- 18 Temmuz 2016
- 4.754
- 13.224
- 208
hiiii kücükmüs, bilmem nesinin farkinda ama hemde kiz kardesine hallenecek kadar.İşte abisi de hala küçük babasının gözünde yani ayrı evde kalacak kapasitesi yok eşimin gözünde annem de çok iyi biri olduğu için ve piskolog aynı evi önermediği için annem almak zorunda kaldı
En başından beri bunu savundum eşim istemedi sonra sana bırakıyorum dedi arkasından o yalnız kalabilecek bi çocuk değil dedi çocuğun piskoşoğu da ayrı evde bırakmayın dedi bende risk alamadım kızı anneme gönderdikmams bundurum oşmasaydı da bende rahat edemiyorum çok pis dağınık laf dinlemiyor hep sorun ama bana çok saygılı ve bağlı bende rest cekemiyorum çok çaresizim
İlk gün bende onu öldürebilirdim kardeşi bana anlattığında ama piskologlar sosyal hizmetler ceza evine gide gele öyle şeyler öğrendimki çocuğa sucu olmasına rağmen şefkat duydum ne biliyim öyle seyler varki oda çocuk ve tam çocuk ziyanıhiiii kücükmüs, bilmem nesinin farkinda ama hemde kiz kardesine hallenecek kadar.
Peki eşiniz 12 yaşında abisi tarafından tacize uğramış kızı için ne düşünüyor? Ne olacak o kız, ne kadar kalacak annenizin yanında?En başından beri bunu savundum eşim istemedi sonra sana bırakıyorum dedi arkasından o yalnız kalabilecek bi çocuk değil dedi çocuğun piskoşoğu da ayrı evde bırakmayın dedi bende risk alamadım kızı anneme gönderdikmams bundurum oşmasaydı da bende rahat edemiyorum çok pis dağınık laf dinlemiyor hep sorun ama bana çok saygılı ve bağlı bende rest cekemiyorum çok çaresizim
Düşünmez olurmuyum eşime bunu dedim kahroldu
Okul açılmadan kızı alıcam oğlan ayrı eve çıkmayacağı için onu bu sefer anneme göndericem. Peki annem daha ne kadar katlanabilir nerde bu çocuğun annesi ve halaları hepsi durumu bildiği haldePeki eşiniz 12 yaşında abisi tarafından tacize uğramış kızı için ne düşünüyor? Ne olacak o kız, ne kadar kalacak annenizin yanında?
Oğlu tedavi olmadan öyle oturuyor evde, o çocuğa da yazık bir noktada. Valla sizde iyi düşünün. Yarın birgün sizin çocuğunuz olsa , esinizin oğluyla aynı evde yaşamak ister misiniz?
İçim daraldi gece gece.
Kesinlikle bende bunu düşündüm.yok benim beynim almiyo. simdi o baba taciz edilen kizi hemde öz abisi tarafindan sizin annenize yani o kizin hic biseyi olan birine emanet ediyo ama oglusu pasasi aslani onun icin ayri evde yapamaz diyo? dogru mu? migrenim basladi. midem kasildi. siz de bu adamdan ayrilmak istemiyorsunuz öyle mi?
İlk gün bende onu öldürebilirdim kardeşi bana anlattığında ama piskologlar sosyal hizmetler ceza evine gide gele öyle şeyler öğrendimki çocuğa sucu olmasına rağmen şefkat duydum ne biliyim öyle seyler varki oda çocuk ve tam çocuk ziyanı
İlk gün bende onu öldürebilirdim kardeşi bana anlattığında ama piskologlar sosyal hizmetler ceza evine gide gele öyle şeyler öğrendimki çocuğa sucu olmasına rağmen şefkat duydum ne biliyim öyle seyler varki oda çocuk ve tam çocuk ziyanı
En başından beri bunu savundum eşim istemedi sonra sana bırakıyorum dedi arkasından o yalnız kalabilecek bi çocuk değil dedi çocuğun piskoşoğu da ayrı evde bırakmayın dedi bende risk alamadım kızı anneme gönderdikmams bundurum oşmasaydı da bende rahat edemiyorum çok pis dağınık laf dinlemiyor hep sorun ama bana çok saygılı ve bağlı bende rest cekemiyorum çok çaresizim
Kesinlikle bende bunu düşündüm.
Oğlunun günlük rahat yaşantısını gayet düşünen bir baba var.
Kızının ne tür bir psikolojide olduğunu düşünüyor mu acaba?
Asıl kızı yanı başında olacaktı. Sarıp sarmalayıp iyileştirecekti.
Oğlunu da verecekti nereye veriyorsa!!
Hamilesiniz,lütfen fazla kaptırmayın kendinizi.
Rica ediyorum. Gece gece sıkmayın kendinizi bu kadar
Teşekkür ederim. Hamile değilim sadece işin içinde çocuklar olunca evliliğim kördüğüm oldu. Çaresiz hissediyorumKesinlikle bende bunu düşündüm.
Oğlunun günlük rahat yaşantısını gayet düşünen bir baba var.
Kızının ne tür bir psikolojide olduğunu düşünüyor mu acaba?
Asıl kızı yanı başında olacaktı. Sarıp sarmalayıp iyileştirecekti.
Oğlunu da verecekti nereye veriyorsa!!
Hamilesiniz,lütfen fazla kaptırmayın kendinizi.
Rica ediyorum. Gece gece sıkmayın kendinizi bu kadar
anneni ne karistiyorsun ki?Okul açılmadan kızı alıcam oğlan ayrı eve çıkmayacağı için onu bu sefer anneme göndericem. Peki annem daha ne kadar katlanabilir nerde bu çocuğun annesi ve halaları hepsi durumu bildiği halde
Ben diğer hanımefendiye söylemiştim hamile diye.Teşekkür ederim. Hamile değilim sadece işin içinde çocuklar olunca evliliğim kördüğüm oldu. Çaresiz hissediyorum
Çalışıyor ama bir tane bile arkadaşı yok. Bu gün izinliydi evden çıkartamadım. Gez dolaş dedim defalarca nafile çıkmadı odasından dahi çıkmıyor sürekli oyun oynuyor sabahlara kadar o öyle yapınca korkuyorum bende kötü birleyler mi yapıyor diyeOf offff eşşek kadar olmuş.
Nereye kadar oturacak böyle.
Madem sizi sever sayar,
Çalışmaya ikna etmeye çalışın mutlaka.
Çalışırsa en azından hem kendine faydası olur.
Bakarsınız arkadaşlarıyla felan yaşamak ister.
Veya yatılı yer veriyor ya bazı yerler.
Otel gibi.
Böyle böyle yolunu çizer gider.
Sizde kızcağızı yanınıza alırsınız.
Annenizi karıştırmayın daha fazla , o çocuk tedavi olmadan öylece oturmasın. Eşiniz babaları olarak bir çözüm bulsun bu konuya.Okul açılmadan kızı alıcam oğlan ayrı eve çıkmayacağı için onu bu sefer anneme göndericem. Peki annem daha ne kadar katlanabilir nerde bu çocuğun annesi ve halaları hepsi durumu bildiği halde
yok su anda dislerimi sikmakdan bagirip sövmemek icin kendimi kasmakdan migren basladi. sinirden agliyorum yoksa hic sakinlesemicem. bitsin bu pislikler yok olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?