Ayrılmak istemiyorum

hiiii kücükmüs, bilmem nesinin farkinda ama hemde kiz kardesine hallenecek kadar.

İyi ki detayları yazdınız, yoksa ben dahil birçok kişi haksız buluyordu sizi. Ama şimdi belki de aklınıza yatan bir tavsiye bulabileceksiniz.
Bence vakit kaybetmeden bir aile terapistine gidin. Kızın ayrı bir psikiyatrik tedavi görmesi de gerekebilir, oğlanın da aynı şekilde. İhmale gelmez. Aynı evde bana da korkunç geldi.

Oğlu çocuğu da kızı heykel mi ?
Eşiniz resmen olayı normalleştirmiş kafasında farkında mısınız ? Ki bu suç kadar korkunç bir şey.

hiiii kücükmüs, bilmem nesinin farkinda ama hemde kiz kardesine hallenecek kadar.
İlk gün bende onu öldürebilirdim kardeşi bana anlattığında ama piskologlar sosyal hizmetler ceza evine gide gele öyle şeyler öğrendimki çocuğa sucu olmasına rağmen şefkat duydum ne biliyim öyle seyler varki oda çocuk ve tam çocuk ziyanı

Peki eşiniz 12 yaşında abisi tarafından tacize uğramış kızı için ne düşünüyor? Ne olacak o kız, ne kadar kalacak annenizin yanında?

Oğlu tedavi olmadan öyle oturuyor evde, o çocuğa da yazık bir noktada. Valla sizde iyi düşünün. Yarın birgün sizin çocuğunuz olsa , esinizin oğluyla aynı evde yaşamak ister misiniz?

İçim daraldi gece gece.

Düşünmez olurmuyum eşime bunu dedim kahroldu

Siz kahrolacaginiza o kahrolsun ne diyeyim.
Ben olsaydım o adamdan boşanırdım çocuk filan yapmadan. Ama elimi de o kızdan çekemezdim, yanında olurdum. Siz ne yaparsınız bilemiyorum. Ben oyle düşünen bir adamla evli kalamazdım acikcasi

Okul açılmadan kızı alıcam oğlan ayrı eve çıkmayacağı için onu bu sefer anneme göndericem. Peki annem daha ne kadar katlanabilir nerde bu çocuğun annesi ve halaları hepsi durumu bildiği halde

Kesinlikle bende bunu düşündüm.
Oğlunun günlük rahat yaşantısını gayet düşünen bir baba var.
Kızının ne tür bir psikolojide olduğunu düşünüyor mu acaba?
Asıl kızı yanı başında olacaktı. Sarıp sarmalayıp iyileştirecekti.
Oğlunu da verecekti nereye veriyorsa!!

Hamilesiniz,lütfen fazla kaptırmayın kendinizi.
Rica ediyorum. Gece gece sıkmayın kendinizi bu kadar

Yanlış anlamayın,akraba tacizine maruz kalmış biri olarak yazıyorum bunu içiniz falan acımasın.Vurun öldürün demiyorum da yapılan şeyi sempatik cümlelerle ifade etmeyin.O kız çocuğu büyük ihtimalle hayata karşı ağır bir darbe yedi ve o darbenin acısı şu an değil,ileride cinsel hayata/karşı cinse çekim duymaya başlayınca çıkacak.Güvensizlikler,korkular alıp götürecek.
Ha belki ağır olacak ama bu hikayede ben olsam o evden ayrılırdım,çocukla ( kız olanla tabii ki ) görüşürdüm arada,yardımcı olmaya çalışırdım seven bir büyüğü olarak.Zira eşinizin olayı normalleştirmesi de felaket.

arkadasim bak belli ki iyi niyetlisin. ama bu isin cocugu falan olmaz. ufacikken bile olsa kabul edilemez. asla. affedilecek hafifletecek bir yani yok. hic bir sekilde. ne tarafdan bakarsan bak. yok. o abi diye hitap etmek zorunda kaldigim yaratik bir tacizci, belki bir gün bir tecavüzcü olacak.

ha su da var, erkekler malum biz kadinlardan daha kuvvetli, size birsey yapmayacagi ne malum? bacisina hallenen üvey anneden mi cekinecek?

Of offff eşşek kadar olmuş.
Nereye kadar oturacak böyle.
Madem sizi sever sayar,
Çalışmaya ikna etmeye çalışın mutlaka.
Çalışırsa en azından hem kendine faydası olur.
Bakarsınız arkadaşlarıyla felan yaşamak ister.
Veya yatılı yer veriyor ya bazı yerler.
Otel gibi.
Böyle böyle yolunu çizer gider.
Sizde kızcağızı yanınıza alırsınız.

yok su anda dislerimi sikmakdan bagirip sövmemek icin kendimi kasmakdan migren basladi. sinirden agliyorum yoksa hic sakinlesemicem. bitsin bu pislikler yok olsun.

Teşekkür ederim. Hamile değilim sadece işin içinde çocuklar olunca evliliğim kördüğüm oldu. Çaresiz hissediyorum

Okul açılmadan kızı alıcam oğlan ayrı eve çıkmayacağı için onu bu sefer anneme göndericem. Peki annem daha ne kadar katlanabilir nerde bu çocuğun annesi ve halaları hepsi durumu bildiği halde
anneni ne karistiyorsun ki?

Çalışıyor ama bir tane bile arkadaşı yok. Bu gün izinliydi evden çıkartamadım. Gez dolaş dedim defalarca nafile çıkmadı odasından dahi çıkmıyor sürekli oyun oynuyor sabahlara kadar o öyle yapınca korkuyorum bende kötü birleyler mi yapıyor diye

Annenizi karıştırmayın daha fazla , o çocuk tedavi olmadan öylece oturmasın. Eşiniz babaları olarak bir çözüm bulsun bu konuya.

Ben sizin yerinizde olsam, bu adamdan ayrılmıştım onuda söyleyeyim.

yok su anda dislerimi sikmakdan bagirip sövmemek icin kendimi kasmakdan migren basladi. sinirden agliyorum yoksa hic sakinlesemicem. bitsin bu pislikler yok olsun.

Yok olmuyorlar keşke..
Ağlayın evet.
Daha fazla bu konuda durmayın lütfen.
Hamileyken daha yoğun yaşıyorsunuz olayı.
Of ne dicemi bilmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…