- 25 Nisan 2020
- 824
- 481
- 53
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Sen oyle diyince aklima en yakin arkadsim geldi kiz 17 yasinda evlendi 19 yasinda bosandi sirf kiz nisanliyken sesi cikmiyodu evlendikten sonra sesi cikmaya baslayinca kotu oldu erkek dedigin yerine gore konusacak kadinda oyle ama ikiside konusacak bi dert varsa kadin esine soyliyicek erkek de ayni eskiden kadinlar cok ezilmisler ama simdi oylemi esitlik var tamam erkegi yaptigi seyleri kadin bazilarini yapamaza ama konusma hakki vardir her zaman ben oyle bilirim....Eşim istiyor ki ben sesssiz kalayım heceleye tamam aşkım diyeyim o konuşsun ben sus pus kalayım konuşunca da ben evlilikten soğutmuşum ilk zamanlardan biriktirmiş ben robotum sanki
bir de bana işte kendi halkını sabunlamazsın hep bana çemkirirorsun diyordu bende sende sabrımı sınama damarıma basıp üstüne e sessiz kal aileme karşı bile korumamamakla suçluyo halbuki ailem kendi çocukları gibi davranıyorlarSen oyle diyince aklima en yakin arkadsim geldi kiz 17 yasinda evlendi 19 yasinda bosandi sirf kiz nisanliyken sesi cikmiyodu evlendikten sonra sesi cikmaya baslayinca kotu oldu erkek dedigin yerine gore konusacak kadinda oyle ama ikiside konusacak bi dert varsa kadin esine soyliyicek erkek de ayni eskiden kadinlar cok ezilmisler ama simdi oylemi esitlik var tamam erkegi yaptigi seyleri kadin bazilarini yapamaza ama konusma hakki vardir her zaman ben oyle bilirim....
Hatamı anladım özrümü diledim izah ettim durumu tabiki kızması normal haraket etmesi yıprattı sonraki haftalar da deneriz olmadı olmazsa yine ayırırız diyor yani her an bınunla tekrar yüz yüze gelebilirim demekTamam keşke söylemeden almasaymışsınız parayı ama eğer mevzu sadece buysa eşiniz bunu bu kadar büyüterek sizi rezil etmiş daha bu kadar kısa süreli evlilikte bu kin öfke nefret neden şaştım kaldım.Ben böyle bir adamla yalvarsa da evli kalmam zaten.
Bence adamın geçinmeye gönlü yok er yada geç birşeyler bahane edip bu evliliği bitirecek ben öyle hissettim.Hatamı anladım özrümü diledim izah ettim durumu tabiki kızması normal haraket etmesi yıprattı sonraki haftalar da deneriz olmadı olmazsa yine ayırırız diyor yani her an bınunla tekrar yüz yüze gelebilirim demek
Canim o adam kendine es degil hizmetci aramis ama sen bence kendi hayatina bak ailen senin yanindaysa senin arkandaysa bosan gitsin o simdi bensiz yapamaz bensiz yasiyamaz diye dusunuyordur ama seni sevseydi sen suan ailenin evinde degil kendi evinde esinin yaninda olurdunbir de bana işte kendi halkını sabunlamazsın hep bana çemkirirorsun diyordu bende sende sabrımı sınama damarıma basıp üstüne e sessiz kal aileme karşı bile korumamamakla suçluyo halbuki ailem kendi çocukları gibi davranıyorlar
İnceldiği yerden kopsun diyorum artık onun vicdanı rahatmış benimde rahatCanim o adam kendine es degil hizmetci aramis ama sen bence kendi hayatina bak ailen senin yanindaysa senin arkandaysa bosan gitsin o simdi bensiz yapamaz bensiz yasiyamaz diye dusunuyordur ama seni sevseydi sen suan ailenin evinde degil kendi evinde esinin yaninda olurdun
Yalan soylemek evet evlilig bitirir ama kadin evinden alip baska bi adama yada kadin kocasini aldatmamis boyle bisey evliligi bitiremez bitirmez cok sacma ya millet aldatiyor affediliyor bu kadin sadcee para almis ihtiyaci oldugu icin tamam yalan soyliyerek yanlis yapmis ama bu evliligi bitirmek gerek anlamina gelemez hic bir zman....
Kesin oyledirSize göre bitirmez bana göre bitirir. Dünya sizin fikirleriniz çerçevesinde hareket etmiyor.
kendisinde çok emindir bana yakıştıramadık için sert tepkiler verdi ama sonraÜzülmeyin her kez hata yapar hatasız kul olmaz eşinizle güzelce konuşun bir daha yapmıycanızı sôyleyin sizi seviyosa zaten affeder kendisi hiç mi hata yapmamış
Aynen oyle aldatma olmadi toz pembe bir yalan ugruna bitirecekse sizde bitirinİnceldiği yerden kopsun diyorum artık onun vicdanı rahatmış benimde rahat
Siz eşinizle ayrılmak istemiyorsanız güzelce konuşun bence yalan sôyleme sebeplerini açıklayın ôzürdileyin inşallah mutlu olursunuzkendisinde çok emindir bana yakıştıramadık için sert tepkiler verdi ama sonra
Kadının bence bir miktar gizli parası olmalı ya.Ne erkekler görüyoruz dövüp sövüp parasını alan.Güvencedir para.
"Korkumdan demedim ..işe giderken yol ve yemek parası yaptım yol param işyerinden yatmamisti ,yatınca o farketmeden çekmeceye geri koyarim dedim...beni hep eleştirir ,tenkit eder ,beceriksiz bulur..onun geliri daha çok diye beni kucumserdi " diyor kız konuların arasında ..kendi maaşı ile de kendisinin ve evin ihtiyaçlarını almaya çalışıyormuş ....kızın sağlıklı muhakeme yeteneği bozulmuşkadının kendi çalışmasıyla yada sadece erkek çalışıyorsa eve bıraktığı para ile birikim yapması ayrı, bu şekilde ortak paradan habersiz bir şekilde almak ayrı ama.
eminim konu sahibi eşim habersiz almış parayı diye konu açsa çoğu kişi adamın canına okurdu..
ayrıca anladığım kadarıyla amacı birikim değil. çünkü yerine koyacaktım yazmış. yani birşeye harcamak için gizlice almış. bunu doğru bulmuyorum ben.
Hayır birikim diye düşünerek almadım ihtiyacım olduğu için aldım öyle düşüncelere girmedim aslakadının kendi çalışmasıyla yada sadece erkek çalışıyorsa eve bıraktığı para ile birikim yapması ayrı, bu şekilde ortak paradan habersiz bir şekilde almak ayrı ama.
eminim konu sahibi eşim habersiz almış parayı diye konu açsa çoğu kişi adamın canına okurdu..
ayrıca anladığım kadarıyla amacı birikim değil. çünkü yerine koyacaktım yazmış. yani birşeye harcamak için gizlice almış. bunu doğru bulmuyorum ben.
Siz sadece evli insanların gizli biriktirmesini doğru bulmuyorum yazmışsınız o yüzden.Konu sahibinin yaptığı hırsızlığa giriyor ama anladığım kadarıyla eşide pek normal biri değil.kadının kendi çalışmasıyla yada sadece erkek çalışıyorsa eve bıraktığı para ile birikim yapması ayrı, bu şekilde ortak paradan habersiz bir şekilde almak ayrı ama.
malesef ailelere yansıttığı için konu buralara geldiBu adam tam bir pislik.simdi adamın acil paraya ihtiyacı olsa gelip karicim ben ortak paramizdan alacağım mi diyecekti hayır alır der sana mı sorcam aldım aldım.heleki kendi alsa hırsızlık olurmu kıyameti koparır.sen ona deki bir hırsız aldığını geri yerine koymaz sen yüz TL yi koymuşsun yani buda digerinide koyacağını gösterir bu hırsızlık değil.bizimde annelerimiz bazen babalarimizdan gizli şekilde pazar parası o parası bu parası deyip evin bir ihtiyacina harcamıştır.heleki sende zaten aldığını ev için harciyorsun.senin kocan çok terbiyesiz sana hırsız damgası yapıştırmış Allah o na öyle bişey yapar inşallah bir gün sana yaptığı bu zulmü anlar .sen bence hiç yalvarma sessiz kal seninle iletişime geçmek isterse bile hiç cevap verme bir süre sağır dilsiz ol .zamanla öfkesi Soner inşallah sen kesinlikle hırsız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?