Ayrılıyoruz

haklisin bazi yerlerde 1 saat cnm kan degerilerine bakiyorlar 12 gunde 400 ile 600 arasinda çikiyorsa hamilesin 2 gun sonra bu deger 1200 oluyorsan artik hamilesin cnm

canım bayaa gecmışş yaa((((((

karnında sancı oluyomu bel agrısı falan, det olacagın gunden bu yana kadarr

Peki stresten gecikmiş olamaz mıyım? Yani bu testler ne kadar doğrudur? Yanılma payı mutlaka vardır diye düşünüyorum.
Evet zaman zaman kasıklarımda adet olduğumdaki gibi ağrılar hissediyorum ama her gün değil. Bir de regl oldum sanıyorum bakıyorum ki akıntıymış.
Bunların strese ya da bilemiyorum gebelik dışında şeylere bağlı olma ihtimali yok mudur?

yorumunuzu baştan sona çok içten we doğru buldum açıkçası. ben de sizle aynı fikirdeyim. bence de bebek bir işaret olabilir bunu düşünmeli konu sahibesi

Konuda bir sürü kapalı nokta var. Çok enteresan cevaplarınız var.... Normal bir kan da verseniz öğleden sonra alırsınız sonuçları...

Neyse; belki bu bebek evliliğiniz adına bi umuttur? Bir işarettir?

Ben testin yanılacagını dusunmuyorum,hamıle olup tek çizgi çıkan gordum ama hamıle olmayıp çift çizgi çıkan görmedim henüz üzgünüm bence hamilesin ve üzgünüm ki o bebeği aldıracaksın ama şunu bılmelısın kı bu hamılelıgı bılmek eşinin hakkı,,,çünkü zaten bu bebeği almaları için eşinin de onayını isteyeceklerdir

evli olduğunuz için eşinizden onay almadan bebeği aldıramazsınız, boşanıp sonra aldırırım derseniz, boşanana kadar aldırma zamanı çoktan geçmiş olur. eşinize söylemekten başka çareniz yok gibi görünüyor. aldırmayı düşünüyorsanız 10 haftadan sonra kürtaj yasal değil, bir an önce eşinize durumu anlatsanız iyi olur..

Konuda bir sürü kapalı nokta var. Çok enteresan cevaplarınız var.... Normal bir kan da verseniz öğleden sonra alırsınız sonuçları...

Neyse; belki bu bebek evliliğiniz adına bi umuttur? Bir işarettir?

Kapalı olabilecek her şeyi anlattığımı düşünüyorum. Nedir enteresan olan acaba?
Evliliğimiz bir umuda muhtaç değil. En azından ben bu şekilde olmasını istemiyorum. 10-20 yıllık evli değiliz ki kurtarmaya çalışayım. Yine büyük konuşmak istemiyorum ama ben de çok bunaldım pek iyi değilim açıkçası. Her güzel şeyin hayal kırıklığı ile son bulması incitti beni. Keşke hep birbirimize saygılı olsak da devam etse ama üyelerden biri başka bir başlıkta insan 7sinde ne ise 70inde de odur diyor. Bizim de sonumuz böyle olacak işte. O yüzden daha fazla yıpranmadan bitirelim dedik.

Kimse sizi zorla kürtaj masasına yatırmaz.Yani bunu yapmak zorunda değilsiniz zaten.Annem bana hamile iken bbamla ayrılma durumuna gelmişler.Mahkeme vs derken ben doğmuş,7,5 aylıkken barışmışlar.Şimdi düşünebiliyormusunuz annemin beni aldırdığını veya bir şekilde doğdukdan sonra öldürdüğünü?

canımm sen hamılesınn...

Umarım bu bebekk sızın ıcın bı sans olur.

Eşinle bence hıc ayılmayı dusunmee,yenı dahamı ıyı olacak sanıyosunn.

Evlılık ıdare etme işidir.helekı kadın bu rolu daha cok ustlenmelı.

Yok benı bunu kaldıramma dıyosan sonsuza dek mutsuzluguna gomulursun..

Daha bir yıllık evlisiniz her gününüz birbirinizle tartışarak ve ilişkiyi sömürerek mi gecti?

Bu tartışmaları bir yılda tolere edebilecek sevginiz yok mu?

Tartışmalarınızın kaynagı neydi? Aile iş vs bahsetmemişsiniz.

Umut=bebek, ışık diyorum, Allah'ın bir işaretidir belki diyorum?

Haklısınız ama eğer hamileysem buna mecburum. Birileri yaptırdığı için değil. Benim buna hazır olmadığım için. Hiçbir açıdan hazır değilim.

Kusura bakmayin ama eger hamile kalma riskini göze alarak bir cinsel iliski yasadiysaniz,
simdi "aldirmak zorundayim" deme lüksünüz! yok bence...
Mademki böyle istemediginiz bir evliliginiz var ve hamile kalma durumunda kesinlikle aldirmak
zorunda oldugunuzu düsünüyorduysaniz, akliniza gelebilecek her korunma
yöntemini kullanacaktiniz daha garantiye almak icin...
Gerci tüm korunma yöntemlerini kullansaniz bile Rabbim isterse gene de
hamile kalirsiniz; bu yüzden bile hemen kesip atmaktansa bir düsünmeye deger; bu bir isaret olabilir!
Bana göre eger istem disi bir cinsel iliski yasanmadiysa Rabbimin size verdigi hediyeyi
bu sekilde elinizin tersiyle itmemelisiniz...
Hakkinizda hayirlisi olur insaallah...

Hayırlısı olsun. Ben bebek istemiyorum bu senelerde. İdare edebilsem edeceğim ama ben idare edemiyorum. Bunu kaldıracak kadar güçlü değilim belki de.

Eşimin bazı sorunları var. Bipolar bozukluk denen sinir bozucu bir rahatsızlık. Evde 4 günümüz güzelse 3 gün berbat geçiyor. Hafta sonları yataktan çıkmıyor. Sürekli uyku halinde. Uyandığında ise öfkeli oluyor. Hiçbir sebep yokken bana sinirleniyor, kızıyor. Sevmek istiyorum, yanında olmak istiyorum. Bana bağırıp çağırıyor, sus, git diyor. Yanında yatmak istiyorum beni itiyor. Gece uyurken sürekli uykusunda konuşuyor. Onun da benim de uykum harap oluyor. Bazı geceler bir anda uyanıp bana saçma sapan sorular soruyor, korkuyorum uyku sersemi. Yapma böyle korkuyorum, diyorum. Dayanamayıp ağlıyorum. Eliyle ağzımı kapatıyor. Bu kez daha çok korkuyorum. O anki bakışları, nefes alıp verişi beni ürkütüyor.
Yemek yemiyor. Anlamsız yiyeceklerle karnını doyuruyor. Mesela bir keresinde hiç yemek yemedi, gün içinde. 6 paket fındıklı çikolata yedi. Her bir paket de 100 gr.

Haftanın 3 günü sürekli olarak bu şekilde geçiyor.

Kalan 4 gün ise çok güzel çok muhteşem. Bana çok iyi davranıyor. Kendisi yemek yapıyor, bana bir şey yaptırmıyor. Bazen dışarı çıkıyoruz. İş yoksa bir günlük tatile falan gidiyoruz.

İyi olduğu günlerde ise melek gibi oluyor. Tamam diyorum harika her şey. Ama yine aynı şeyler tekrarlanıyor. Yine kızıyor, küsüyor. Kendini öldürmekten bile bahsetti bana defalarca. Psikolojim alt üst oldu. Banyoda biraz uzun kalsın korkuyorum bir şey mi oldu acaba diye. Bir hali bir halini tutmuyor. Diken üstünde duruyorum sürekli.

Sigara içmesini istemiyorum. Çünkü kokuyor. İçmeyeceğim diyor, yine içiyor. Evde içme diyorum, benim yanımdayken içme diyorum. Çünkü üstü başı, elleri, ağzı sigara kokuyor. Yanıma geldiğinde kokusundan rahatsız oluyorum.

Tüm sorunları detaylarıyla anlatmam gerektiğini bilmiyordum. Benim bunlara tahammül edecek gücüm kalmadı. Asla kabul etmiyor bu olanları. İyi olduğu günlerde söylüyorum. Söz veriyor ama yine oluyor aynı şeyler.

Canım ya eşinin hastalığı malesef çok zor bir hastalık en yakınları bile baş edemiyor gerçekten çok çok çok sabırlı olmak gerekiyor. Ayrılmakta haklısın Allah yardımcın olsun

boşanma sebebiniz ihanet ya da belli bir eşiği aşmış şiddet değilse,
ve eşinizin "bebeği aldır! seni de istemiyorum bebeği de! boşanalım! vb.." tarzı bir tepki vereceğinden emin değilseniz,
bebek meselesini mutlaka eşinizle konuşmanızı ve evliliğinizi kurtarmaya çalışmanızı tavsiye ederim.
eşiniz bu fikre yanaşacaksa eğer, evlilik terapisti fikrini mutlaka gözden geçirin.

Siz, eşinizin hastalığı hakkında araştırma yaptınız mı? Anlattıklarınıza bakılacak olursa, eşiniz, elinde olmadan tutarsız davranışlar gösteriyor ki bunun en en önemli nedeni hasta olması.. Ayrılmayı, düşünmektense eşinizi tedavi için ikna etmelisiniz.. Bana göre şuan, bu durumdayken onu terketmeniz vefasızlık olacaktır.. Bipolar duygulanım bozukluğu tedavi edilebilir hastalık.. Tabii her psikolojik hastalık da olduğu gibi uzun zamana yayılan bir tedavi süreci ister.. l

Başka sitelerden link vermek yasak mı bilmiyorum, ama yasaksa silinir sanırım yöneticiler tarafından. Lütfen şu linkdeki konuyu dikkatlice okuyunuz..: Bipolar Duygulan1m Bozukluu

Birşeyi çok merak ediyorum.. Eşiniz (Allah korusun) herhangi bir kaza sonucu sakat kalmış olsaydı yine ayrılmayı düşünür müydünüz? Haa sakatlık, ha hastalık aynı şey bence..

bipolar affektif bozukluk tedavi edebilebiliyor.
eşiniz psikiyatriste gitmiyor mu
gitmiyorsa neden?

Bu linktekilerin hemen hemen hepsi eşimde nüksediyor.
Eşimi çok seviyorum 4 aydır ikna etmeye çalışıyorum doktora gidelim diye. Ama hiç gerek yok diyor bana. Başka terapistler buldum ona gitmeye ikna ettim güya ama onu da her seferinde geçiştirdi beni. Ben onun için her şeyi yapmaya çalışıyorum ama hepsi boşa gidiyor gibi geliyor. Ve sorumluluklarını bana yüklemeye başladığını hissediyorum artık. Kendisi çocukça davrandıkça ben çıldırıyorum adeta.

Elbette ayrılmayı düşünmezdim. Bana bir ışık verse iyileşeceğine dair, her şeyi yapardım. Ama bunu reddediyor.

bipolar affektif bozukluk tedavi edebilebiliyor.
eşiniz psikiyatriste gitmiyor mu
gitmiyorsa neden?
Gitmiyor, çünkü kendinde böyle bir problem olduğuna inanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…