Ayrılanlar/boşananlar

Bence sen kurtulduguna sukret canim. Annesiyle kavga ettin diye bir anda seni silen adam(!)dan zaten hayir gelmez. Ustelik duzeltmek icin sen ugrasmissin.
Gececek emin ol. Bugun olmazsa yarin, yarin olmazsa bi hafta sonra illa gececek...
Bi de abartı kavga değildi ben bir söyledim kaynanam 100 söyledi.. ben sustum sessizce evi terk ettim onlar uyurken .. off ki ne offf.. evet beni sildi haklısın ama düşünmeden edemiyorum ? Kalbimden nasıl silicem

Bi de abartı kavga değildi ben bir söyledim kaynanam 100 söyledi.. ben sustum sessizce evi terk ettim onlar uyurken .. off ki ne offf.. evet beni sildi haklısın ama düşünmeden edemiyorum ? Kalbimden nasıl silicem
Insan neleri atlatiyor bunu mu atlatamicaksin?
Daha yeni oldugu icin boyle onsuz ne yaparim diye dusunuyorsun ama bosanma olup bikac ay da kafani dinledikten sonra ben niye ona yalvarmisim ki diyeceksin.

Insan neleri atlatiyor bunu mu atlatamicaksin?
Daha yeni oldugu icin boyle onsuz ne yaparim diye dusunuyorsun ama bosanma olup bikac ay da kafani dinledikten sonra ben niye ona yalvarmisim ki diyeceksin.
Eşimi 5 seneden beri tanıyorum hiç öyle biri değildi bana sahip çıkardı... nasıl böyle oldu hiç bilmiyorum.. eşim in kişiliğini bilmesem iyi biri olduğunu bilmesem inan ki umrumda olmazdı... kesin kaynana salmıyor dicem ama ... eşim annesinin ağzına bakan bi tipte değildi...

Esin cinsel sorunlari yuzunden bu gidisini kendine kilif yapmis bence. 4 ay birliktelik yasanmaz mi? Vajinusmus mu bu adam? Sen kurtulduguna sevineceksin ileride aha buraya yaziyorum.

Ben de boşandım 7 yıllık evliliğm bitti ve inan daha önce boşanmadığıma pişmanım.
Çok gençsin dua et çocuğun yok zamana bırak önce alışacaksın sonra da unutacaksın. Böyle bir sürtüşmede bile annesiyle karısının arasında kalıyor, seni savunamıyor ve o 5 !! yıllık aşka emeğe ihanet ediyorsa arkasından döktüğün göz yaşına yazık derim...

Geçiyor,geçecek...sonra benim gibi bakacaksın ki geriye nasıl geçmiş o günler nasıl atlatmısım..sonra şükür edeceksin belki hayatına yeni biri girecek onunla mutlu olacaksın belki tek başına mutlu olacaksin.ama mutlu olacaksin merak etme mümkünatın varsa çalış çık gez düşünmemeye bak

Acım çok taze için acıyor ve ailemde hiç destek olmuyor.. evden gitme ihtimalimde yok salmazlar beni kesinlikle...inşlh bende sizin gıbı unuturum

Hayatıma yeni biri gırmesını evliliği hiç ama hiç dusunmuyorım.. erkeklere inancım ve guvenim bıttı nefret edıyorummm.. tek dusuncem sizin gıbı onu unutmak

Kızlarrrrr düşünmeden edemiyorum hep gece aklıma geliyorrrr ne yapacağım ben ... aramamak için numarasını bile sildim keşke aklımdanda silebilsem... bu kadar kolay bitmemeliydi nasıl beni silebildi nasıl bir adamdı bu 5 sene tanımamışım mı hiç ben bu adamı??? Hayatımda hiç böyle bir yıkım yaşamamıştım.. gururlarım ayaklar altında zaten adana ya 2 kere gittim benimle görüşmedi bile .. madem öyle boşanma davası da açmıyor.. '' zamanı gelince konuşuru bitiririz '' diyor.. nedir bu adam'ın amacı ??? Ailem annem anneciğim o kadar üzülüyor ki ona üzülmekten kendimi düşünemiyorum .. annemin tek dediği söz hala evi terk etmeyecektin demesi.. ahhhh nerden bilebilirdim ki olayların böyle gelişeceğini nasıl bi çılgınlıkla o evi terk ettim .. kendime çok kızıyorum .. tamam ben hata yaptım kabul özürde diledim .. ama bu boşanılcak kadar sebep mi ??? Bu kadar kolay mı herşey.

Zor bir durum ama saplantı yapma kendine sen kabullenmezsen annende kabullenmez. Her dediğinde güzellikle anlat annene Ogün biriktirdiklerin çıkmış ortaya ve öyle tepki vermissin doğru yada yanlış ama olmuş artık. Hepsi geçecek yeniden seveceksin. Hayatını normale dondurmeye çalış ogretmendin sanırım ama boşta kalıp kurmamak için başka birşeyler yapmaya çalış ailende sen normal hayatina döndükce kabulleneceklerdir.

Normal hayatıma dönmeye çalışıyorum..adanada ki işimi bıraktığım için , iş arıyorum ama bulamıyorum.. spora yazıldımm.. ama işte içimdeki acı hiç bitmiyor.. yüzüme söyleseydi bittiğini.. 2 günlük sevgili gibi telefondan ayrıldı benden ben bu kadarını haketmedim.

Annemle babam çok kötü kavga etti annem kendi üstünü başını parçaladı.. babam benim de üstüme yürüdü bende sokağa kaçtım.. şimdi komşuya sığındım çok korkuyorum .. nereye gidicem bilmiyorym

Ortam sakinleyince ailenin evine dön yine . Boşanma yüzünden mi çıktı kavga .
Yok hayır kendi aralarında kavga ettiler.. eve geldiğim için sonra bana döndü kavga birden.. babam işe gitti eve döndüm.. allah ım hiç bir yerde huzue yok artık bana .. evden gidip kendime yeni bi ev açsam onada izin vermezler..

Ne desem bilmiyorum allah yardimcin olsun sana da onlarada kolay değil bir müddet daha ayrı evi düşünme zaten ailenin yanında kal. Eşinin hatrini kiramayacagi abim gibi dediği biri var mı birlesmek istersen eğer ona bir söyletsen diyecegim ama ters teper mi oda var .

Tatlımm gerçekten geçiyor bende 2 aylık evliliğimi bitirmiştim 8 yıllık ilişkiydi...Bende spora yazılmıştım inan çok iyi geliyor devam et böyle hele birde ailen yanındaysa tadından yenmez:))keyfine bak...
Ben şimdi 15 aydır mükemmel bir eşe sahibim herşey unutuluyo sende öyle olucaksın..

Bence eşin bu yüzden dönmeni istemiyor,kendi suçunu bastırıyor.

SEnin ailem arkandaydı sanırım .. benim ailem arkamda değil evde hergün kavga huzursuzluk war.. mutlu olduğuna çok sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…