Ayrılık beni çok üzüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
şöyle hem kendime hem evime harcıyorum onun dışında zaten gezmeyi severiz ila harcanıyoruz 2.000 lira maaş siz düşünün
Siz eşinizden çok "cekiniyorsunuz" anladığım kadarıyla ...yol arkadaşı ,hayat arkadaşı olsaydınız bu denli korkmazdiniz doğruyu söylerken . Siz kendi paranızı düşürüp ise gidebilmek için de bu paradan alabilirdiniz..aklınızdan o an çıkabilirdi de ..mesela ben geçen haftalarda markete giderken çekmeceden para aldım,cuzdanimda duruyor bu para hala ..aklımdan tamamen çıkmış sizin konunuzla aklıma geldi.Ama eşim bana sorsa "aaa..evet almıştım ..söylemeyi unuttum" derim .Neden gizlice yerine koymayı deneyeyim ki?

ikimiz için de ipin ucu kaçınca söylenmeler sen şöyle yaptın ben böyle davrandım bitmiyor ne olacak onu da bilmiyorum eşimde güven sorunu var özel mevzular da diyemiyorum şimdi
vazgeçerek güçte isen hiç durma

ama seviyorsan tek çözüm ilişki terapisti

evet biraz çekiniyorum herşeyi sorguladığı için yine söylüyorum yaptığım yanlış doğru demiyorum hatamı anladım anlatmaya çalıştım durumu

Ben şu süreçte adım atmanızın doğru olduğunu düşünmüyorum. Baştan bu kadar yaygara çıkartacagına terapist teklifi ondan gelebilirdi. Biliyorum çok zor verilen bu karar sizin tercihiniz değil ama bazen başka bir çare kalmıyor. Sonuçta sevgilin değil nişanlın değil karından/kocamdan ayrılıyosun. Davayı açsanız zaten şu süreçte en az 6 ay sonrasına atıcaklar. Eğer o zaman aralığında hiç bir şey yapmazsa zaten çoktan kabullenmistir sevgisi herşeyin üstesinden gelemiyor demektir. Ki biseyler yapsa bile kabul görmeli mi orası da tartışılır ama ona o zaman bakarız.

Senin kocanın ayrılmaya yer arıyomuş
İşin garibi ailelerde adamdan yana olmuş şaka gbi

Şu an ne kendisi aradı bende aramadım ayrılığı ben istemedim kendisine de söyledim herkesin ince bir çizgisi vardır bunu kabulllenemeyenilşr ama benim de ne kadar üzgün ve pişman olduğumu görmek istememesi bana dediği kelime zaten sana ihtiyacım olmadı evlilik ihtiyaç üzerine mi kurulur sevgi emek fadakarlık hiç mi önemi yook

evet biraz çekiniyorum herşeyi sorguladığı için yine söylüyorum yaptığım yanlış doğru demiyorum hatamı anladım anlatmaya çalıştım durumu
Yalnız ben eski konunuzu okudum..eşiniz aileden zengin,kira gelirleri olan bir adam olabilir ama erkek adam akşama kadar evde oturup sonrasında işten gelen karısına iş yaotirip bir de bunu eleştirir mi!! çekmeceye koyduğu parayı saymanın dışında eli iş tutmaz mi hiç !!Evleneli kaç zaman olmuş adam hala ilk gece kan geldi -gelmedi de çok şaşırarak okudum.Kesinlikle psikolojik sorunları var bu adamin

Ayrılmak istemedim hiç eskisi gibi olamayız belki ama söylemleri üzdü çok
Bak heryere erkek dolu siber aleme gir binlerce memur mühendis evlenmek için bekliyor

bak mesele şuan doktor avukat talibim var
ama ben işi düzensiz birini seviyorum

2aydir ayriyiz ama hergun rüyamda görüyorum sabah ezanına kadar dusunuyorm onu

seviyorsan ilişki terapisine ikna et

Eşiniz hakli. Gizli aldiginiza gore o parayida ondan gizli yaptiginiz birsey icin harcadiniz.
Hem hirsiz hem yalanci konumuna düşmüşsünüz.

Ben ilk ciddi ilişkimdi zaten kolay kolay seven birini kabullenen biri değildim keşke son söylenecek sözleri başta söylemeseydi diyorum

Ben ilk ciddi ilişkimdi zaten kolay kolay seven birini kabullenen biri değildim keşke son söylenecek sözleri başta söylemeseydi diyorum

Yalvaran iyice cepte görür , aslan gibi hayatına devam et , terapiyide uygun olan ilk fırsatta şöyle , merak etme sevgisi varsa tüm sözler acılar unutulur.

Neden çekiniyorsunuz peki, aranızda niye patron işçi ilişkisi var, siz evli bir çiftsiniz. Ev için yeri gelir tek başınıza danışmadan kararlar alabilirsiniz. Sürekli izin almak, danışmak sorunda değilsiniz. Yalan söylemeniz bile çekinmeden kaynaklanıyor. Sen mi aldın diye sorduğu zaman evet şuna lazımdı aldım diyebilmelisiniz. Normal olan bu. Bu zamanda başka türlü bir evlilik düşünemiyorum bile. Bunu sorgulayın bence. Zaten bu şekilde sürüceksr bitmesi daha hayırlı. Devam edicekse de sizden özür dilemesi bile gerekir. Siz yeterince özür dilemişsiniz.

Yalvaran iyice cepte görür , aslan gibi hayatına devam et , terapiyide uygun olan ilk fırsatta şöyle , merak etme sevgisi varsa tüm sözler acılar unutulur.
ben annesine bucur dedim yılan dedim neler dedim , tehditler ettim başkasını bulucam diye ama unutuldu cogu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…