- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.076
- 498
Kusura bakmayın
Kusura bakmayın yanlış ifade ettim eşim çok ilgili evde yardımcı ama işte çok çalışmak zorunda o neden ile ilgilenemiyor art niyetli değil
Maalesef okumuyor okulu biz evlenmeden önce bıraktı. Kız kardeşine yaptığı bir hatadan dolayı 4 ay ceza evinde kaldı. Ancak çok iyi efendi kendi halinde bir çocuk ama çok içine kapanık yine ne bela getircek diye panik atak oldum o hapisane sürecini yüz kızartıcı bi suc olduğu için herkesten sakladık babası ile ben çok yıprandık. Yaşadıklarım çok yıprattı beni bu çocuktan dolayı eşimi çok sevi yorum çok mücadele ediyorum ama yan binada en azından oğlumina ayrı ev açtıramadım . Eşim srn bilirsin ayrı eve koy ama o ayrı evde yapacak bir çocuk değil diyip topu bana atıyot babası istekli olmayınca bende o riski alamıyorum sonra bakıyorum tek mücadele eden benim giden benim hayatımdan gidiyor
MaalesefKız kardeşine derken? Sizin evde yaşayan kız kardeşinden bahsetmiyoruz inşallah?
Maalesef okumuyor okulu biz evlenmeden önce bıraktı. Kız kardeşine yaptığı bir hatadan dolayı 4 ay ceza evinde kaldı. Ancak çok iyi efendi kendi halinde bir çocuk ama çok içine kapanık yine ne bela getircek diye panik atak oldum o hapisane sürecini yüz kızartıcı bi suc olduğu için herkesten sakladık babası ile ben çok yıprandık. Yaşadıklarım çok yıprattı beni bu çocuktan dolayı eşimi çok sevi yorum çok mücadele ediyorum ama yan binada en azından oğlumina ayrı ev açtıramadım . Eşim srn bilirsin ayrı eve koy ama o ayrı evde yapacak bir çocuk değil diyip topu bana atıyot babası istekli olmayınca bende o riski alamıyorum sonra bakıyorum tek mücadele eden benim giden benim hayatımdan gidiyor
İnanın evladı ona da bişey diyemiyorum yapacağı bişey yok çok düşünüyorum ben çıkar yol bulamadım belki burada biri göremediğim bişeyi yazarda ufkum açılır dedim yani o kadar çaresizim.. son çare aile terapistine gideceğizPeki eşinizin ne yapmasını istiyorsunuz?
Yüzeysel tacizmiş allahtan. Kız kardeşini annesi ve halaları istemediği için benim annem de kalıyor maaleaef. Çocuk güven teşkil etmediği için maalesef hala aynı evde ben bırakamıyorum ancak eşim artık öyle bir sorun olmayacağını düşünüyor. Bu kısımda çok çatışıyoruz eşim duygusal bakıyorBu " hataya" maruz kalan kız kardeşin durumu nasil peki? Hala aynı evdeler, aynı şeyleri tekrar yaşıyorsa bu kızcağı?
Hayır.. sadece bana açılabiliyor zaten bu olayı ilk bana söyledi öyle ortaya çıktı. Eşim ile biz süreci iyi yönettik o zaman. Sosyal hizmetlere durumu bildirdik piskologlar ile sürexi atlattık ama kız kendimi güvende hissetmiyorum diyor ancak babasına sorun yok gibi davranıyor bir de kız çocuğu bazen yüreğimi parçalıyor piskolojisi hala düzelmedi bence ama eşime göre sorun yok hepimiz aynı çatı altında olunca çocuklar kaynaşınca sorun kalmazmışPeki kardeşi onla aynı ortamda kalmak istiyor mu?
Valla ne desem bilemedim çok tuhaf. Ne yaşandığını tam çözemedim ama ne olursa olsun bildiğin mahkemelik olacak hapse girecek kadar büyük durumlar yaşanmış ev içinde ama yine herkes birarada. Evde çocuğa sempatik kader kurbanı muamelesi yapılıyor. Kızınızın da ne velayet durumunda değişiklik olmuş ne anne yanına almış, ne devlet korumasına girmiş. Suçlu mağdur aynı evde yaşamaya devam ediyorlar çok enteresan bir durum.Maalesef
Hayır çocuk okumayacak istemiyor babası da bende yalvardık açıköğretim den dahi liseyiöokuma istemiyor eylülde gece lisesine yazdırıp liseyi bitirticem ama üni. Hayatı olmayacak asosyal evden çıkmıyor sürekli oyun oynuyor odasından çıkmıyor bir tane dahi arkadaşı yok mesala bu gün evden çıkaramadım gez dolaş diyorum nafile sonra kendime diyorum hep bu çocuk ilemi uğraşacamOğlunda neden zorlanıyorsun ki 18 yaşında ergen kendi çocuğun oldaydı da aynı sorunları yaşayacaktın erken çocuğunda sana karşı bir tavrımı var seni mi istemiyor tam olarak sorun nedir bence ergenlikten olabilir merak etme üniversiteye gidince rahat edersin sonra evlenir kendi yoluna bakar az sık dişini iki çocuklu adamla evlenmeyi baştan kabul etmişsin kocan ile iyi geçiniyorsan sorun yok
Anladım. Çok zor bir durum, Allah yardımcınız olsun. Ama çocuk anladığım kadarıyla problemleri olan biri. Onu baba gözetiminden ayırmak haksızlık olur kanımca. Zira daha hayatının baharında, yapacağı bir hata ömrüne mal olabilir. Başında kavak yelleri olan bir çağda çocuk tek bırakılmaz. Anne zaten ilgilenmiyormuş. İş sizde bitiyor. Ya sabredecek, çocuklar kendi hayatını kurana kadar diş sıkacaksınız ya da gideceksiniz. Eşinizden başka birşey beklemeye hakkınız olmadığını düşünüyorum açıkçası. Neticede şartları bilerek kabul etmişsiniz.İnanın evladı ona da bişey diyemiyorum yapacağı bişey yok çok düşünüyorum ben çıkar yol bulamadım belki burada biri göremediğim bişeyi yazarda ufkum açılır dedim yani o kadar çaresizim.. son çare aile terapistine gideceğiz
Benim annem de kalmak zorunda sosyal hizmetler ve eşim ile benim kontrolümde herşey ama işte piskoloji kolay düzelcek bişey değil 12 yaşında çok zeki dışa dönük bir kız bazen huysuzluk yaptığında konuşuyorum maalesef herşey o olaya çıkıyorÇok üzüldüm bu konuya baba olaya duygusal bakıyor birdaha olmaz diyor ama garantisi yok. Kiz için herşey daha kötü hiçbir kan bagi olmayan birinin evinde kalıyor yaşı kac okuyor mu , psikolojik tedavi gördü mü? Bence o kizin desteğe ihtiyacı var cok.uzuldm
Hayır çocuk okumayacak istemiyor babası da bende yalvardık açıköğretim den dahi liseyiöokuma istemiyor eylülde gece lisesine yazdırıp liseyi bitirticem ama üni. Hayatı olmayacak asosyal evden çıkmıyor sürekli oyun oynuyor odasından çıkmıyor bir tane dahi arkadaşı yok mesala bu gün evden çıkaramadım gez dolaş diyorum nafile sonra kendime diyorum hep bu çocuk ilemi uğraşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?