Aysebru nun diyet serüveni

teşekkür ederim :)
onlar sayı değil gülümsemeler canım ama sen iphone dan giriyorsun sanırım senin ekranında sayı ve noktalama işareti olarak görünüyor.

sağol canım inşallah kararlıyım bu sefer. yediklerime çok dikkat ediyorum gerçekten. sen yürüyüş yapabildin mi?
Evet,1 saat yürüdümaslında sabahları yürüyebilsem daha iyi olacak...şimdilik gün içerisinde yürüyorum:))
Afiyet olsunbende en çok tavuk eti tercih ediyorum...
kızlar hangi ildesiniz yaşlarınız kaç hiç sormadık onları birbirimize :) diyete bir odaklandık herşeyi unuttuk :)
Ben Elazığ'da yaşıyorum...geçen seneden beri....yaşım 38,ama bu sene 39 olacağım :)) 5.sınıfa giden bir oğlum var,ev hanımıyım...

Azmin ellinden bir şey kurtulmuyor
Alınan kilolar verilecek...ve inşallah yaptığımız hatalar bir daha yapılmayacak...bir daha kilo alınmayacakgüzel bir motivasyon yöntemi buldunkardeşler ne güne var,değil mi?kardeşin verdiği kiloları koruyabiliyor mu?

Günaydın arkadaşlarmutlu,kaçamaksız bir gün dilerim
Bugün kahvaltıda 1 dilim ekmek,1 yumurta,domates,salata,dereotu,2 ceviz içi yiyeceğim....her sabah uyanır uyanmaz 700 gr ılık,limonlu su içiyorum...
Öğlen yemeğim: 6 yk z.yağlı patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran..
Ara:1 elma...
Bugün oğlumla birlikte 23 Nisan okul şenliklerine katılacağız...umarım yağmur yağmaz
Akşam görüşmek üzere

Bende başlayacağım bu sabahtan itibaren...kesinlikle un+şeker=boş kilo...

bu iceceğin tarıfını tam olçulu olarak verebilir misin acaba? su yerıne mı tuketeceğiz bunu biraz daha acıklarsan sevinirim..... suan bi ilac kullanıorum cellfood w die o da cok faydalıymıs yavas verdirıomus.. eczacı kuzenım tavsiye etmıstı onu deniıorum bu ara 1 ayı gecti ama bi değişiklik yok... kilo vermek istiorum artık cok sıkılıorum ugrasıp ugrasıp bi karşılık gorememekten..

metabolızmam cok yavas çalışıo.. en buyuk sorunum o bence artı cok ıleri boyutta kabızlıgım var onuda ılacla kontrol altına aldım ama yıne metabolızmam calısmıo onu nasıl halledecem bilmiorum..

Son düzenleme:

Endokrin uzmanına başvur TSH ,T3,T4 hormonlarına baktır...Sonrada bir diyetisyene başvur bence...

Sabah pek bişey yiyemedim..Öğlende bir kase ayran aşı çorbası içtim bir ara zaman bulursam karbonhidrat değerine bakacağım....Evde işim var ve dışarı çıkmam lazım görüşürüz sevgiyle kalın

Tebrik ederim bu kadar kısa sürede iyi bir rakam devamını dört gözle bekliyorum bırakmak yok...bu arada Maşaallah yüzün çok güzel

bu defa çok kararlıyım ben. anladım ki kilo vermeden ağrılarım geçmeyecek. bu gün eski resimlerime baktım. ne kadar güzelmişim içim cızladı valla.nasıl bu kadar bırakmışım kendimi. kızım okula başlayınca birdenbire çevremde arttı. 2 senedir günler kahve günleri derken ye ye dur. ama artık yok bırakmam. inşallah dediğin gibi yaptığım hataları yapmıycam :)

kardeşim birazını aldı ama ameliyat oldu sonrasında hareketsiz kaldı ilaçlar falan ondan. o da şimdi diyette vermeye başladı çok şükür.

listen çok güzel. tartılma fırsatın oldumu hiç muhakkak vermişsindir.

Bende başlayacağım bu sabahtan itibaren...kesinlikle un+şeker=boş kilo...

Ben malatyada yaşıyorum yeni geldim buraya...28 yaşındayım ,çalışıyorum...ya sen ?

Tebrik ederim bu kadar kısa sürede iyi bir rakam devamını dört gözle bekliyorum bırakmak yok...bu arada Maşaallah yüzün çok güzel

merhaba canım senin yaşında küçük daha çabucak gidecek kilolar eminim. çünkü yaş ilerledikçe daha zor kilo veriliyor.

bende 38 hatta 39 a bir adım kaldı. istanbuldayım ev hanımıyım evlenmeden önce çalıştım. evlendikten sonra hemen hamile kaldım bir dahada çalışma şansım olmadı.

bu arada teşekkür ederim. epey verdim inşallah devamı gelecek.

merhaba canım, metabolizmayı hızlandırmak için kardeşime diyetisyen vermişti bunu

1 litre su
2 yeşil elma dörde böl
kabuk tarçın
8 10 karanfil
8 10 tane karabiber

bunları kaynatıp gün içinde özellikle yemeklerden önce içti.

dene bakalım inşallah faydasını görürsün.

kabızlık için keten tohumu denedin mi? ben bir dönem kullandım çok işe yarıyor.
bir doktora danış ilaç kullanma derim ben. bundan 4 5 sene önce bende bir ilaç kullandım eczacı arkadaşım verdi hem de ölümden döndüm çok kötüydü. baştan bir şey olmadı ama sonra çok kötü bir baş ağrısıyla hastaneye kaldırdılar. artık ilaç bitki çayı kesinlikle kullanmıyorum.

katıl sende bize inşallah hep beraber veririz kilolarımızı :)

iyi akşamlar herkese :) bu gün kardeşlerim bendeydi sabahtan. akşam gittiler o yüzden giremedim. ama güzel bir gün oldu diyetime zarar verecek hiç bir şey yemedim

sabah listem

yarım simit 12 kb
1 siyah zeytin 1 kb
2 parça beyaz peynir 1 kb
3 4 ince dilim sucuk 0 kb
1 haşlanmış yumurta 0 kb
yarım domates 3 kb
maydanoz dereotu 1 kb
2 sivri yeşil biber acııı :) 6 kb
şekersiz çay

sabahı 24 kb ile bitirmişim. geç saatte kahvaltı yaptık çoluk çocuk anca toparlandık çünkü :)

ara da şekersiz 1 fincan türk kahvesi içtim

öğlen yemedim çünkü acıkmadım akşam üzeri

1 ufak parça peynir 0 kb
1 bardak light cola 0 kb

akşam

1 tabak az pırasa 6 kb
3 4 çatal ızgara tavuk 0 kb
1 kase yoğurt 12 kb

günlük toplamım 42 kb olmuş

Umarım çabuk gider...Bu arada hipotiroidim var benim o yüzden zorlauyabilir....

Ben malatyada yaşıyorum yeni geldim buraya...28 yaşındayım ,çalışıyorum...ya sen ?
Aaa,komşu sayılırız
Afiyet olsun
Evet,kilo verilmeyince bel,diz ağrıları geçmiyor...hepimiz hata yapıyoruz....ben kaç defa kilo aldı,verdim....hatırlamıyorum bile....ama bu defa son olsun diyorum...artık yaşımız ilerliyor...20 yaşındayken yediklerimi yememem lazım...miktar olarak...
Çok güzel bir başlangıç yaptım,eminim ki istediğin kiloya ineceğin
listen çok güzel. tartılma fırsatın oldumu hiç muhakkak vermişsindir.
Yok,tartılmadım :) 9 mayısta diyetisyene gideceğim....o zamana kadar sabredeceğim:18:bende zor kilo veriyorum...verilecek son 4 kilom kaldı...ve vücüt direniyor....
Ne güzel ,kardeş kardeşe güzel bir gün geçirmişsiniz
Afiyet olsun,menün gerçekten hem sağlıklı hem güzel
Umarım çabuk gider...Bu arada hipotiroidim var benim o yüzden zorlauyabilir....
Geçmiş olsun camıno kilolar gidecek,sıkma canını

Günaydın arkadaşlar
Dün hep dışarıda zaman geçirdik..hava da güzeldi...
Akşam yediklerim:2 tavuk baget,1 dilim ekmek,salata,ayran...
Ara:yarım bardak yoğurt...

Bu sabah kahvaltıda :5 yk yulaf ezmesi,1 bardak süt,2 kuru kayısı,1 çk tarçın,1 çk keten tohumu...karıştırıp yiyeceğim...

Öğlen:6 yk sebze yemeği,1 dilim ekmek,ayran..
Ara:1 elma....

Sevgilermutlu bir gün dilerim

günaydın canım akşam listen süper bu gün de öyle

tartılma konusunda sıkıntı yok bende dayanamayıp salı tartıldım. mühim olan kilo vermek zaten .

yağmurlu ve serin bir İstanbul sabahından günaydın :)

kalktım 2 büyük bardak suyumu içtim. henüz kahvaltı yapmadım. kızımın okulu bu günde tatil, daha uyanmadı onu bekliyorum kalksın beraber yapalım.

kahvaltım belli zaten

haşlanmış yumurta veya omlet 0 kb
peynir 1 kb
3 4 siyah zeytin 1 kb
domates yarım 3 kb
maydanoz dereotu 1 kb
şekersiz çay

belki canım isterse simit yerim az...

hepimize kolay gelsin güzel bir gün olsun inşallah. yarına misafirim var. diyetteyken hiç istemiyorum çaya birileri gelsin. kendimi tam diyete odaklamışken offf...

ne yapıcam diye düşünüyorum karar verdim gibi aslında. bende salatalardan yerim. bozmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…