Ayrılanlar/boşananlar

Eşimin hatrını kıramayacağı biri yok yani kimse destek değil.. kendimi arafta kalmış gibi hissediyorum hiç bir yere ait değilim gibi sanki..

SEnin ailem arkandaydı sanırım .. benim ailem arkamda değil evde hergün kavga huzursuzluk war.. mutlu olduğuna çok sevindim..
Hmmm emin ol buna ayrılmandan daha çok üzüldüm..Güçlü ol ve sakın pes etme..Evet şükür benim ailem destekti ve çok rahat atlattım..Seninkiler de olacaktır

Geçecek merak etme . Yanlış anlama ogretmensin yakistirmayabilirsin haklısın da ama iskura falan basvursan yani amaç evden uzaklaşmak ailende gün içinde sana saramaz. 2 tane yakın arkadaşım seninle aynı şeyleri yaşadı biri ailesiyle beraber biri başka şehirde yaşıyor zaman herseyin ilaci şu anda

Durumun cidden zor, Allah yardımcın olsun. Ailenin desteği çok önemli ama malesef seninkiler değil, çok üzücü! Sadece senin adına şunu önerebilirim; şu sıralar belliki ailen de bayağı bi stres altında, insanın özellikle kız evladının geri gelmesi zor bi durum anne-baba için. İşte bu durumda nolur daha çok bunalıp, kaçış gibi görerek, tek kalemde küçücük bi sebeple seni, namusunu gözden çıkaran adamı sürekli arayıp sıkıştırma. Zaten yapmışsın kaç kere, adam her defasına reddetmiş. Evliliğini bitirmeni söylemiyorum ama biraz bi sakinleşin, sen de onu sıkıştırma bi süre ver ona, sana dönüş yapabilir. Yapmazsa da cehenneme kadar yolu var

Ben de öğretmenim. Mesleğin çok güzel. Gene özel bi okula girmeye çalış. Girip çalışmaya başladığında ailen de sana sıkıntı vermeyi bırakır. Özelde çalışırken de KPSS'ye hazırlan, atanmaya bak. İnsan isteyince neler yapar, ne zorluklarla başa çıkar. Ondan sonra zaten hayat sana güzel.

Benim kuzenim de benzer şeyler yaşadı. 1.5 sene evlilikten sonra boşandı ve inanılmaz bunalıma girdi. Her gün ağlayıp intihar edeceğini söylerdi. Sonra birilerinin aracılığıyla başkasıyla tanıştı, hayatının aşkı oldu. İkinci evliliğini yaptı, 2 de küçük evladı var şimdi. Hayat bu, en kötüsü en hayırlısı olabilir. En azından çocuğun yok. Boşansan bile bi süre sonra karşına iyi biri çıkar, bu yaşadıkların da bi hayal olarak kalır.

Dik durmaya çalışıyorum ama olmuyor yapacağım hiç birşey yok artık umutlarım da tükendi.
Cnn çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.benim bir arkadaşımin başına da böyle bir şey geldi.k.v.gelip evde kavga çıkardı.oglunu kolundan tuttu götürdü. Ve arkadaşımın hiç bir telefonuna cvp vermedi.is yerine gelip onu bulamasın diye güvenliğe talimat verdi adam.kizin akrabaları gitti adamla konuşmaya.. kabul etmedi.arkadasim yataklara düştü.hemde yeni düşük yapmıştı.arkadasim ağladı ağladı ve sustu.yapacak bir şey yok.zaman geçtikçe acılar azalıyor.ve 1 yıl sonra arkadaşım ayyy yu ben ne manyakmisim, Ne akilsizmisim, demeye hayata dönmeye başladı.benimde yuvam dağıldı.neler çektim.ama unuttum.sende bekle ve gör.
Asla arama.degerini daha düşürme.adam belliki kinci.birak ı üzülsün gelip seni alsın.zaten yapmıyorsa da bitmiştir.sakin kimseyi arayıp araya da sokma.sakin davran.bu kdr kincilikte olmaz.

Evi terkettigin için pişman olma,o anda hislerin bu yöndeydi onu yaptın,sonra özürde dilemissin zaten ama keşke dilemeseydin belki sonuç farklı olurdu,simdi kendini haklı ve üstün göruyodur,esinin karşısında güçlü dur lütfen böyle olursan belki isler istedigin yönde ilerleyebilir, oda şuanda senin burnunu sürttürmeye çalışıyo olabilir,arama ilgilenme zaten seviyorsa gerçekten dönecektir.

Haklısın ama ben ne yaptıysam ailem için yaptım evde huzurum olsa zaten ona gidip yalvarmazdım.. adana ya 2 kere gittim ikisinde de görüşmeye bile gelmedi evine dön dedi.. aileme de huzurum yok benim durumumu kabullenemiyorlar.. ailem arkamda olsa en azından bu durumu daha rahat atlatabilirdim diye düşünüyorum.. evde ağlayamıyorum acımı bile kimseyle paylaşamıyorum.. birşey dediğim de sen terk ettin hakettin bunları diyorlar

Aramıyorum artık numarasını sildim ... kaynanam gitmiş evet ama ben evi terk ettikten sonra 1 ay kalmış baya bi doldurmuştur eşimi
Cnm bekle ve sabret.ben seni çok iyi anlıyorum.bende çok acı çektim.yataklara dustudüştüm ağlamaktan goz damarım çatladı.ama sustum artık.sende iyileseceksin.

Merhaba kızlar konumla ilgili gelişme war .... annem ve eşim olacak insan bugün telefonda konuşmuşlar ... anneme istemediğini boşanacağını söylemiş.. boşanmak için 1 yılın dolmasını bekliyorum demiş.. anlaşmalı boşanmak istiyor sanırım .... ben altınlarımı falan herşeyimi satmıştım borçlara gitmişti... benim haklarım nedir ? Bu psikolojiyi nasıl atlatıcam bilmiyorum.. bana dua edin bu psikolojiyi kolay atlatıyım .. mesaj atıpta yanımda benimle birlikte destek olan herkese çok teşekkür ederim..

Icime dert oldun arkadaşım sen benim. Yasal süreç hakkında bilgim yok imkanın varsa tuttuğunu koparan bir avukata gidip bütün yasal haklarını ne yapabileceğini ne yapamayacagini öğren. Maddi tazminat hakkın varsa da sonuna kadar git kızan kizabilir eşinin bildiğin açıkları varsa kullan kocalik yapamadığını falan. ailen anladigim kadariylamütevazı insanlar birsey demezlerse eğer. Psikolojik destek almayi bırakma sakin hepsi geçecek emin ol yasamadim belki ama benim ailemde senin ailenin verdiği tepkiyi verirdi eminim. 33 yaşındayım ne anladın hayattan dersen gücü yeten yetene arada cirkefe bağlamak gerekiyor insanlara. Eşin olacakta allahindan bulsun yüzü gelmesin. Benim Annem babamın 2. Eşi ilk eşini babam görevi nedeniyle 6 aylığına babaannemin yanına bırakmış duramamislar kadın gitmiş baba evine babamda ben gelene kadara ölen de burda kalacaktin demiş ayrılmış ve severek evlenmislermis. Sonra annemle evleniyor annemde 3 ay kalıyor babaannemle stresten Zona oldum der annem , ama yeri gelincede annem kendini ezdirmemis. Ben 3 yaşındayken öldü babam o bayanda evlenmiş eşiyle yaşıyor .

Canım ben sana çok üzüldüm rabbim inşallah yardım eder eşinle tekrar barışırsın..4 aylık bir evlilikte ayrılık kararı almak için çok erken diye düşünüyorum .. kayın validene gidip özür dilesen yada eşinin aileyisinden sözü geçen biriyle görüş belki onlar araya girer üzgün olduğunun samimimiyetine inandırılar eşini..

KIzlar annem evde cinnet geçirdi.. dün aksam son paramla yemek yiyip bi otelde kaldım.. heryerde iş arıyorym çalışmak için... annem doktora da gitmeye kabul etmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım... bugün anmemle dışarda konuştuk sakinleşmişti biraz.. destek olacağına beni evden kovdu

Anneniz neden sorun yapıyor? Neden cinnet geçirdi?

sevgili konu sahibi kardeşim, dışardan bir göz olarak ve ben o kişinin yerinde olsaydım ne yapardım kısmını adım adım anlatacağım. umarım faydam olur:

- öncelikle senin yaptıklarını yapardım elbet. üzülme, tekrar eşi arama, özür dileme, geri döndürmeye çalışma kısımları.
- yukardaki adımdan bir iş çıkmayacağını anladığımda ancak hala kendimi aşık ve çaresiz hissediyorsam psikoloğa giderdim zira bu hissinin adı AŞK değil ONURUN KIRILMASI hissi. bu histen kurtulmaya çabalardım.
- giderek güçlenirdim. ona hak vermemeye başlardım.
- güçlenme aşamasında aileme de diklenirdim. onlara, onların da haksız olduğunu, diğerinin el oğlu olduğunu, elimi sallasam ellisini bulacağımı, gururumu kırdıklarını anlatırdım.
- kendi aileme de eğer onurumu kıracak en ufak harekette bulunurlarsa onları da sileceğimi söylerdim (bunu illaki yapacaksın anlamında demiyorum, senden gizli saklı arayıp da o herifin kıçını kaldırmasınlar diye bu ültimatomu vermen gerekiyor. Ailene de bir DUR demen gerek. bu SENİN hayatın, SENİN kararların)
- geldik işin hukuki boyutuna. deli gibi avukatlarla görüşür, interneti talan eder, o heriften ne koparırsam almaya çabalardım.
- iş bulurdum. bulduğum işin parasına puluna bakmaksızın atlardım. çalışman gerek. yoksa kafayı tekrar bulandırabilirsin.
- dava gününe dek asla ve asla artık ne sözlü ne yazılı iletişime geçerdim. avukatını yollasın görüşmek için, avukatınla görüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…