- 15 Kasım 2014
- 1.234
- 1.732
- 133
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Bir Yeşilçam filmi aklıma geldi, hâlâ hatırladıkça gülerim. Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun başrolde. Hülya Koçyiğit kaynanasının mücevherini çalmakla suçlandığı için sanırım, hapse atılıyor. Hapiste doğum yapıyor, sonra Ediz Hun onu ziyarete gidip "senden çocuğu alacağım, seni hırsız" gibi şeyler söylüyor ahhahaha. Kızmayın bana, ama sizin yaşadığınız olay da bana bu senaryoyu hatırlattı ve güldüm.beraber konuşabilseydik keşke ama mevzunun ardından hemen aradı ailesini
Bir Yeşilçam filmi aklıma geldi, hâlâ hatırladıkça gülerim. Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun başrolde. Hülya Koçyiğit kaynanasının mücevherini çalmakla suçlandığı için sanırım, hapse atılıyor. Hapiste doğum yapıyor, sonra Ediz Hun onu ziyarete gidip "senden çocuğu alacağım, seni hırsız" gibi şeyler söylüyor ahhahaha. Kızmayın bana, ama sizin yaşadığınız olay da bana bu senaryoyu hatırlattı ve güldüm.
Eşiniz çocuk gibi davranmış, o ne ya öyle "anne benim paramı çaldı, anne oyuncağımı aldı, yemeğimi yedi" telefonları? Öyle biriyle evlilik yürütmeyin zaten. Ama siz de hatanızı anlamışsınızdır umarım, bir daha esnek davranamayacağınız biriyle evlenmeye karar vermenin bedeli ağırdır.
Gülün diye yapıyorum zaten. Biliyorum yuvanızın sarsılması kötü bir his veriyor, ama böyle birinden ayrılacağınız için sevinmeniz lazım.güldürdünüz beni sorun bende ki şu çocukça yaptığı şeyleri büyütmedim sustum
Fazlasıyla üzüyor bende zor zamanlarda daha iyi tanıyor insanlar birbirini daha doğrusu verdiği mücadeleyi o yüzden bazı şeyler netleşti kafamdaGülün diye yapıyorum zaten. Biliyorum yuvanızın sarsılması kötü bir his veriyor, ama böyle birinden ayrılacağınız için sevinmeniz lazım.
Bak heryere erkek dolu siber aleme gir binlerce memur mühendis evlenmek için bekliyor
bak mesele şuan doktor avukat talibim var
ama ben işi düzensiz birini seviyorum
2aydir ayriyiz ama hergun rüyamda görüyorum sabah ezanına kadar dusunuyorm onu
seviyorsan ilişki terapisine ikna et
Cok uzuldum halinize ama şuda var evlendikten sonra senin benim yok bizim var esiniz parami caldin demesi cok sacma ayrica hirsizlik degil bu tamam esinize almadim diyemememizi anliyorum yanlis anlar diye mi korktunuz yoksa baska bisey belkide keske sonra soyleseydiniz ama su zamanda okadar cok kotu seyler varken (aldatma eslerini terk etmek) ne biliyim daha cok kotu seyler varken boyle biseyden bosanmak cok sacma ya yuva kurmak cok zor ama yuvayi yikmak bir okadar da kolay èsiniz sanirim buyuyememis halla cocuk akli olgunluk yapip kendi evinde kendi sorunlarina basa cikmayi bilmiyor siz parayi alip sag sola harcamamisiniz hesap verim bidaha yapmiyicam canim demeniz yeterliydi soz verip konuyu kapatmasi yerine bisanmayi yani kacmayi tercih etmis herkes 2nci sansi hak eder esinde olgunluk yapip sana bu 2nci sansi cok gormus allah akil fikir versin sizede sabir versin insallahMerhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Yalan soylemek evet evlilig bitirir ama kadin evinden alip baska bi adama yada kadin kocasini aldatmamis boyle bisey evliligi bitiremez bitirmez cok sacma ya millet aldatiyor affediliyor bu kadin sadcee para almis ihtiyaci oldugu icin tamam yalan soyliyerek yanlis yapmis ama bu evliligi bitirmek gerek anlamina gelemez hic bir zman....Valla adam haklı. Gizli gizli para almak ve yalan söylemek bir evliliği bitirmek için yeterli sebepler bence.
Yaptığınız tamam hata yanlıs ama halledilemicek bişi degil bir şekilde anlama uzlaşma saglanabilirdi.eger kocanız gercekten sizi bosucaksa sanki birazda bahane aramıs gibi hemen basından atmak için...yuva kolay kurulmuyoMerhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Söykedim kaç defa gittiğimde de kovuldum evden her mesajda yüzüne vurulması aynı şeylerin bu kadar da olmamaz dedirtiyor insanaSeni suçlayan insanlar bence eşinin olayı hemen babasına anlatması doğru mu cevap versinler 100-200 lira için sevgi biter mi yaa evet yaptığın hata ama incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten evlilik mi bitermiş. Bence eşimi seviyorsan yuvan için çaba göster bazen erkekler çocuk gibi oluyor aranı düzelt ve mutlu bir anında aralarında olan biten şeylerin ikinizin arasında kalması gerektiğini ailesi ya da başka kişilere anlatamaması gerektiğini çok yumuşak bir üslupla söyle 1,5 Aydır anne evinde olman yanlış olmuş
Eşinizin barışmaya niyeti yok bahane yapmış adam üzmeyin kendiniziSöykedim kaç defa gittiğimde de kovuldum evden her mesajda yüzüne vurulması aynı şeylerin bu kadar da olmamaz dedirtiyor insana
Sonrasında ailesi devreye girince düşünmeye başladı ağızdan çıkan sözler geri gelir mi bende çok kırıldım üzüldüm eşinin durumunu hiç düşünmediEşinizin barışmaya niyeti yok bahane yapmış adam üzmeyin kendinizi
Düşünsün o zaman size bir adım atsın son kararı siz vericeksinizSonrasında ailesi devreye girince düşünmeye başladı ağızdan çıkan sözler geri gelir mi bende çok kırıldım üzüldüm eşinin durumunu hiç düşünmedi
Insanlar öyle değişik karakterlere sahip ki, asla çözemezsin sınav bile yeterli değil. Eşinin cebinden yada sakladığı yerden para almaya zorlar gibi eşlerini zora sokup, sonra da farkına varınca kıyameti koparan eşler var bende öyle iki aile tanıyorum. Bu konu sahibini suçluluk pisikolojisine sokmuş eşi kolay ayrılmak istiyor 2aileyi de bir güzel şahit göstermiş mahkemede delil olsun tabii. Ben bu senaryoları kendi ayrildiğım evliliğimden hatırlıyorum gizli para alma haricinde. Konu sahibi bence sen yoluna bak, hayatına devam et boşanırsa boşansın defolsun gitsin, senin gibisini ... bulamaz sen kendi hayatına bak. Elbet değer veren ihtiyacın olduğunda sen söylemeden eve para bırakan adam gibi adam bulursun bacımBaşka bir konuda üye bir arkadas evlenmeden önce sınav uygulaması olmalı diye bir yorum yazmıştı. O an ne demek istediği ile ilgili üzerinde çok durmadım ama buraya girip konuları okudukça hakverdim kendisine. Eşinizden habersiz para aldınız
Eşiniz kavga çıkardı konu aileye hatta boşanmaya gitti. Aileniz sizi okutmadı mi erkenden evlenmek mi istediniz kocanızın cebinden habersiz alacağınız paraya mi güvendiniz neden çalışmıyorsunuz?
Evet ama adam ablayi istemiyor adam bitirmis herseyi esyalarini topla git diyecek kadar bitirmis birak sevgiyi saygida kalmamis adam bosanmak icin bi bahane aramis sanki dunden razi bosanmayaSeni suçlayan insanlar bence eşinin olayı hemen babasına anlatması doğru mu cevap versinler 100-200 lira için sevgi biter mi yaa evet yaptığın hata ama incir çekirdeğini doldurmayan bir sebepten evlilik mi bitermiş. Bence eşimi seviyorsan yuvan için çaba göster bazen erkekler çocuk gibi oluyor aranı düzelt ve mutlu bir anında aralarında olan biten şeylerin ikinizin arasında kalması gerektiğini ailesi ya da başka kişilere anlatamaması gerektiğini çok yumuşak bir üslupla söyle 1,5 Aydır anne evinde olman yanlış olmuş
Kadının bence bir miktar gizli parası olmalı ya.Ne erkekler görüyoruz dövüp sövüp parasını alan.aynısını kuzenimin eşi yaptı. kuzenime sadece boşan dedim. evli insanların gizli saklı para, takı, vs alması kabul edilemez. o an acil birşey olup haber veremeseniz bile ardından söylemeniz gerekir.
Eşim istiyor ki ben sesssiz kalayım heceleye tamam aşkım diyeyim o konuşsun ben sus pus kalayım konuşunca da ben evlilikten soğutmuşum ilk zamanlardan biriktirmiş ben robotum sankiEvet ama adam ablayi istemiyor adam bitirmis herseyi esyalarini topla git diyecek kadar bitirmis birak sevgiyi saygida kalmamis adam bosanmak icin bi bahane aramis sanki dunden razi bosanmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?