Çok sevindim :) bir şey olmamış gibi devam edeceğiz :)canım yoook vazgeçmedim :) burdayım. dün maalesef diyetim bozuldu. yesen bir türlü yemesen bir türlü derler ya o durumdu. bende 1 günden bir şey olmaz dedim.
paylaşımlarını günlük listeni bekliyorum.
akşam yemeği :)
öğleden kalan biraz dönerim var. 3 te 1 porsiyon kadar
1 domates
1/2 salatalık
1 bardak ayran
1 parça beyaz peynir
bu gün toplam 15 karbonhidrat almış oluyorum veee çok iyi bu :))
suya devam tabi...
30 nisana kadar bu tempoda devam kiiii 110 olabileyim :) inşallah tabi.
sonra hedef belli tabi tam gaz devam. :)
Afiyet olsun!!ne gün tartıldım hatırlamıyorum ama pazartesi ye kadar tartıya kesinlikle çıkmıycam...
Günaydın arkadaşlar...Kahvaltıda pek bişey yemediö 1 tane çeçil peyniri,1 çatal beyaz pynır,1 küçük dilim kaşar peyniri,1 lokma ekmek....
Günaydın arkadaşlarmutlu pazarlar dilerim
Kahvaltıda 1 yumurta,2 ceviz içi,1 dilim ekmek,domates,salata,bir tutam dereotu yedim
Ara:sütlü kahve
Öğlen:6 yk patlıcan yemeği,1 dilim ekmek,1 bardak ayran..
Sevgiler
Günaydın arkadaşlar...Kahvaltıda pek bişey yemediö 1 tane çeçil peyniri,1 çatal beyaz pynır,1 küçük dilim kaşar peyniri,1 lokma ekmek....
eveeet.. sabah kahvaltıya misafirim vardı. masada çeşit bol du tabi sabah menümü yazayım.
1 simit
1 parça peynir
2 siyah zeytin
domates salatalık
3 4 ince dilim sucuk
şekersiz 2 fincan çay.
kahvaltıyı 11 gibi yaptık.
saat 3 gibi diğer misafirlerim geldi ama sadece kahveye geldik dediler.
şekersiz bir fincan türk kahvesi içtim
2 ufak çilek yedim.
akşam yemeğinde
2 parça ızgara tavuk
domates salatalık
1 bardak light ayran
2.5 litre su içtim az oldu bu gün. ama daha yatana kadar içerim
bu arada regl oldum bu sabah çok şükür. karnım belim sırtım çok ağrıyor.
haftaya daha azimli başlayalım inşallah. ben dün akşam azda olsa biraz yürüdüm. açıkçası belim ağrıyor ama yürümeden de olmayacağını biliyorum. her gün yürüyebildiğim kadar yürümek istiyorum.
eşim ve kızım kendilerine bisküvi krem şanti ceviz fıstık muz çilek karışımı pasta yaptılar.
yemem yemedim yemiycem...
bende tarçınlı sütümü aldım içiyorum.
demek ki insan isterse eğer... regl döneminin tatlı krizlerini bile yenebiliyormuş.
içerim tarçınlı sütümü oooohhhh.... en azından pişmanlık duygusu yaşamamış olurum... :))
Teşekkürler Aysebru,inşallah....spora da kaldığım yerden de devam edebilsem çok güzel olacak....Dalida canım merhaba :) listen çok güzel olmuş. inşallah tartıda eksik çıkacaksın.
Afiyet olsun,dün oldukça yoğun bir gün geçirmişsin........misafirler bereketle gelir...bereketiniz daim olsun :)eveeet.. sabah kahvaltıya misafirim vardı. masada çeşit bol du tabi sabah menümü yazayım.
1 simit
1 parça peynir
2 siyah zeytin
domates salatalık
3 4 ince dilim sucuk
şekersiz 2 fincan çay.
kahvaltıyı 11 gibi yaptık.
saat 3 gibi diğer misafirlerim geldi ama sadece kahveye geldik dediler.
şekersiz bir fincan türk kahvesi içtim
2 ufak çilek yedim.
akşam yemeğinde
2 parça ızgara tavuk
domates salatalık
1 bardak light ayran
2.5 litre su içtim az oldu bu gün. ama daha yatana kadar içerim
bu arada regl oldum bu sabah çok şükür. karnım belim sırtım çok ağrıyor.
İnşallah :)haftaya daha azimli başlayalım inşallah. ben dün akşam azda olsa biraz yürüdüm. açıkçası belim ağrıyor ama yürümeden de olmayacağını biliyorum. her gün yürüyebildiğim kadar yürümek istiyorum.
Tebriklereşim ve kızım kendilerine bisküvi krem şanti ceviz fıstık muz çilek karışımı pasta yaptılar.
yemem yemedim yemiycem...
bende tarçınlı sütümü aldım içiyorum.
demek ki insan isterse eğer... regl döneminin tatlı krizlerini bile yenebiliyormuş.
içerim tarçınlı sütümü oooohhhh.... en azından pişmanlık duygusu yaşamamış olurum... :))
Doğru diyorsunBenim küçük oğlum var onunla yapabilirsem yürürürm belki kesinlikle azmimiz her geçen gün artmalı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?