Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beraber konuşabilseydik keşke ama mevzunun ardından hemen aradı ailesini
Bir Yeşilçam filmi aklıma geldi, hâlâ hatırladıkça gülerim. Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun başrolde. Hülya Koçyiğit kaynanasının mücevherini çalmakla suçlandığı için sanırım, hapse atılıyor. Hapiste doğum yapıyor, sonra Ediz Hun onu ziyarete gidip "senden çocuğu alacağım, seni hırsız" gibi şeyler söylüyor ahhahaha. Kızmayın bana, ama sizin yaşadığınız olay da bana bu senaryoyu hatırlattı ve güldüm.
Eşiniz çocuk gibi davranmış, o ne ya öyle "anne benim paramı çaldı, anne oyuncağımı aldı, yemeğimi yedi" telefonları? Öyle biriyle evlilik yürütmeyin zaten. Ama siz de hatanızı anlamışsınızdır umarım, bir daha esnek davranamayacağınız biriyle evlenmeye karar vermenin bedeli ağırdır.

güldürdünüz beni sorun bende ki şu çocukça yaptığı şeyleri büyütmedim sustum

Gülün diye yapıyorum zaten. Biliyorum yuvanızın sarsılması kötü bir his veriyor, ama böyle birinden ayrılacağınız için sevinmeniz lazım.
Fazlasıyla üzüyor bende zor zamanlarda daha iyi tanıyor insanlar birbirini daha doğrusu verdiği mücadeleyi o yüzden bazı şeyler netleşti kafamda

Siz siber alemin reklam-pazarlama bölümünden falan mısınız acaba anlamadım 2 gündür acayip bir siberalem reklamı dün tinder’ı bile yazmıştı fazla tepki görünce onu yazmamış bu sefer. Eğer bu kadar safsanız hayat çok zor olmalı sizin için...

Ya evdeki parayi siz almayip da kim alacakti.Evde ara ikinize ait degil mi?İstesen verirdim ne demek ,karikoca evdeki parayi bile ortak karar alıp kullanamiyor mu?Esiniz cok kotü bi zihniyette ,sonrasinda yaptiklari da cok kotü.Insan esine hirsız der de,bir de ailesine soyler mi? Beraber yasadigi ev de parasiz birakir mi

Cok uzuldum halinize ama şuda var evlendikten sonra senin benim yok bizim var esiniz parami caldin demesi cok sacma ayrica hirsizlik degil bu tamam esinize almadim diyemememizi anliyorum yanlis anlar diye mi korktunuz yoksa baska bisey belkide keske sonra soyleseydiniz ama su zamanda okadar cok kotu seyler varken (aldatma eslerini terk etmek) ne biliyim daha cok kotu seyler varken boyle biseyden bosanmak cok sacma ya yuva kurmak cok zor ama yuvayi yikmak bir okadar da kolay èsiniz sanirim buyuyememis halla cocuk akli olgunluk yapip kendi evinde kendi sorunlarina basa cikmayi bilmiyor siz parayi alip sag sola harcamamisiniz hesap verim bidaha yapmiyicam canim demeniz yeterliydi soz verip konuyu kapatmasi yerine bisanmayi yani kacmayi tercih etmis herkes 2nci sansi hak eder esinde olgunluk yapip sana bu 2nci sansi cok gormus allah akil fikir versin sizede sabir versin insallah

Valla adam haklı. Gizli gizli para almak ve yalan söylemek bir evliliği bitirmek için yeterli sebepler bence.
Yalan soylemek evet evlilig bitirir ama kadin evinden alip baska bi adama yada kadin kocasini aldatmamis boyle bisey evliligi bitiremez bitirmez cok sacma ya millet aldatiyor affediliyor bu kadin sadcee para almis ihtiyaci oldugu icin tamam yalan soyliyerek yanlis yapmis ama bu evliligi bitirmek gerek anlamina gelemez hic bir zman....

Yaptığınız tamam hata yanlıs ama halledilemicek bişi degil bir şekilde anlama uzlaşma saglanabilirdi.eger kocanız gercekten sizi bosucaksa sanki birazda bahane aramıs gibi hemen basından atmak için...yuva kolay kurulmuyo

Seni suçlayan insanlar bence eşinin olayı hemen babasına anlatması doğru mu cevap versinler 100-200 lira için sevgi biter mi yaa evet yaptığın hata ama incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten evlilik mi bitermiş. Bence eşimi seviyorsan yuvan için çaba göster bazen erkekler çocuk gibi oluyor aranı düzelt ve mutlu bir anında aralarında olan biten şeylerin ikinizin arasında kalması gerektiğini ailesi ya da başka kişilere anlatamaması gerektiğini çok yumuşak bir üslupla söyle 1,5 Aydır anne evinde olman yanlış olmuş

Söykedim kaç defa gittiğimde de kovuldum evden her mesajda yüzüne vurulması aynı şeylerin bu kadar da olmamaz dedirtiyor insana

aynısını kuzenimin eşi yaptı. kuzenime sadece boşan dedim. evli insanların gizli saklı para, takı, vs alması kabul edilemez. o an acil birşey olup haber veremeseniz bile ardından söylemeniz gerekir.

Sonrasında ailesi devreye girince düşünmeye başladı ağızdan çıkan sözler geri gelir mi bende çok kırıldım üzüldüm eşinin durumunu hiç düşünmedi
Düşünsün o zaman size bir adım atsın son kararı siz vericeksiniz

Üzülmeyin her kez hata yapar hatasız kul olmaz eşinizle güzelce konuşun bir daha yapmıycanızı sôyleyin sizi seviyosa zaten affeder kendisi hiç mi hata yapmamış

Insanlar öyle değişik karakterlere sahip ki, asla çözemezsin sınav bile yeterli değil. Eşinin cebinden yada sakladığı yerden para almaya zorlar gibi eşlerini zora sokup, sonra da farkına varınca kıyameti koparan eşler var bende öyle iki aile tanıyorum. Bu konu sahibini suçluluk pisikolojisine sokmuş eşi kolay ayrılmak istiyor 2aileyi de bir güzel şahit göstermiş mahkemede delil olsun tabii. Ben bu senaryoları kendi ayrildiğım evliliğimden hatırlıyorum gizli para alma haricinde. Konu sahibi bence sen yoluna bak, hayatına devam et boşanırsa boşansın defolsun gitsin, senin gibisini ... bulamaz sen kendi hayatına bak. Elbet değer veren ihtiyacın olduğunda sen söylemeden eve para bırakan adam gibi adam bulursun bacım

Evet ama adam ablayi istemiyor adam bitirmis herseyi esyalarini topla git diyecek kadar bitirmis birak sevgiyi saygida kalmamis adam bosanmak icin bi bahane aramis sanki dunden razi bosanmaya

aynısını kuzenimin eşi yaptı. kuzenime sadece boşan dedim. evli insanların gizli saklı para, takı, vs alması kabul edilemez. o an acil birşey olup haber veremeseniz bile ardından söylemeniz gerekir.
Kadının bence bir miktar gizli parası olmalı ya.Ne erkekler görüyoruz dövüp sövüp parasını alan.Güvencedir para.

Evet ama adam ablayi istemiyor adam bitirmis herseyi esyalarini topla git diyecek kadar bitirmis birak sevgiyi saygida kalmamis adam bosanmak icin bi bahane aramis sanki dunden razi bosanmaya
Eşim istiyor ki ben sesssiz kalayım heceleye tamam aşkım diyeyim o konuşsun ben sus pus kalayım konuşunca da ben evlilikten soğutmuşum ilk zamanlardan biriktirmiş ben robotum sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…