Ayrılmak istemiyorum

Onun başına ne gelmiş? Bir de bence burada babanın kızını sevmemesi ya da oğlunu kayırması değil olay. Çünkü o zihniyette bir adam en başından şikayete engel olmaya çalışır aman oğlum hapse girmesin sicili lekelenmesin diye.

Sadece şuan çocuğa karşı tuhaf bir ezikliği var ya da oğlandan tamamen umudu kesmiş onu hayat boyu bakıma muhtaç potansiyelsiz biri görüyor gibi. Yani hayatını geliştirmesi için disipline edilmiyor bu çocuk. 17-18 yaşında bir çocuğun liseye gitmeme gibi bir lüksü olmamalı. İlla okumak istemiyorsa da öyle evde boş boş oturmamalı bir işe sokulmalı mutlaka. Aynı şekilde o ortaya çıkan olayından sonra, aileyi böyle parçaladıktan sonra ben gitmiyorum psikoloğa deme lüksü de olmamalı. Eşiniz nasıl sakin kalabiliyor bu hiçbirşey yapmayan çaba harcamayan hallerine oğlanın onu anlayamıyorum.

Bilgisayarı mı var?
Telefonunu bir şekilde ele geçirin.
Ciddi söylüyorum bakın neler yaptığını bilmiyorsunuz.
Daha iyi bilmek için,o çocuk ne haltlar yiyor öğrenmeniz lazım.
Takip programları felan var.
Tam bende bilmiyorum ama internetten araştırıp indirin.
Ne yapıyor,ne ediyor öğrenin.
Kötü şeyler yapıyorsa verin babasına nereye postalıyorsa postalasın!!

Hayır eşim hiç gizlemedi hemen durumu gerekli yerlere bildirdi çocuk o yüzden tutuklandı. Eşim sadece iki çocuğu arasında kaldı kimsesi yok eşimin maalesef varlar da yoklar işte

Bence olayın üzerinden zaman geçince adam yaşanılanları bile unuttu.Baksanıza konu sahibine ''artık yapmaz öyle şey'' falan demiş,nasıl emin oluyorsa tövbe tövbe.

Di yorum ya eşimden geçti bana da çaresizlik hissi aynı evde olmaz kardeşi ile sokağa atamax okul şansı yok anbe istemez halalar istemez sizce çöxüm nedir
biraz öncede yazdim o adamdan bosanip o kizcagiza sahip cikmak destek almasini saglamak. baba ogul bas basa kalsinlar. ne halleri varsada görsünler. umarim kiz ne babasiyla nede tacizcisiyle görüsmüyordur.

Bence olayın üzerinden zaman geçince adam yaşanılanları bile unuttu.Baksanıza konu sahibine ''artık yapmaz öyle şey'' falan demiş,nasıl emin oluyorsa tövbe tövbe.
Eşim çok arada kaldı. Hiç bir desteği yok bu durumda oğlnunu anne alacaktı çünki kız benden ayrılmak istemiyor kızla biz devam edecektik zaten sosyal hizmetler çocukların kardeşlik bağlarını koparmayın diyor

Eşim sakin kalamıyor ama sanırım artık oğlundan umudu kesti bana bırak ne hali varsa görsün diyır

Hayır eşim hiç gizlemedi hemen durumu gerekli yerlere bildirdi çocuk o yüzden tutuklandı. Eşim sadece iki çocuğu arasında kaldı kimsesi yok eşimin maalesef varlar da yoklar işte

Kalınacak bir şey yok.Her şeye rağmen evlat evet de suçlu olan bir taraf var,küçük olanın ceza çekmesine gerek yok abisinin yaptığı şey için.Çocuğa para verirsiniz ayrı eve mi çıkar ne yaparsa artık.Babası da arada gider görür,belki akşam yanına falan uğrar,yani atom mühendisi olunacak bir şey yok,herkes belli maddi imkanlarla tek başına yoluna devam edebilir.Eşiniz oğlunu minik bebek gibi görmeyi kessin ve kardeşine yaptığı şeyi düşünüp adam akıllı kararını versin.

Off çok kötü bir durum. Ama çocuğu kesinlikle kızdan uzak tutun. Kardeşlik bağı falan yok artık herşey hikaye. O kız için en büyük düşmanı abisi olacak adi,bu hiç bir zaman değişmeyecek..

Annenize falan gitmesin o çocuk, korkmuyor musunuz bu çocuk size , annenize zarar vermeye kalkarsa? Kardeşine yapan size yapmaz mı zannediyordunuz?

Kocanız bütün sorumluluğu size ve annenize yıkmış oh ne güzel dünya. Annelerine durumu söyleyin, alsın çocuğu sizden. Kıza siz destek olun, babaanneleri anneanneleri sağ değil mi?

biraz öncede yazdim o adamdan bosanip o kizcagiza sahip cikmak destek almasini saglamak. baba ogul bas basa kalsinlar. ne halleri varsada görsünler. umarim kiz ne babasiyla nede tacizcisiyle görüsmüyordur.
Ahh siz böyle tacizcisi ile diyince ben kötü oluyorum neticede iki kardeş ve abide çocuk yaşına göre dahada zeka olarwk çocuk sanırım çünküü o kadar ona anlatıyorumki hayatı ama anladığını sanmıyorum. Bu arada taciz kısmı sadece elle taciz ileri seviye değil kız şu an abisi ile çok samimi atlattımışa benziyo ama işte konuştuğumda kendimi güvende hisetmiyorum diyo off be biliyim evey 2 çocuğu vardı sevgilimin ama hiç bunları yaşayağımı düşünmedim

Bunları ona okutucam. Umarım bazı şeyleri daha iyi anlamasını sağlar

Sürekli bakıyoruz sadece oyun oynuyor odasına kapanıp saatlerce çıkmadığı için ben panik yapıyorum yanlış bişeymi yapıyor neden bu kadar sessiz diye o olaydan öncede aynı böyle idi. Anlıycağınız ben evham yapıyorum benimde piskoljim sağlam değil. Hızlı yazdığım için yazım hatalarımın kusuruna bakmayın

Size üzülmüştüm ama vazgeçtim. Aile içi tacize bu şekilde bakan bir adamla evli kalmaya devam ediyorsunuz. Hatta bunu evlenmeden önce öğrenip vazgeçmemişsiniz. Benim gözümde bu bakış açısıyla kendi kızına da aynı şeyi yapar bu adam. Bu oğlanla aynı evde kalabiliyorsunuz, o kıza yapılanı sindirebilmişsiniz anladık, ilerde kendi çocuklarınızın da hayatını mahvetmeye aday insanlarla bu ilişkiyi nasıl sürdürmeye karar veriyorsunuz onu anlamadım. Kocanızın gözümde kızına tecavüz eden iki oğlunu koruyan anne babadan farkı yok. Nasıl bela okumuştum o anne babaya da buna da aynısını diliyorum. Bilmiyorum belki hatalıyım madem şefkat devam ediyor döve döve de olsa psikologa götürülmeli, bence hastalık değil ama hadi adı hastalık olsun. Ona göre hareket edilmeli. O kız çocuğu iki kere cezalandırılmış hiç suçu günahı yokken. Bir de kız kabul etse aynı evde kalmaya devam edicekler, baba buna müsaade edicek öyle mi. Tam çıldırmalık bir durum.O anneyi de Allah bildiği gibi yapsın. Çok öfkelendim gece gece ya bitmediler bi

dogru tabir bu. tacizcisi o kizin. elle melle yapmis iste. bir ileri seviyesi zaten tecavüz. ap acik bu yani. cocuk zekasi bilmem ne yok bu durumda. o isi bilen cocukta olmaz. zaten zekasi geregi yaptigini anlamayacak olsaydi ceza almazdi degil mi?

kizda olayi yasanmamis gibi kabullenmeye calisiyor diye düsünüyorum. ileride ortaya cikacak bunlar hep. iliski yasamaya basladiginda .hepinizin yükünü o yavrucak cekiyor.

Hayır sağ değileer. O olayın dışında çok sakin teebiyeli ne biliyim sevecen bir çocuk. Psikoloğu muhasebe yeteneği yok demişti

Hayır sağ değileer. O olayın dışında çok sakin teebiyeli ne biliyim sevecen bir çocuk. Psikoloğu muhasebe yeteneği yok demişti

zaten hic hir tacizci tecavüzcü alninda ben böyleyim diye gezmiyor. kime anlatsan su sunu yapmis diye aaaaa inanmaaaaam oluyor cevresindekilerin tepkisi, cok iyiydi kendi halindeydi cok sessiz nazikdi diye tarif ediliyorlar. sapik gibi gözleri fildir fildir araniyordu demiyor kimse tacizcileri tecavüzcüler tarid ederken

Hayır evlendikten çok kısa süre sonra kız bana söyledi. Eşim çaresiz oğlanı kimse almadığı için kızı anneme vermek zorunda kaldı. Kızına çok düşkün ama oğlu başına bela kaldı maalesef atamıyor satamıyor piskolog çocuğu ayrı eve koymayın dediği için koymak istemedi ben buna mecburuz dedğim koy o zamsn deyip topu bana attı

Psikolog ayrı eve koymayın mı dedi ? Çözümü neydi peki,çocukların ikisi aynı evde mi kalacak ?!

Çoğu röntgenci sapıkların karakterlerinin korkak ve sakin olduğu söylenir. Olayı zaman aşımı gibi hafife alıyorsunuz. Kardeşlik bağı zaten sekteye uğramış cocugun annesindr bir süre kalıp kızın sizin eve gelip arada bir gorusmelerle psıkolojik destek bir yandan olayı düzeltmeye çalışmak lazım. Olan bu durumda kıza oluyor suçu yok sıfır. Ama cezanlandırılan o olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…