- 24 Ocak 2017
- 110
- 32
- 13
- 37
- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
Eşimin hatrını kıramayacağı biri yok yani kimse destek değil.. kendimi arafta kalmış gibi hissediyorum hiç bir yere ait değilim gibi sanki..Ne desem bilmiyorum allah yardimcin olsun sana da onlarada kolay değil bir müddet daha ayrı evi düşünme zaten ailenin yanında kal. Eşinin hatrini kiramayacagi abim gibi dediği biri var mı birlesmek istersen eğer ona bir söyletsen diyecegim ama ters teper mi oda var .
Hmmm emin ol buna ayrılmandan daha çok üzüldüm..Güçlü ol ve sakın pes etme..Evet şükür benim ailem destekti ve çok rahat atlattım..Seninkiler de olacaktırSEnin ailem arkandaydı sanırım .. benim ailem arkamda değil evde hergün kavga huzursuzluk war.. mutlu olduğuna çok sevindim..
Yok hayır kendi aralarında kavga ettiler.. eve geldiğim için sonra bana döndü kavga birden.. babam işe gitti eve döndüm.. allah ım hiç bir yerde huzue yok artık bana .. evden gidip kendime yeni bi ev açsam onada izin vermezler..
Cnn çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.benim bir arkadaşımin başına da böyle bir şey geldi.k.v.gelip evde kavga çıkardı.oglunu kolundan tuttu götürdü. Ve arkadaşımın hiç bir telefonuna cvp vermedi.is yerine gelip onu bulamasın diye güvenliğe talimat verdi adam.kizin akrabaları gitti adamla konuşmaya.. kabul etmedi.arkadasim yataklara düştü.hemde yeni düşük yapmıştı.arkadasim ağladı ağladı ve sustu.yapacak bir şey yok.zaman geçtikçe acılar azalıyor.ve 1 yıl sonra arkadaşım ayyy yu ben ne manyakmisim, Ne akilsizmisim, demeye hayata dönmeye başladı.benimde yuvam dağıldı.neler çektim.ama unuttum.sende bekle ve gör.Dik durmaya çalışıyorum ama olmuyor yapacağım hiç birşey yok artık umutlarım da tükendi.
Evi terkettigin için pişman olma,o anda hislerin bu yöndeydi onu yaptın,sonra özürde dilemissin zaten ama keşke dilemeseydin belki sonuç farklı olurdu,simdi kendini haklı ve üstün göruyodur,esinin karşısında güçlü dur lütfen böyle olursan belki isler istedigin yönde ilerleyebilir, oda şuanda senin burnunu sürttürmeye çalışıyo olabilir,arama ilgilenme zaten seviyorsa gerçekten dönecektir.Klasik kayınvalide yüzünden , evliliğimizin 2. Ayından sonra bizim evde kalmaya başladı eşi umreye gittiği için .. 1 ay kaldı bizde.. annesiyle kavga ettim ve o anki sinirle evimi terk ettim... evime geri dönmek istedim defalarca ama eşim 1 kere gittin bir daha dönüşü olmaz herşey bitti dedi defalarca yalvarmama rağmen.. 2 aydan beri beni ne aradı ne sordu... boşanacakmısın diye sorduğumda.. evet zamanı gelince davayı açıcam dedi.. sanırım anlaşmalı boşanma için 1 senenin dolmasını bekliyor. 5 senelik sevgilimdi . İçim acıyor o kadar pişmanım ki evi terk ettiğim için .. ama artık istenmiyorum unutmam lazım onu bu acı çok zor çokkk
K.v.evine döndü mu???acaba döndükten sonra mi arar seni diye düşünüyorum.sen sakin bir daha arama.Eşimin hatrını kıramayacağı biri yok yani kimse destek değil.. kendimi arafta kalmış gibi hissediyorum hiç bir yere ait değilim gibi sanki..
Haklısın ama ben ne yaptıysam ailem için yaptım evde huzurum olsa zaten ona gidip yalvarmazdım.. adana ya 2 kere gittim ikisinde de görüşmeye bile gelmedi evine dön dedi.. aileme de huzurum yok benim durumumu kabullenemiyorlar.. ailem arkamda olsa en azından bu durumu daha rahat atlatabilirdim diye düşünüyorum.. evde ağlayamıyorum acımı bile kimseyle paylaşamıyorum.. birşey dediğim de sen terk ettin hakettin bunları diyorlarCnn çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.benim bir arkadaşımin başına da böyle bir şey geldi.k.v.gelip evde kavga çıkardı.oglunu kolundan tuttu götürdü. Ve arkadaşımın hiç bir telefonuna cvp vermedi.is yerine gelip onu bulamasın diye güvenliğe talimat verdi adam.kizin akrabaları gitti adamla konuşmaya.. kabul etmedi.arkadasim yataklara düştü.hemde yeni düşük yapmıştı.arkadasim ağladı ağladı ve sustu.yapacak bir şey yok.zaman geçtikçe acılar azalıyor.ve 1 yıl sonra arkadaşım ayyy yu ben ne manyakmisim, Ne akilsizmisim, demeye hayata dönmeye başladı.benimde yuvam dağıldı.neler çektim.ama unuttum.sende bekle ve gör.
Asla arama.degerini daha düşürme.adam belliki kinci.birak ı üzülsün gelip seni alsın.zaten yapmıyorsa da bitmiştir.sakin kimseyi arayıp araya da sokma.sakin davran.bu kdr kincilikte olmaz.
Aramıyorum artık numarasını sildim ... kaynanam gitmiş evet ama ben evi terk ettikten sonra 1 ay kalmış baya bi doldurmuştur eşimiK.v.evine döndü mu???acaba döndükten sonra mi arar seni diye düşünüyorum.sen sakin bir daha arama.
Cnm bekle ve sabret.ben seni çok iyi anlıyorum.bende çok acı çektim.yataklara dustudüştüm ağlamaktan goz damarım çatladı.ama sustum artık.sende iyileseceksin.Aramıyorum artık numarasını sildim ... kaynanam gitmiş evet ama ben evi terk ettikten sonra 1 ay kalmış baya bi doldurmuştur eşimi
Canım ben sana çok üzüldüm rabbim inşallah yardım eder eşinle tekrar barışırsın..4 aylık bir evlilikte ayrılık kararı almak için çok erken diye düşünüyorum .. kayın validene gidip özür dilesen yada eşinin aileyisinden sözü geçen biriyle görüş belki onlar araya girer üzgün olduğunun samimimiyetine inandırılar eşini..Merhaba kızlar , 4 aylık evliliğim bütün çabalarıma rağmen bitiyor bitmek üzere.. ailemin yanındayım. Psikolojik tedavi alıyorum antidepresanlar kullanıyorum ..spora yazıldım.. sosyalleşmek için elimden geleni yapıyorum...ama olmuyor olmuyor geçmiyor bu acı içim acıyor ve hiç geçmeyecek gibi... ne olur aranızdan biri bu acının bana geçeceğini söylesin ??Boşananlar/boşanmak üzere olanlar , severek ayrılanlar bu acı nasıl ne zaman geçer ? Midem'in üstünde öyle büyük bi kütle var ki sanki o hiç geçmiyecekmiş gibi.. sürekli ağlıyorum.. bu acı nasıl geçecek? Benim gibi olanlar var mı?
Allah yardımcın olsun... nişanlıyken belli etmiş senin adam kendini.. çok üzüldüm1.5 yıllık evliyim, 33 haftalık hamile ve 10 gün önce boşanma davası açıldı.. Ya ben ne yapayım ? Bazı acılar ölüm gibi...
Anneniz neden sorun yapıyor? Neden cinnet geçirdi?KIzlar annem evde cinnet geçirdi.. dün aksam son paramla yemek yiyip bi otelde kaldım.. heryerde iş arıyorym çalışmak için... annem doktora da gitmeye kabul etmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım... bugün anmemle dışarda konuştuk sakinleşmişti biraz.. destek olacağına beni evden kovdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?