Çok itici bir uslubunuz var. Susup susmayacağını size mi soracak kadın?sus kocan gelir simdi süslen ve sirtini sivazla enerjini burda tüketme
Ovvv asıl tehlikeli olan bu düşünce. Benim görümce m var 18yasinda. Etrafta akrabalara(zengin) hep söylerim. Calismayacaksan bile oku. Üniversite mezunu anne olmak kadar gurur verici birşey yok. Bu çok yanlış. Bakın Avrupa ya bütün anneler üni mezunu ama evde çocuğuna bakan çokokumak istememesini anlarım da çalışmak istememesi saçma. hem illa mezun olduğu bölümün işini yapmak zorunda değil. evlenip çalışmayıp napıcak hem? bütün gün evde tembellik mi?
Bu kadın bu uslupla niye hala ban yememiş!!! Ayrıca demeden gecemicem kıskançlık kokusu burnumun direğini sizlatti ciddenben disardan okumadim cicim almanyada iki üni bitirdimcok cahilsin cvp vermicem sana büyüde gel ki bunada cvp vercen sen cünki seviye ortada:) iyi günler
Mesele kıskançlık canım. Kiskanilmayacak gibi bir hayatın yok çünküValla bende anlamadim niye cahil oldugumu...ben bunlari yapmak istyorum kocam bunlari bekliyor ortada bi uyum var birbirimizin beklemtilerini karsiliyoruz mesele ne ozaman...
Ya aslinda okadar masalsi deil ki anlattiklarim. sadece esimle ilgilenmek cok hosuma gidiyor ve esimde eve sik sık ugruyor gun icerisinde.bende tum dikkatimi evime evliligime veriyorum tercih meselesi...buarada 25 erzurumumu temsil ediyor :)Mesele kıskançlık canım. Kiskanilmayacak gibi bir hayatın yok çünkü
EvetYa aslinda okadar masalsi deil ki anlattiklarim. sadece esimle ilgilenmek cok hosuma gidiyor ve esimde eve sik sık ugruyor gun icerisinde.bende tum dikkatimi evime evliligime veriyorum tercih meselesi...buarada 25 erzurumumu temsil ediyor :)
Beni bukadar mutlu eden esimde erzurumluEvetbenim de bir arkadaşım var aslında avukat. Eşi de avukat. İzmir deler. Eşi çok kazanıyor diye işi bıraktı çocuklarıyla fellik fellik geziyor valla bence çok süper bi hayat
yooo kıskanmıyorum bu kadın diye hıtap eden bayan belki bende calışmıyorumBu kadın bu uslupla niye hala ban yememiş!!! Ayrıca demeden gecemicem kıskançlık kokusu burnumun direğini sizlatti cidden
cok cahılsınMesele kıskançlık canım. Kiskanilmayacak gibi bir hayatın yok çünkü
Çok itici bir uslubunuz var. Susup susmayacağını size mi soracak kadın?
Hayırdır buranın ağası mısınız?
Canim simdi bu arkadas benim gibi cakmadan okumamis 2 uni bitirmis.calisarak kendini ve uslubunu cok gelistirmis.bizim cahilligimiz yetmez onun uslubunaÇok itici bir uslubunuz var. Susup susmayacağını size mi soracak kadın?
Hayırdır buranın ağası mısınız?
Senin koçan ataerkil olsa calismiyorsun diye seni aşağılar. Kadın şöyle yapmalı kadin böyle yapmalı diye şu an severek yaptığın şeyleri sana dayatir. Senin kocan sadece anlayışlı biri. Kıymetini bil. Tüm Erzurumlulardan böyle değil. Tam aksine çoğu bagnaz ataerkil yobazBeni bukadar mutlu eden esimde erzurumlutam hayalimdeki gibi tadinda dozajinda ataerkil yetismis birisi..bursada yasiyoruz benim memletimde isi gucu ailesi burada.bencede super bi hayat ama bu herkes icin boyledir diyemem.calismaktam memnun olan birine skici gelebilir.herkes kendi olgulariyla kendini mutlu eden seylerle hedefine ulasiyorsa mesele yoktur
varya okadar boşsun ki işin gücün olmadıgı ztn ortada anca laf yetişturıyorsunCanim simdi bu arkadas benim gibi cakmadan okumamis 2 uni bitirmis.calisarak kendini ve uslubunu cok gelistirmis.bizim cahilligimiz yetmez onun uslubuna
bilirim ama sana ait olan laf bubaşka laf bilmez misin
Dedimya dozajinda.yani beni koruyuo kollamayi yuk gibi gormuyor.beni besliyor barindiriyor gibi gormuyor.bu konuda dedim canimSenin koçan ataerkil olsa calismiyorsun diye seni aşağılar. Kadın şöyle yapmalı kadin böyle yapmalı diye şu an severek yaptığın şeyleri sana dayatir. Senin kocan sadece anlayışlı biri. Kıymetini bil. Tüm Erzurumlulardan böyle değil. Tam aksine çoğu bagnaz ataerkil yobaz
Voovvv çok ezildimbilirim ama sana ait olan laf bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?