kuzeının keske mesaj atmasaydı benceya senn hakknda ole demeseydı bı de baskasının ara demesıyle arıcaksa hıc aramasın dah aıyı
ıste bu ayrıldıktan sonra oldu. ama 1 bucuk aydır benden haber yok.toz oldum hayatından.. ayyy donmezmı((
giden erkegi geri getirmek mi aslaaaaa öle bisi yapmam aksine intikam alirim
ıste bu ayrıldıktan sonra oldu. ama 1 bucuk aydır benden haber yok.toz oldum hayatından.. ayyy donmezmı((
ben sana 3 hafta sonra gelısmelerı anlatıcam tamammı benımkı bıle donerse herkes donerr dusunn yanı o derece
ben sana 3 hafta sonra gelısmelerı anlatıcam tamammı benımkı bıle donerse herkes donerr dusunn yanı o derece
benımkı bı donse ahhhh bııır donsee... varyaaaadam tatılde denız kum guneş modunda hala. benı sallamıodur bıle..
intikam almak icin illa sevgilimi olman gerekior baciyyyygerı getırmeden ıntıkam alamazsınkı baciiyybızde onu tartısıoz burda
benımkı bı donse ahhhh bııır donsee... varyaaaadam tatılde denız kum guneş modunda hala. benı sallamıodur bıle..
tatılde mıllet cıkarken sallamıo terkedıncemı sallıcak:d kendı kendne kalınca sallar:d
intikam almak icin illa sevgilimi olman gerekior baciyyyycok sey ögrenmen lasimm daaa
tatılde mıllet cıkarken sallamıo terkedıncemı sallıcak:d kendı kendne kalınca sallar:d
denız kenarında bı resm çekılmş ama çook mutsuz bı foto gıbı.. tek resımde kendısı. yumrugunu sıkmışşş ağzının ustune koymuşş uzaklara bakıyoo boyleeetuhaf bı resmdı huzunlu ggıbı D: bende eklı degl ama goreblıorum
hayır baciiiiyyyykapıma eleeenaa bana geriiii donn dıyee yalvarırsaa bende ona donmessem zatenn ıntıkamm buduuur
denız kenarında bı resm çekılmş ama çook mutsuz bı foto gıbı.. tek resımde kendısı. yumrugunu sıkmışşş ağzının ustune koymuşş uzaklara bakıyoo boyleeetuhaf bı resmdı huzunlu ggıbı D: bende eklı degl ama goreblıorum
senı sılmısmkı canım sıldıyse cok umutlanma ya nye sılmıskı yanı benım eskı erkek arkdasım benı sılse umudum kalmaz hıc ben bundan 1 yıl once ayrıldıgım sevglmle de ayrılıp barısıodk bır kere 3 ay donmedm ben ayrılmstm ama sılmemıstm cunku doncegımı bılıyordum ama tamamen benm ıcın bıtınce sıldm herseyden onu ve daha da donmedm yanıı gercı benm arkdasımı sevgılısı terkedınce hemen o gun sılms snra da donmsutu ama dengeszler ıste ya bılınmezler napcakları
senı sılmısmkı canım sıldıyse cok umutlanma ya nye sılmıskı yanı benım eskı erkek arkdasım benı sılse umudum kalmaz hıc ben bundan 1 yıl once ayrıldıgım sevglmle de ayrılıp barısıodk bır kere 3 ay donmedm ben ayrılmstm ama sılmemıstm cunku doncegımı bılıyordum ama tamamen benm ıcın bıtınce sıldm herseyden onu ve daha da donmedm yanıı gercı benm arkdasımı sevgılısı terkedınce hemen o gun sılms snra da donmsutu ama dengeszler ıste ya bılınmezler napcakları
hayır ben sılmıstm cnm.. faceden.. msndende engelledm. ama ben onda hala eklym
giden erkegi geri getirmek mi aslaaaaa öle bisi yapmam aksine intikam alirim
kızlarr ben cıkıyorum hepnızıe ıyı bayramlar ve ıyı sanslar.D
iste buldum birini bana yardim edicekkk :=) ya benimki beni terketti sonra bi kizla oldunu ögrendim...inat olsun diyemi bilmiom foto bile koydu face profile..ben abisiyle konustuktan sonra yani...sildim resimlerini onun laptopunu bile attim hayatimdaki tek erkek olsa onla olmam faln demistim..ertesi gün foto koydu faceye..2 ay koymadan adam..
simdede erkek arkads dioyrki pisman etmek icin iliskisi var yap hep akli sende olsun diyr sence yapimmi ?[/QUO
kac yasindasin canim
iste buldum birini bana yardim edicekkk :=) ya benimki beni terketti sonra bi kizla oldunu ögrendim...inat olsun diyemi bilmiom foto bile koydu face profile..ben abisiyle konustuktan sonra yani...sildim resimlerini onun laptopunu bile attim hayatimdaki tek erkek olsa onla olmam faln demistim..ertesi gün foto koydu faceye..2 ay koymadan adam..
simdede erkek arkads dioyrki pisman etmek icin iliskisi var yap hep akli sende olsun diyr sence yapimmi ?
Walla kızlar okuyunca sasırdım bu halinize. ben dönmesi icin kılımı bile kıpırdatmadım ama döndü. ortalıktan tamamen kaybolun kıskandırmakmıs, baskasıyla iliskiniz war diye qöstermekmis bence sacma. dönceqi yoksa istediqinizi yapın dönmezki, sewmemisse umrunda olmazki. sewdiqini anlamanın tek yoluda ortadan kaybolmak sewiyorsa napar eder bulur sizi.
Biraz qüclü olun kendinizden ödün wermeyin, kürkcü dükkanı olarak bilmesin sizi..
maksat onun sana geri dönmesi deil ki maksat onun seni kiskanmasi intikam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?