[lıst]
[/lıst]
saglık ocagında laborutuvar varsa 2 saate kadar alırsın yoksa en yakın hastane gonerırler sonucları ordan saglık ocagına derken etesı gune kalır.bu formdada o kadar kısı var sanırım sadece okumakla yetınıyolarr hıc yazann yokk huu kızlar ordamsınızz..su arkaadsımıza yardım edelımm..
canım bayaa gecmışş yaa((((((
karnında sancı oluyomu bel agrısı falan, det olacagın gunden bu yana kadarr
Canım senin adına çok üzüldüm.Çok zor bir durum.Kendi üzüntünüz zaten size yeterken; birde ailenizi sevdiklerinizi bu durumdan en yarayla kurtarmmaya çalışıyorsunuz.
Biz yeni nesil; kadın olsun erkek olsun bir takım şeyleri idare etmeyi bilmiyoruz; birisi de bensem.
Ailelerimizde birçok sorun atlatmış, fakat idare etmeyi bilmişler.Sanırım bizimki birazda rahatlıktan, düşüncelerin biraz daha esnekleşmiş olmasından.
Yanlış anlaşılmasın; sizi suçlamak adına söylemiyorum bunları, çevremdeki birçok evlilikte gördüğüm ve az çok kendimden bildiğim kadarıyla yorumlamaya çalıştım.Tabiki nasıl sorunlarınız var da bu kararı aldınız bilemem ama.
Nacizhane bi tavsiyede bulunmak istiyorum:
Ayrıldığınızdaki hayatınızın; şu anki hayatınızdan daha iyi olup olamayacağını düşünün, belki bu doğru karara varmanızda yardımcı olur.
Bir de hamile olma ihtimaliniz varmış; belki de bu birleşmeniz için allah tarafından yollanan bi işaret.
Umarım kırıcı bir yorumda bulunmamışımdır.
Konuda bir sürü kapalı nokta var. Çok enteresan cevaplarınız var.... Normal bir kan da verseniz öğleden sonra alırsınız sonuçları...
Neyse; belki bu bebek evliliğiniz adına bi umuttur? Bir işarettir?
İnşallah hamile değilimdir de bir canlının yaşamına son vermek zorunda kalmam. Kendimi bir çocuğun gelişi için yeterli bile görmüyorum. İnşallah hamile değilimdir Allah'ım.
Kocam beni sırf bu aldırma meselesinden dolayı sevecekse beni sevmez ki bebeği sever. Neyse yarın hastaneye gidip bu kan testinden yaptıracağım. İnşallah hamile değilimdir.
peki stresten gecikmiş olamaz mıyım? Yani bu testler ne kadar doğrudur? Yanılma payı mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Evet zaman zaman kasıklarımda adet olduğumdaki gibi ağrılar hissediyorum ama her gün değil. Bir de regl oldum sanıyorum bakıyorum ki akıntıymış.
Bunların strese ya da bilemiyorum gebelik dışında şeylere bağlı olma ihtimali yok mudur?
Kapalı olabilecek her şeyi anlattığımı düşünüyorum. Nedir enteresan olan acaba?
Evliliğimiz bir umuda muhtaç değil. En azından ben bu şekilde olmasını istemiyorum. 10-20 yıllık evli değiliz ki kurtarmaya çalışayım. Yine büyük konuşmak istemiyorum ama ben de çok bunaldım pek iyi değilim açıkçası. Her güzel şeyin hayal kırıklığı ile son bulması incitti beni. Keşke hep birbirimize saygılı olsak da devam etse ama üyelerden biri başka bir başlıkta insan 7sinde ne ise 70inde de odur diyor. Bizim de sonumuz böyle olacak işte. O yüzden daha fazla yıpranmadan bitirelim dedik.
Kimse sizi zorla kürtaj masasına yatırmaz.Yani bunu yapmak zorunda değilsiniz zaten.Annem bana hamile iken bbamla ayrılma durumuna gelmişler.Mahkeme vs derken ben doğmuş,7,5 aylıkken barışmışlar.Şimdi düşünebiliyormusunuz annemin beni aldırdığını veya bir şekilde doğdukdan sonra öldürdüğünü?
Hayırlısı olsun. Ben bebek istemiyorum bu senelerde. İdare edebilsem edeceğim ama ben idare edemiyorum. Bunu kaldıracak kadar güçlü değilim belki de.canımm sen hamılesınn...
Umarım bu bebekk sızın ıcın bı sans olur.
Eşinle bence hıc ayılmayı dusunmee,yenı dahamı ıyı olacak sanıyosunn.
Evlılık ıdare etme işidir.helekı kadın bu rolu daha cok ustlenmelı.
Yok benı bunu kaldıramma dıyosan sonsuza dek mutsuzluguna gomulursun..
Daha bir yıllık evlisiniz her gününüz birbirinizle tartışarak ve ilişkiyi sömürerek mi gecti?
Bu tartışmaları bir yılda tolere edebilecek sevginiz yok mu?
Tartışmalarınızın kaynagı neydi? Aile iş vs bahsetmemişsiniz.
Umut=bebek, ışık diyorum, Allah'ın bir işaretidir belki diyorum?
esinizin hastaligini evlenmeden önce bilmiyor muydunuz?
Siz, eşinizin hastalığı hakkında araştırma yaptınız mı? Anlattıklarınıza bakılacak olursa, eşiniz, elinde olmadan tutarsız davranışlar gösteriyor ki bunun en en önemli nedeni hasta olması.. Ayrılmayı, düşünmektense eşinizi tedavi için ikna etmelisiniz.. Bana göre şuan, bu durumdayken onu terketmeniz vefasızlık olacaktır.. Bipolar duygulanım bozukluğu tedavi edilebilir hastalık.. Tabii her psikolojik hastalık da olduğu gibi uzun zamana yayılan bir tedavi süreci ister.. l
Başka sitelerden link vermek yasak mı bilmiyorum, ama yasaksa silinir sanırım yöneticiler tarafından. Lütfen şu linkdeki konuyu dikkatlice okuyunuz..: Bipolar Duygulan1m Bozukluu
Birşeyi çok merak ediyorum.. Eşiniz (Allah korusun) herhangi bir kaza sonucu sakat kalmış olsaydı yine ayrılmayı düşünür müydünüz? Haa sakatlık, ha hastalık aynı şey bence..
Gitmiyor, çünkü kendinde böyle bir problem olduğuna inanmıyor.bipolar affektif bozukluk tedavi edebilebiliyor.
eşiniz psikiyatriste gitmiyor mu
gitmiyorsa neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?