- 20 Aralık 2017
- 9.840
- 32.125
- 548
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Siz eşinizden çok "cekiniyorsunuz" anladığım kadarıyla ...yol arkadaşı ,hayat arkadaşı olsaydınız bu denli korkmazdiniz doğruyu söylerken . Siz kendi paranızı düşürüp ise gidebilmek için de bu paradan alabilirdiniz..aklınızdan o an çıkabilirdi de ..mesela ben geçen haftalarda markete giderken çekmeceden para aldım,cuzdanimda duruyor bu para hala ..aklımdan tamamen çıkmış sizin konunuzla aklıma geldi.Ama eşim bana sorsa "aaa..evet almıştım ..söylemeyi unuttum" derim .Neden gizlice yerine koymayı deneyeyim ki?şöyle hem kendime hem evime harcıyorum onun dışında zaten gezmeyi severiz ila harcanıyoruz 2.000 lira maaş siz düşünün
vazgeçerek güçte isen hiç durmaikimiz için de ipin ucu kaçınca söylenmeler sen şöyle yaptın ben böyle davrandım bitmiyor ne olacak onu da bilmiyorum eşimde güven sorunu var özel mevzular da diyemiyorum şimdi
Ev ortak, eve bırakılan bir para var, adamın cebinden almamış, sonraki söylenen yalanları bir kenara bırakıyorum, bu hırsızlık değildir hele ki kadın da çalışmıyorsa. Aniden lazım olduğunda eşimin cebine bakmak aklımda olan bir yöntemdir benim, şimdiye kadar olmadı ama oladabilir. Aynı şekilde eşim de benim çantamdan alabilir. Dünya hali bu.kadının adını hırsıza çıkarıp anons etmek de neyin nesi.siz kendinizi çok ezdirmiş aciz göstermişsiniz. Böyle adamı ben fırsat vermem boşarım. Üstüne hakaret davası da açarım ne çirkinlik bu. İnsanlar eşlerine kart veriyor istediğin kadar harca diye, herkesin bir bütçesi var, ikidebir sayıp durması da ayrı bir manyaklık. Ben sinir oldum burda. Siz de bu hırsız lafını yediniz oturdunuz, Bu adamı özlüyorsunuz, bu yanlıştan dönün. Terbiyesiz ya yüz liranın peşine düşmüş, ayrılası varmış adamın, rezil ederek ayrılmayı seçmiş, sakın bu lekeyi kabul etmeyin.
evet biraz çekiniyorum herşeyi sorguladığı için yine söylüyorum yaptığım yanlış doğru demiyorum hatamı anladım anlatmaya çalıştım durumuSiz eşinizden çok "cekiniyorsunuz" anladığım kadarıyla ...yol arkadaşı ,hayat arkadaşı olsaydınız bu denli korkmazdiniz doğruyu söylerken . Siz kendi paranızı düşürüp ise gidebilmek için de bu paradan alabilirdiniz..aklınızdan o an çıkabilirdi de ..mesela ben geçen haftalarda markete giderken çekmeceden para aldım,cuzdanimda duruyor bu para hala ..aklımdan tamamen çıkmış sizin konunuzla aklıma geldi.Ama eşim bana sorsa "aaa..evet almıştım ..söylemeyi unuttum" derim .Neden gizlice yerine koymayı deneyeyim ki?
Ayrılmak istemedim hiç eskisi gibi olamayız belki ama söylemleri üzdü çokvazgeçerek güçte isen hiç durma
ama seviyorsan tek çözüm ilişki terapisti
Senin kocanın ayrılmaya yer arıyomuşMerhaba nereden başlasam bilemiyorum ben 1 senelik evliyim eşimle ayrılık sebebimiz benim evimizdeki paradan (ihtiyacım olduğu için )aldım ilkinde 100 lira ikincisinde 200 lira aldım malesef eşime söyleyemedim ki parayı saydığında sen mi aldın dediğinde almadım dedim artık korku mu çekindim mi bilmiyorum ama 100 lirayı yerine koydum 200 lirayı da koyucaktım ki eşim yine parayı saymış sonra hayır almadım felan diyince haliyle nasıl oluyor felan dedi nereye gidiyor bu para felan diyince 100 lirasını yol parası yapmıştım 100 lirası çebimdeydi arkasından çıktım sakinleşmesini benim aldığımı hatta geri kalan parayı da gösterdim eşime çok kızdı sen hırsızsın paramı çaldın neden istemedin istesem hepsini verirdim dedi evet dedim verirdin ama diyemedim bir an nutkum tutuldu aldım diyemedim dedim yok anlatamadım sana nasl güveneyim kaç kere yaptın bir de inkar ediyorsun ailene de söylüceksin hırsızlığını dedi ben indim aşağı o arada ablasına babasına söylemiş ben öyle üzüldüm ki o gün konulmadık ertesi gün babasına gittik anlatttım sonra benim aileme gittik beni bıraktı orda biraz kafamı toparlamak istiyorum dedi ailem bana çok kızdı haklılarda iki sün sonra eşim boşanıcaz istemitoeum artık sen hırsızsın aşağılamaya devam etti bu kararı beraber vermeliyiz dedim mesajda boşanmak nedir dedim ertesi gün gittim eve kp de aradı gittim eşim beni eşyalarını al şimdi çöplüğüne git kavga patırtı istemitoeum dedi bende baba evine döndüm sonrası düzelmedi tabi 1.5 aldır ailemdeyşm davalarda görüşmüyormuş virüsten dolayı
Şu an ne kendisi aradı bende aramadım ayrılığı ben istemedim kendisine de söyledim herkesin ince bir çizgisi vardır bunu kabulllenemeyenilşr ama benim de ne kadar üzgün ve pişman olduğumu görmek istememesi bana dediği kelime zaten sana ihtiyacım olmadı evlilik ihtiyaç üzerine mi kurulur sevgi emek fadakarlık hiç mi önemi yookBen şu süreçte adım atmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum. Baştan bu kadar yaygara çıkartacagına terapist teklifi ondan gelebilirdi. Biliyorum çok zor verilen bu karar sizin tercihiniz değil ama bazen başka bir çare kalmıyor. Sonuçta sevgilin değil nişanlın değil karından/kocamdan ayrılıyosun. Davayı açsanız zaten şu süreçte en az 6 ay sonrasına atıcaklar. Eğer o zaman aralığında hiç bir şey yapmazsa zaten çoktan kabullenmistir sevgisi herşeyin üstesinden gelemiyor demektir. Ki biseyler yapsa bile kabul görmeli mi orası da tartışılır ama ona o zaman bakarız.
Ailesi barışın dedi eşime de söylemişler bana da tepkililer tabiSenin kocanın ayrılmaya yer arıyomuş
İşin garibi ailelerde adamdan yana olmuş şaka gbi
Yalnız ben eski konunuzu okudum..eşiniz aileden zengin,kira gelirleri olan bir adam olabilir ama erkek adam akşama kadar evde oturup sonrasında işten gelen karısına iş yaotirip bir de bunu eleştirir mi!! çekmeceye koyduğu parayı saymanın dışında eli iş tutmaz mi hiç !!Evleneli kaç zaman olmuş adam hala ilk gece kan geldi -gelmedi de çok şaşırarak okudum.Kesinlikle psikolojik sorunları var bu adaminevet biraz çekiniyorum herşeyi sorguladığı için yine söylüyorum yaptığım yanlış doğru demiyorum hatamı anladım anlatmaya çalıştım durumu
31 yaşndaEşiniz kaç yaşında acaba ?
Bak heryere erkek dolu siber aleme gir binlerce memur mühendis evlenmek için bekliyorAyrılmak istemedim hiç eskisi gibi olamayız belki ama söylemleri üzdü çok
Ben ilk ciddi ilişkimdi zaten kolay kolay seven birini kabullenen biri değildim keşke son söylenecek sözleri başta söylemeseydi diyorumBak heryere erkek dolu siber aleme gir binlerce memur mühendis evlenmek için bekliyor
bak mesele şuan doktor avukat talibim var
ama ben işi düzensiz birini seviyorum
2aydir ayriyiz ama hergun rüyamda görüyorum sabah ezanına kadar dusunuyorm onu
seviyorsan ilişki terapisine ikna et
Gizli birşey içim değil diyorum ya yol parası için kullandımEşiniz hakli. Gizli aldiginiza gore o parayida ondan gizli yaptiginiz birsey icin harcadiniz.
Hem hirsiz hem yalanci konumuna düşmüşsünüz.
Ben ilk ciddi ilişkimdi zaten kolay kolay seven birini kabullenen biri değildim keşke son söylenecek sözleri başta söylemeseydi diyorum
Neden çekiniyorsunuz peki, aranızda niye patron işçi ilişkisi var, siz evli bir çiftsiniz. Ev için yeri gelir tek başınıza danışmadan kararlar alabilirsiniz. Sürekli izin almak, danışmak sorunda değilsiniz. Yalan söylemeniz bile çekinmeden kaynaklanıyor. Sen mi aldın diye sorduğu zaman evet şuna lazımdı aldım diyebilmelisiniz. Normal olan bu. Bu zamanda başka türlü bir evlilik düşünemiyorum bile. Bunu sorgulayın bence. Zaten bu şekilde sürüceksr bitmesi daha hayırlı. Devam edicekse de sizden özür dilemesi bile gerekir. Siz yeterince özür dilemişsiniz.evet biraz çekiniyorum herşeyi sorguladığı için yine söylüyorum yaptığım yanlış doğru demiyorum hatamı anladım anlatmaya çalıştım durumu
ben annesine bucur dedim yılan dedim neler dedim , tehditler ettim başkasını bulucam diye ama unutuldu coguYalvaran iyice cepte görür , aslan gibi hayatına devam et , terapiyide uygun olan ilk fırsatta şöyle , merak etme sevgisi varsa tüm sözler acılar unutulur.
Evlilik sürecince unuttuğum sözler çok oldu yine sabrediyorumYalvaran iyice cepte görür , aslan gibi hayatına devam et , terapiyide uygun olan ilk fırsatta şöyle , merak etme sevgisi varsa tüm sözler acılar unutulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?