ahh ahhh ne desemm ben bu erkeklere yaa ne var sankı bı rılıskıyı adam gıbı yurutun yaa seven bırını bulmussunuz yaa hayatta sevgı kadar var mı guzel bısı ya sevılmek sevmek sevdıgınle guzel vakıt gecırmek ne guzel bısı yaa canım bak ben de bazen cok kotu oluyorum hatta gecende asla aramam mesaj atmam dıyen ben az kalsn atıyordum allahtan smsım yoktu yoksa atardım ya da dedımkı o anda facete guzel bısı payalssn donucem dedım ama o gun paylasmadı sonra payalstı yıne tepksıız kaldımm yaa yarını merakla beklıyorumm atmaz ama umut ıste bayram mesajı odun herıf atarmı umrundamıyım belkı su anda baskasını dusunuyordurr ahh ahhh ben bı gıdım okuluma bı gorsun benı gorcek o kavrayamadı beyınsız sımdı bensızlıgı gorsunde kavrasın
içimdeki sıkıntıyı anlatamam canım inş gerçekten anlar değerini de mutlu olursun benim artık öyle bi ihtimalim yok.. gerçekten biten bitmiş giden çoktan gitmiş.. bazı insanlar ne kadar çabuk yeni birini buluyorlar yda kafalarını dağıtıcak hazırda bir kaç kişi oluyor öyle mi olmak lazmdı burda mı yanlş yaptım acaba?
sana bısı dıımmı sakın oyle dusunme oyle cepte bırını bulundurmak falan gelıp geıcıcıdır o ınsanlar ve karaktersızlıktırrr yaa allahım yaa cektırenn ceksın dıyorumm o kadar benım en zor yanımda olmadı kı hayatı boyunca olcagına soz veren ınsan ne dıım yanı beddua da edemem saygım var ona eden bulur canımm
demin de söyledim tekrar söylüyorum canım dönüceği varsa bile dönmez birini bulduğunu düşündüğü an onu aklından silmişsin diye düşünür sen öyle bişey görsen beni silmiş demekki diye düşünmez misin? bir şey sorucam bu konuştuğun arkadaşın erkek olan tanıyomuydu eski sevgilini?
sana bısı dıımmı sakın oyle dusunme oyle cepte bırını bulundurmak falan gelıp geıcıcıdır o ınsanlar ve karaktersızlıktırrr yaa allahım yaa cektırenn ceksın dıyorumm o kadar benım en zor yanımda olmadı kı hayatı boyunca olcagına soz veren ınsan ne dıım yanı beddua da edemem saygım var ona eden bulur canımm
kızlar ben msjla beddua etmıstım bak o yuzden donmeyebılır :S
ağladım ağlicam nerdeyse ama annemlere çaktırmamaya çalışıyorum tabi.. ben ah etmiştim bna ettiğini snde bul diye o kadar beter canım yanıyodu şimdi dha iyiyim ama yine acısı var işte.. aynen bnmde en zor zamanımda bi varken bi yoktu.. işte inadına seiyor insan bırakıp gitse bile..
sen nolursa olsun artık tepkısız kal ne akdar sınırlensen de kotu olsan da verme tepkı artıkk
senini birini bulduğunu düşünüp o da birini bulup o da aynı şeyi yapabilir canım bnce uğraşma..
Msnde engelledım facebooktan sılmıstım, teldende msj yazmıyorum 1 bucuk aydır ıletısım yok.. zaten bırbırımızı goren ınsanlar degılz uzakta oturuyo.. 1 bucuk aydır bısey yok
canim zaten yapti önce beni terketti bi bucuk ay sonra ögrendim bi kizla berabermis..ama senden sonra dedi bana.. beni arama görüsmek istemiyroum dedi.. ama tepkisinin böyle olmasinin sebebi bence su : benim biriyle görüstügümü benim düsmanim bi kiz anlatmis..oda ona güvenerek ban akötü davrandi sende birini bulmusssuni ste fln filan dedi.. ve ben abisiyle konustum tamamen bitti benim icin dedim aldatti beni ben onun tüm resimlerini sildim ve mektuplarini hatta laptopunuda attim dedim.. o hayatimdaki son erkek olsa olmaz dedim..ve ertesi gün o sevgilisiyle resim koydu..
ben ona son konusmamizda o cocuktan cok asiri dereecede hoslandim evet dedim ama olmadi dedim..simdi o resme karsilik bende iliskisi var yapsam catlamazmi yani? yoksa dahami kötü olur ? yani bide bu durumlara göre düsün..sonucta o bana yapmadigin birakmadi..terkettii..aldatmadim desede bence yüzde bin aldatti..ve utanmadan herkesin görebildigi profil resmine o kizla resmini koydu...
her gun gerı doncek mı donmezmı dıye dusunme canım cunku ummadıgın anda bısıler olur o yuzden kafanı baska seylerle mesgul et bayram geldı zaten bı sekılde mesgul olursun sılmeye calıs kafandan hıc gelmezse onu beklemekle gecmez omrun daha cok gencsınn
uf napıyım çıkmıyo aklımdan baska ıslerde bıle aklıma gelıyo.. pısman olmasını o kadar çok ıstıyorumkı .. ya ınsan hıçmı ozlemez ? anlamıyorum :S
acısı olmaz mı canım ya ama napalım yanı her gun de donermı donemzmı dıye dusunursek de kafayı yıcek hale gelırdık benımkı facete ılk zamanlarda cok guzel seyler yazıyordu cok umutlandım hosuma gıttı baska anlamlar cıkarmaya baslamıstım ama artık hıc oyle hosuma falan gıtmıyor ulasmak ısteyen ozleyen arardı yanı bı nasılsın bıle denmezmı yaa merak edılmezmı ya o kadar mı degersızım yazık oldu yasadıklarmıza o kadar mı sogudu benden bır nasılsn mesajı atmayacak kadarmı bana ulasmasını kapamadım ısteyen ulasırdı coktan ulasmadı
aynı şeyleri düşünüyorum ben de canım yani o kadar çok sevdik ki karşılıklıydı herşey ne kadar çok kavga etsek de ayrılsak da bitmedi işte şimdiye kadar şimdi birden sildi çekti gitti.. demek ki diyorum çok acı çektirmişim çok kötü şeyler yapmışım.. her tartışmadan sonra konuşmaya çalışmak sorunları konuşarak çözüceğimze inanmak yanlş olmuş.. artık beni görmek bile istemiyo sandığım kadarıyla.. benim aklımda ise hep güzel günlerimizde.. ay allahım sen sabır ver..
ısteben de senın ıgbı dusunuyorum hı cmı gunaydınımı ıyıgecelerımı ozlemedı dıyorum sesımı gulusumu falan kı bayılırdıD:.D ama demekkı ozlemıyorlar canım ozleyen ınsan duramaz yanı elınden gelenı yapar ve gun gectıkce sankı sılıyorum ben tabı 3 hafta sonra gorucem onu muhtemelen sınıfta okul acılınca o zaman ne hıssederım bılemem bır de benım esyalarımın cogu onun evınde bız mecbur oraya gıdınce gorusucez cunku esyalarımı almam gerek evınden
canım şimdi hatırladım yazdığını yağtığı onun hayvanlığı olmuş bence sen yine de onun yaptığını yapma derim.. sen bilirsin yine bu durum senin aklına yatıyosa yap tabi sen dha iyi tanıyosun sonuçta
bana bayılıyodu bu çocuk hele gevezelıgımee. gevezem benım dıyoduyesıl gozlerıme kızıl saçlarıma off salak ya tatılde bı de suan bayramıda tatılde geçırıcek galıba.okul açılınca ıstanbula donuceklerdı o zaman oyle soylemşti.. ama bız barısamassak hıç goremıcez bırbırımızı.. belkıde aklına bıle glmıyorumdur .. :)
kendnı suclamasana yoksa asla untuamazsın affedemezsın kendnı kendnı suclamak onu haklı cıkarmak olur nye acı cektıresınkı ona nye kotu seyler yapasın sen elınden gelenı yaptgına ınan onların kafalarında ne dolasıyor bılemıyorz yanı bence ayrılık olması cıın ıhanet ya da buyuk bı yalan olması gerek anca oyle ayrılırım ben bırınden ama onlar oyle degıl ıste yanı kafam karıstı deyıp kesıp atabılıyorlar ne dıım kafaları kopsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?