• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayrılsınlar mı ? Bu düşüncedeki kızla evlenilir mi ?

Kimisi(erkek) "eşimi çalıştırmiyorum" diye övünür; kimi esinin mesleği yok diye mahcup olur. Kimi(kadin) "eşim beni çalıştırmiyor" diye uzulur; kime de " oh, be hayal ettiğim yasam" der.
Şöyle de bir şey var : mesleğin yoksa çalışmak elbet zor ve az gelirli olacaktır ama okuyanın evde oturması akıl alır şey degil. Bir ailenin kızını okutmaya cabalamamasi da akıl alır değil. İşin özü bu.

Son düzenleme:
okumak istememesini anlarım da çalışmak istememesi saçma. hem illa mezun olduğu bölümün işini yapmak zorunda değil. evlenip çalışmayıp napıcak hem? bütün gün evde tembellik mi?
Ovvv asıl tehlikeli olan bu düşünce. Benim görümce m var 18yasinda. Etrafta akrabalara(zengin) hep söylerim. Calismayacaksan bile oku. Üniversite mezunu anne olmak kadar gurur verici birşey yok. Bu çok yanlış. Bakın Avrupa ya bütün anneler üni mezunu ama evde çocuğuna bakan çok

ben disardan okumadim cicim almanyada iki üni bitirdim:KK66: cok cahilsin cvp vermicem sana büyüde gel ki bunada cvp vercen sen cünki seviye ortada:) iyi günler
Bu kadın bu uslupla niye hala ban yememiş!!! Ayrıca demeden gecemicem kıskançlık kokusu burnumun direğini sizlatti cidden :halay::KK49:

Valla bende anlamadim niye cahil oldugumu...ben bunlari yapmak istyorum kocam bunlari bekliyor ortada bi uyum var birbirimizin beklemtilerini karsiliyoruz mesele ne ozaman...
Mesele kıskançlık canım. Kiskanilmayacak gibi bir hayatın yok çünkü:cool:

Mesele kıskançlık canım. Kiskanilmayacak gibi bir hayatın yok çünkü:cool:
Ya aslinda okadar masalsi deil ki anlattiklarim. sadece esimle ilgilenmek cok hosuma gidiyor ve esimde eve sik sık ugruyor gun icerisinde.bende tum dikkatimi evime evliligime veriyorum tercih meselesi...buarada 25 erzurumumu temsil ediyor :)

Ya aslinda okadar masalsi deil ki anlattiklarim. sadece esimle ilgilenmek cok hosuma gidiyor ve esimde eve sik sık ugruyor gun icerisinde.bende tum dikkatimi evime evliligime veriyorum tercih meselesi...buarada 25 erzurumumu temsil ediyor :)
Evet ;) benim de bir arkadaşım var aslında avukat. Eşi de avukat. İzmir deler. Eşi çok kazanıyor diye işi bıraktı çocuklarıyla fellik fellik geziyor :KK53: valla bence çok süper bi hayat:rapci:

Eline çantayı takıp zorla işe göndersin bu ne saçmalık gitsin çalışan kız bulsun bi insanı o olduğu için seversin

Evet :KK66: benim de bir arkadaşım var aslında avukat. Eşi de avukat. İzmir deler. Eşi çok kazanıyor diye işi bıraktı çocuklarıyla fellik fellik geziyor :KK53: valla bence çok süper bi hayat:rapci:
Beni bukadar mutlu eden esimde erzurumlu :KK16:tam hayalimdeki gibi tadinda dozajinda ataerkil yetismis birisi..bursada yasiyoruz benim memletimde isi gucu ailesi burada.bencede super bi hayat ama bu herkes icin boyledir diyemem.calismaktam memnun olan birine skici gelebilir.herkes kendi olgulariyla kendini mutlu eden seylerle hedefine ulasiyorsa mesele yoktur :super:

Çok itici bir uslubunuz var. Susup susmayacağını size mi soracak kadın?

Hayırdır buranın ağası mısınız?
Çok itici bir uslubunuz var. Susup susmayacağını size mi soracak kadın?

Hayırdır buranın ağası mısınız?
Canim simdi bu arkadas benim gibi cakmadan okumamis 2 uni bitirmis.calisarak kendini ve uslubunu cok gelistirmis.bizim cahilligimiz yetmez onun uslubuna :KK66:

Beni bukadar mutlu eden esimde erzurumlu :KK16:tam hayalimdeki gibi tadinda dozajinda ataerkil yetismis birisi..bursada yasiyoruz benim memletimde isi gucu ailesi burada.bencede super bi hayat ama bu herkes icin boyledir diyemem.calismaktam memnun olan birine skici gelebilir.herkes kendi olgulariyla kendini mutlu eden seylerle hedefine ulasiyorsa mesele yoktur :super:
Senin koçan ataerkil olsa calismiyorsun diye seni aşağılar. Kadın şöyle yapmalı kadin böyle yapmalı diye şu an severek yaptığın şeyleri sana dayatir. Senin kocan sadece anlayışlı biri. Kıymetini bil. Tüm Erzurumlulardan böyle değil. Tam aksine çoğu bagnaz ataerkil yobaz

Senin koçan ataerkil olsa calismiyorsun diye seni aşağılar. Kadın şöyle yapmalı kadin böyle yapmalı diye şu an severek yaptığın şeyleri sana dayatir. Senin kocan sadece anlayışlı biri. Kıymetini bil. Tüm Erzurumlulardan böyle değil. Tam aksine çoğu bagnaz ataerkil yobaz
Dedimya dozajinda.yani beni koruyuo kollamayi yuk gibi gormuyor.beni besliyor barindiriyor gibi gormuyor.bu konuda dedim canim

Vay be ne cift maasmis. Insan sevdigi kadin maas alacak diye dusunmez. Mutlu yuvamizi kuralim ben evime bakarim demeli. Flort ederek mantik evliligi olmaz.

Kizin da sormasi lazim beraber calisacaksak sen de ev islerine ortak olacak misin, gece kalkip cocukla ilgilenecek misin, misafir gelince cay servisi yapacak misin, cayin yanina kek yapmayi ogrenecek misin... Pasaniza bunlari pesin pesin ogretin bence maasli gelin istiyorsaniz...

Back
X