Ayrılıkta erkeği geri getirmenin yolu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Princess
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok iyi anlıyorm canım seni... benimde öyleydi.. ne yapıcakları belli olmaz artık kestiremiyorum...off offfffffff ((

kızlar iyi geceler hepinize çok teşekkür ederim gerçekten sizinle konuşmak iyi geldi.. hepinize iyi bayramlar dilerim bayramda da vaktiniz olursa konuşalım görüşmek üzere

ıste 1 bucuk aydır napıyo ne edıyo bılmıyorum. oda aynı sekılde.. ama kutlarsam bı tarafı kalkablr.. vay be hatuna bak unutmamş D:d:

kutlama canım ozaman cevap gelemzse ya da ters cevap gelırse cok uzulursun gerekrse o gun telefonunu kapat uzak dur telınden kutlama tut kendnı

kutlama canım ozaman cevap gelemzse ya da ters cevap gelırse cok uzulursun gerekrse o gun telefonunu kapat uzak dur telınden kutlama tut kendnı

haklısın kutlamıcam.. akılı belkı bu sekılde basına gelebılır :/ benım gıbısını bulamaz o sahıs.. of ya oyle alısmıstımkı ona..yosun yesılıydı onunda gozlerı.. o sarısın ben kızıl gs forması gıbıydık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…