Aysebru nun diyet serüveni

Ne güzel az karbonhidratlı bir kahvaltı menüsü...Hayır bozmak yok karar verdik ona göre...

Günaydın arkadaşlar bugün geç uyandım henüz kahvaltı etmedim yumurta,peynir ,domates yerim bbüyük ihtimalle....Dallida sen nerden canım ?

Günaydın arkadaşlar bugün geç uyandım henüz kahvaltı etmedim yumurta,peynir ,domates yerim bbüyük ihtimalle....Dallida sen nerden canım ?

günaydın
kızım şimdi uyandı biz de kahvaltıda geç kaldık. hazır bu gün de tatilken beraber yapalım diye bekledim bende :)
kahvaltın süper canın ekmek yemek isterse sadece sabah ye canım. öğle ve akşam tecih etme. ben yarım simit yedim dün 12 karbonhidrat var.
çok hızlı vermek istiyorsan günlük değerini 15 de tut en fazla. ama normali 40 60 arası. tabi daha yavaş kilo veriliyor.

canım şimdi farkettim limon yazmamışım... 1 limonuda bölüp at içine. kusura bakma ...

Ben hamilelikten önce kesmiştim ekmeği hiç ama hiç yemiyordum...Sonra süt olsun vs derken alıştım yine ama şükürki isteyince kesebiliyorum ama bende simite dayanamam pek çıtır çıtır iyi gidiyo

Malesef kahvaltıdaelma suyudaiçtiğim için toplam kb değerim 18 oldu şu ana kadar...

Ben hamilelikten önce kesmiştim ekmeği hiç ama hiç yemiyordum...Sonra süt olsun vs derken alıştım yine ama şükürki isteyince kesebiliyorum ama bende simite dayanamam pek çıtır çıtır iyi gidiyo

Malesef kahvaltıdaelma suyudaiçtiğim için toplam kb değerim 18 oldu şu ana kadar...

bende seviyorum simiti bir tam simitte 25 kb var ona göre haftada 1 2 sefer yiyebilirsin. yarım ye mesela hem diyetede zararı olmaz.

meyve sularından uzak dur onların karbonhidratı çok yüksek. bir de şeker olduğu için daha da zararlı canım.

sabah menüm...

1 ince dilim iyice kızarmış kepek ekmeği 8 kb
1 domates 5 kb ufaktı
1 sivri yeşil biber 3 kb
yarım haşlanmış yumurta 0 kb yarısını kızım kaptı
1 parça beyaz peynir 1 kb
3 4 siyah zeytin 1 kb
şekersiz çay

ara yok canım bir şey istemedi

öğle menüm.....

1 kase yoğurt 12 kb yoğurdu kendim yaptım :)
3 yemek kaşığı sebze yemeği 6 kb

2 tane kabak 4 tane çarliston biber 1 soğan 1 domates biraz biber salçası 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı zeytinyağ tuz... tencereye hepsini koydum kıstım altını kabak domates kendi sularını saldı güzelce pişti çokta güzel oldu.

bu saate kadar yarın ki misafirler için hazırlık ve temizlikle uğraştım çok yoruldum.
neler yaptığımı yazıp canınızı çektirmiycem kızlar. ama inanın acaba nasıl oldular diye tatlarına bile bakmadım.

yarın onlarla salata yerim biraz. ya da domates salatalık peynir çıkarırım kendime :) bozmak yok. iki parça hamura ziyan etmiycem diyetimi inşallah....

Son düzenleme:

Menün çok güzelmiş canım..Temizlik hazırlık derken bayağı kalori gitmiştir zaten...Ben bugün malatya mutfağına daldım kaçırdım bir miktar...Yarın tartı günü bakalım neler olacak...

Menün çok güzelmiş canım..Temizlik hazırlık derken bayağı kalori gitmiştir zaten...Ben bugün malatya mutfağına daldım kaçırdım bir miktar...Yarın tartı günü bakalım neler olacak...

sağol canım :) gerçekten çok yoruldum iyi ter attım :) bakalım yarın sabah bende çok merak ediyorum. salı tartıldım ama sanki verdim gibi daha. artık tartı söyleyecek

akşam için et sote var ya ondan yerim ya da kabak yemeğimden yanında yoğurtla. henüz karar veremedim :)

akşam menüm

1 porsiyon et sote 0 kb
1 kase yoğurt 12 kb

bu günde güzel oldu. yürüyüş spor yerine ev işi

günaydın canım akşam listen süper bu gün de öyle

tartılma konusunda sıkıntı yok bende dayanamayıp salı tartıldım. mühim olan kilo vermek zaten .
Teşekkür ederimkilo vermeyince motivasyonum bozuluyor....ve genelde yemeğe yöneliyorum..bu yüzden tartıda 70 kilo görene dek evde tartılmama kararı aldım....2 aydır aynı kilodayım...vücudüm direnç gösteriyor
Afiyet olsun canımhep öyle oluyormenülerin çok güzel...
Afiyet olsun canımben Elazığ'dayım..
yok yok bozmak yok. kararlıyız
1 yıldır gelmediler ben diyetteyken geliyorlar :)
Aynen
Afiyet olsun
Afiyet olsunmenün süper...kaçamak yok...harika
akşam menüm

1 porsiyon et sote 0 kb
1 kase yoğurt 12 kb

bu günde güzel oldu. yürüyüş spor yerine ev işi
Afiyet olsun,gerçekten güzel bir gün

Günaydın arkadaşlarhayırlı cumalar olsun
Dün reglı oldum...ve maalesef kaçamaklar yapıldı....ama bugün diyetime devam
Sabah:1 dilim ekmek,1 yumurta,2 ceviz içi,salata,domates..
Öğlen:6 yk z.yağlı kabak,1 dilim ekmek,ayran..
Ara:1 elma.....
Mutlu bir gün dilerim

Günaydın arkadaşlar...

Kilo bildirimi:
boy:1.60
Geçen haftakg :72.2
Bu hafta:69.8
Hedef:60

Günaydın arkadaşlar...

Kilo bildirimi:
boy:1.60
Geçen haftakg :72.2
Bu hafta:69.8
Hedef:60
Günaydın canımtebrik ederim,kilo kaybın çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…