- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi Toprakanagaia
-
İnandırıcı değil derken utopik şeyler mi yaşıyorum ? Türkiye de böyle binlerce olay war.. ve şuan annemin evindeyim.. annem sakinleşti.. lütfen destek olacağııza köstek olmayın ! Kalp kırıcı olmayın ! Ben buraya özelimi anlatıyorum.. inanmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.Kız isteme adeti devam ettiği sürece, ailelere boşanırken de sorulacak, evlenirken soruluyor ya.
Neden bilemiyorum, fakat senden kötü enerji aldım ben, inandırıcı değil diye sezinliyorum yazdıkların.
Yine de katkım olsun, 4 aylık evlilikte niye iş aramadın? Sosyal olmak böyle başlar. Sen hayatının kolonunu eşin yapmışsın başta.
Sığınma evi de ha diyene kapısını açmıyor maalesef, söZde sosyal demokrat ülkemizde
Yalnızca barınma ve yemek talep edebileceğin yerleri araştır, huzurevi gibi
Ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Aklımdan geçeni yazdım.İnandırıcı değil derken utopik şeyler mi yaşıyorum ? Türkiye de böyle binlerce olay war.. ve şuan annemin evindeyim.. annem sakinleşti.. lütfen destek olacağııza köstek olmayın ! Kalp kırıcı olmayın ! Ben buraya özelimi anlatıyorum.. inanmayabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
Konumu tamamen okumamışsın bile.. ben istanbuldan adana ya gelin gittim.. 4 aylık evlilikte 2 ay evi yerleştirdim zaten ailelerden destek yoktu tek başıma ev yerleştirdim.. çokça da iş başvurusu da yapmıştım haber bekliyordum.. öğretmenim zaten ben... bir mesleğim war .. sırtımı kimseye dayamadım.. belirli miktar param wardı onlarda düğün masraflarına gitmişti... konum inandırıcı gelmediyse de lütfen yorym yapma bir daha !Ben saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum. Aklımdan geçeni yazdım.
Olur. Tamam. Yok yok yapmam.Konumu tamamen okumamışsın bile.. ben istanbuldan adana ya gelin gittim.. 4 aylık evlilikte 2 ay evi yerleştirdim zaten ailelerden destek yoktu tek başıma ev yerleştirdim.. çokça da iş başvurusu da yapmıştım haber bekliyordum.. öğretmenim zaten ben... bir mesleğim war .. sırtımı kimseye dayamadım.. belirli miktar param wardı onlarda düğün masraflarına gitmişti... konum inandırıcı gelmediyse de lütfen yorym yapma bir daha !
Boşanmamı kabullenemiyor .. elalem ne der korkusunj yaşıyor.. yaşlı ve hasta biri annem ..Anneniz neden sorun yapıyor? Neden cinnet geçirdi?
Boşanmamı kabullenemiyor .. elalem ne der korkusunj yaşıyor.. yaşlı ve hasta biri annem ..
Annene ne oluyor anlamadım.sanki o terkedilmiş gibi davranıyor.sanki bu durumda sen mutlusun da o mutsuz gibi.benimde başına geldi.annemi çok iyi tanıdım.tek başıma evimdeyim.ne anne ne kardeş...hepsi mutlu.ben yatakta.KIzlar annem evde cinnet geçirdi.. dün aksam son paramla yemek yiyip bi otelde kaldım.. heryerde iş arıyorym çalışmak için... annem doktora da gitmeye kabul etmiyor.. ne yapacağımı şaşırdım... bugün anmemle dışarda konuştuk sakinleşmişti biraz.. destek olacağına beni evden kovdu
Beni kovdular desin.fakat msj veya whatsaptan evi terkettiğini kanıtlayan yazışmalar yoksa.Evine gitsen diyorum kapi kilidi degistirilmisse sen evi terk etsen bile o da suclu olur. Güvendiğin biri ile evine gitsen nasil olur. Bu arada annen kac yaşında ustune bu kadar gelmemesi gerekir. Sonucta sen hata yaptiysan bile seven erkek affederdi. O adam bir daha aramaz. Tazminat vs icin kusurlu gorunuyorsin. Baska sebepler kayınvalidenin eziyet ettigine dair kanit bulman gerek.
Devlet hastanesine psikiyatriye gittim 1 ay sonraya randevu verdiler.. garsonluk işi buldum izin vermedi.. öğretmensin sen anca öğretmenlik yaparsan salarım diyor..annemle başım dertte kızlar. Nasıl onu sakinleştirebilirim ?Güzel kardeşim zaman herseyin ilacı zaman . Annenleri konuşup rahatlatacak bir akraba büyük es dost yok mu hiç etrafta senin kaderini yaşayan bir sürü insan var ne ilksin nede son. Allah evlat acısı vermesin 20 yaşındaki fidanlar kara toprağa giriyor. Bunlar yaşanacak . Sen bir an önce yasal haklarını öğren belki yapacagin birseyler vardır eşinde belki bunlar karşısında yumuşar. Psikolojik destek alın devlet hastanelerinde de çok iyi doktorlar var. Atama için yeniden kpss ye girmen gerekecek herhalde biraz çalışmayı dene Ataman olur inşallah başka bir yere gidersin daha da rahsatlarsin.
Gözüme perde inmiş ne diyebilirim ki.. Herkese mantıklı mantıklı konuşan ben kendi derdime deva olamadım.Allah yardımcın olsun... nişanlıyken belli etmiş senin adam kendini.. çok üzüldüm
Ne üzülüyorsun kurtulduguna şükret neden bu kadar kendini degersiz kiliyorsun bende yaptm onu zmaninda ama herşeyi kendime yaptm boşverin 4 senelok evliligi anasi yuznden btiren erkege adam denmezAilem boşanma davasını açmamı istemiyor.. annem daha 2 gün önce eşimi aradı toparlanın dedi.. eşim anneme beni istemediğini söylemiş.. annemleri de bu duruma soktuğum için başını öne eğdirmiş gibi hissediyorum... 60 yaşındaki annem resmen eşimi aradı neredeyse yalvardı yapma oğlum diye.. ailemi bu duruma soktuğum için o kadar çok utanıyorum ki anlatamam ..öğretmenim.. adana da özel okulda öğretmenlik yapıyordum orda ki işimi bırakmak zorunda kaldım.. istanbulda da bir çok yere başvuru yaptım haber bekliyorum. Eşimin dediği tek şey evi terk etmeyecekti ne olursa olsun etmiyecekti ettiği için bitiriyorum demiş.. o anki sinirle evi nasıl terk ettim ben bile hatırlamıyorum.. kaynanama hiç saygısızlık yapmadım kahvaltısını ayağına getirdim ne istediyse yaptım.. ama bir türlü sevdiremedim kendimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?