tarafında .. anne diyorum istemiyor işte daha me yapayım diyorum ? Gelmiycektin eve hiç evini terk etmeyecektin diyor.. tamam terk ettim suçluyum etmemeliydim evet biliyorum ama dayanamadım.. anneme gitmem için izin istemiştim eşimden gidemezsin demişti.. bana gitmem için izin verseydi belki bunlar yaşanmayacaktı.. ama keşkelerle yaşanmıyor bu hayat olanlar oldu.. anne artık gerçekleri anla istemiyor diyorum nuh diyor ğeygamber demiyor.. ben böyle bir aileyle boşanma aşamasını nasıl atlatıcam bilmiyorum.. ne ağlaybliyorum ne acımı yaşayabiliyorumYa bu kiz anneleri ne kadar pasif tutup bide yalvariyor o kisiliksiz adama.ailen seni bu hale getirmis cunku seni savunmamislar ne ya naptinki babanin basi onune egilecekmis.biraz gurur biraz nolur boyle kendine acidikca hep ezilen sen olacaksin.dik dur bu adamdan koca olmaz bunu kafana sok bu adam seni sevmiyor sende birak ona yalvarmayi ac davayi bosan ve onune bak.dunyanin sonumu bosaninca noluyo elin ayagin saglam hastaliginda yok gencsin ne diye bu kadsr dibe vurma.bir kisiliksiz icin bu kadar aci cekilirmi ogtetmensin ustelik meslek sahibisin kazan parani bitti.meraketme komsenin sesi cikmaz sen dik durduktan sonra biraz cirkef ol hakkini savun ve kendine acimayi birak o adam! olamayan adam icinde uzulme.kendine deger ver senden degerlisi yok seni ancak sen kurtarirsin baska yolu yok..
Anası doldurmus belli boşver canım. Ilk başta aci çekersin sonra unutursun zamanla eski esiniz eminim sonradan pişman olacak aha buraya yazıyorum geç anlıyor erkekler.[/QUOTE. Pişman olacak hemde çok pişman ama o zaman da ben olmayacağım çünkü toparlanmış olacağım...
Klasik kayınvalide yüzünden , evliliğimizin 2. Ayından sonra bizim evde kalmaya başladı eşi umreye gittiği için .. 1 ay kaldı bizde.. annesiyle kavga ettim ve o anki sinirle evimi terk ettim... evime geri dönmek istedim defalarca ama eşim 1 kere gittin bir daha dönüşü olmaz herşey bitti dedi defalarca yalvarmama rağmen.. 2 aydan beri beni ne aradı ne sordu... boşanacakmısın diye sorduğumda.. evet zamanı gelince davayı açıcam dedi.. sanırım anlaşmalı boşanma için 1 senenin dolmasını bekliyor. 5 senelik sevgilimdi . İçim acıyor o kadar pişmanım ki evi terk ettiğim için .. ama artık istenmiyorum unutmam lazım onu bu acı çok zor çokkk
Adım atsalar dünden razıyım koşa koşa gitmeye .. en azından böyle bu şekilde bitmemeli diye düşünüyorum.. ama onlar adım atmaz 2 kere adanaya gittim görüşmek için.. buluşmaya gelmedi bile.. yüzüme söyle bittiğini dedim gel dedim gelmedi...Bu is bitmez gibi sanki adim atacaklar ve sende kosa kosa gideceksin.Ama biraz burnu sürtülsün tavri var.Neyse barisma teklifi gelse de gelmese de sakin aciz ve sucluyu oynama,arama, beklentini düşür ve hayatına bak! Evet kolay soylemesi diyeceksin ama istersen yaparsin.Barisirsan da ayrilirsan da kararlarinin arkasinda dur hicbir kadin evini terketmez bile isteye.
Bence sen kurtulduguna sukret canim. Annesiyle kavga ettin diye bir anda seni silen adam(!)dan zaten hayir gelmez. Ustelik duzeltmek icin sen ugrasmissin.Bu arada ben istanbul da yaşıyorum eşim adana da eviniz orda yani... bu 2 ay içerisinde adana ya 2 kere gittim ... adana ya gittiğimde telefonla aradım.. en azından gel yüzüme söyle bittiğini diye konuşmaya bile gelmediii... eve de gidemedim korktuğumdan kapıdan kovmasından korktum.... sonra 15-20 gün sonra tekrar gittim adana ya ... bu sefer de görüşmedi benimle .. neden geldin istemiyorum seni dedi ailenin yanına geri dön dedi adana dan istanbula geri döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?