Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla adam haklı. Gizli gizli para almak ve yalan söylemek bir evliliği bitirmek için yeterli sebepler bence.
Eşiniz haklı. Para vermeyen biriyse alırsınız ama isteseydin verecekse eger böyle yapmanız gerçekten kötü olmuş. Sanırım eşimden sogudum böyle birşey olsa.
Ailesine kadar olayı yansıtıp rezil etmesi hırsız muamelesi yapması normal bişey mi yani ??

Eşinizin başka sorunu var bu sebeple kimse evlilik bitirmez.
Sizde kendinizi kötü hissetmeyin yaptığınız şey hoş değil ama olmuş bir kere büyük bir miktar değil büyütülecek bir şey değil benim gözümde.
Adam şizofreni filan mı ne.

Ailesine kadar olayı yansıtıp rezil etmesi hırsız muamelesi yapması normal bişey mi yani ??
Şahsi olarak, olanı gizleme, olmamış gibi gösterme veya yalan söylemek benim için güven zedelenmesine sebebiyet verir.
Hırsız muamelesi yapmasına gelince de, adam zaten ya sevmiyor ya da deger vermiyor olacak ki bu yakıştırmayı yapmış eşine Eyvallah etmesin önüne baksın konu sahibi de.Madem eşi çalışmıyor kendi çalışıyor ne diye çekecek bu adamı

Tamam yaptiginiz dogru degil,ama esinizden neden korkuyorsunuz? Var demek ki bunun altinda bir sorun.
Ayrica boyle bir adamdan ayrildiginiza uzulmeyin. Saygisiz herif,her moku ana babalara mi goturmek lazimmis,terbiyesiz

Tamam yaptiginiz dogru degil,ama esinizden neden korkuyorsunuz? Var demek ki bunun altinda bir sorun.
Ayrica boyle bir adamdan ayrildiginiza uzulmeyin. Saygisiz herif,her moku ana babalara mi goturmek lazimmis,terbiyesiz
aslında çekincem para konusunda oldu isteyemedim ve yerine koymak için aldığım parayı bir türlü buna inandıramadım normal şartlarda tatbiki istemem gerekirdi

Ben bu insanla 2 yıl görüştüm iyi kötü tanıdı beni ki evlenme kararı aldık gerçekten hırsız bir tip olsam başlarda zaten bu harekette bulunurum durum çaresizlik belki o an kendimce böyle çözüp yerine iade etmekti hırsız kelime ağır değil mi

Siz zaten hırsız fln değilsiniz, ne münasebet. Evlisiniz siz, o para sizin de hakkınız alacaksınız tabi. Eşiniz takıntılı bir hasta. Eşyalar çizildi mi diye sürekli kontrol ediyormuş, paralarını ara ara çıkarıp sayıyormuş, sizin yaptığınız temizliği beğenmeyip kendi yapıyormuş, hasta eşiniz. Bunlar da çekilebilir seviyorsanız ama 200 tl için sizi hırsız ilan edip, ailelere söyleyip, boşanıcaz diye yaygara çıkaran biri çekilmez. Bunu kendinize yaptırmayın. Belli ki çok iyi ve naif birisiniz, bu adam sizi çok çok üzer.

Şimdi muge anli gibi baslicam. Bu para nerde duruyor evde bi yerde cekmece vs mi kocanin cebinde mi? Sen eve alisveris yapacagin zaman nerden para aliyosun mutfak alisverisi vs. ? Her seferinden kocandan isteyip herseyin hesabimi tutuluyor? Pek para konusunda soz hakkin yok sanirim bu yuzden gizli alma geregi duymuşsun. Tamamen haksizsinda diyemedim kocan dirdir ediyosa yapmasin diye buna yonelmis olabilirsin belkide. Bize aranizdaki para konusunsaki detaylari anlatirsan seni daha iyi anlariz

ben yine evliliğimi kurtarmak için konuşmaya çalıştıkça devam etti bu sözlerine bende çektim kendimi bu kadar olamaz dedim

Dolabın eşyaların içinde duruyordu şöyle eksiğimiz olduğu sürece kendisi de bende alıyorduk ay başında benim yemek kartımla aşırdık sonra eksiğimiz oldukça eve boş gelmezdik diyorum ya harcamalar ekstra özel ihtiyaçlar oluyor biz Kadinların bende iki ay açılmıştım biraz sonrasında aldım oradaki paradan

İyi de siz bir yetişkinle evlenmemişsiniz ki, cebine harçlığı babası koyuyor, ebeveynleriyle tatile gidiyor, her şeyi anne babasına anlatıyor çocuk gibi anneee bu benim payamı çaldı bu bana bunu yaptı, ı ıh gitsin bu bu kötü böyle yetişkinlik olur mu böyle evlilik olur mu? Kaç kurtar kendini yuh dedim daha yarısını okurken

İçimdekileri söyleyemeye çekiniyordum Başbaşa birşeyler yapmak ister insan hemen savunmaya geçer ailesini sanki kötülemişim gibi evdeki ufacık şey mesela banyoyu yıkarken derz azıcık dökülmüş bunu gidip annesine söylüyor uyardım kaç defa evimizdeki her şeyi niye anlatıyorsun onlarda tabi geçiştiriyordu tamam oğlum olur ne var felan diye

Daha evlenmeden size bir kuruş borçla gelme demiş, ya bunu söyleyen birinin nasıl karakterde olduğu belli değil mi? Bile bile lades demişsiniz , severek evlendik demişsiniz nesini sevdiniz bu adamın küçük de değilmişsiniz, ne düşündünüz yaşım geçiyor son şans falan mı? Hiç de değilsiniz kendinizi toplayın ve bir an evvel kendinize olan saygı ve güveninizi yerine getirin. Adamın ayaklarına kapanmadığınız kalmış inanın hiç değmez, aileniz de destekmiş kurtulun bu çapsız adamcıktan

Bu adam tam bir psikopat .

Baska sorunlari var belki evliligi de gostermelik yapti.ayrica ailesininde hasta oldugundan haberleri var.

Dava acilirsa avukatiniza bunlari soyleyin.arastirilmasini isteyin.o sizin ustunuze suc atip rahatca bosanma derdinde

Sevgi eksikliği hep ailesinin ilgisizliğinden yakınır aileye saygı yok bana da çünkü beni ben olduğum için değil de bir kalıba sokmaya çalıştı diyorum ben Bir arkadaş söyledi işçi pardon durumu oldu aramızda

Merhaba, eşinizden para aldığınızı saklayacaksanız neden evlendiniz ki? Eşinizin yaptığı da yanlış, ikiniz arasında çözülecek meseleyi ailelere taşırması bana pek iyi niyetli bir hareket gibi görünmedi.

beraber konuşabilseydik keşke ama mevzunun ardından hemen aradı ailesini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…