Günaydın arkadaşlarmutlu haftalar dilerim
Çok şükür yine diyetime konsantre olmaya başladım...bahar yorgunluğu beni mahvetti
Birazdan kahvaltımı edeceğim:1 bardak süt,5 yk yulaf,2 kuru kayısı,1 çk tarçın,1 çk keten tohumu...hepsini karıştıracağım,yiyeceğim :))
Öğlen:6 yk sabze yemeği,1 dilim ekmek,1 ayran
Ara:1 elma
Bugün 1,5 saat yürüyüş yapmaya niyetim var........
Sevgiler
Günaydın arkadaşlar...Bu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çok şarşırttı ve mutlu etti...
Hep böyle devam et gzl olmuş ama fazla su zararmış bence o kdr yeter
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Inslh ebrucum busefer yilmadan yola devam bende basliyim aeninle zeynosta baslar hem:))
günaydın çoook sevindim. kaç oldun? akşam ki listende güzeldi yürüyüşte yapabilirsen daha da çabuk gidecek canım.
ben geçen salı tartılmıştım yarın sabah tartılıcam bakalım sonuç ne ???
gerçi adet döneminde 1 2 kilo farkeder ama olsun :)
69.7 geldim şaşırdım acaba dedim sudan mı gitti diye yada tartı bozuldu dedim ama yinede çok mutlu oldum...yapacağım inşallah yaşadığım yerde yeniyim çevreyi keşfertmem gerek...Bide işe başlayınca tempoda olacağım ister istemez...bu arada pilates setim var başlamak istiyorum...
bu arada bir tartı günümüz var mı...
süper çoook sevindim. daha da gidecek inşallah. pilateste çok inceltiyormuş ben yapmadım ama yapanlardan duydum. birde leslie ile evde yürüyüş diye bir program var internetten indiriyordun tavsiye ederim. dışarı çıkmadan inanılmaz inceltiyor. bende biraz kilo veriyim bel ağrılarım azalsın başlamak istiyorum.
yapalım evet bir gün belirleyelim. ben geçen salı tartılmıştım yarın tekrar tartılıcam. ama cuma günleri yapabiliriz. hem daha çok dikkat etmiş oluruz. liste yaparız bakalım kim ne kadar vermiş çok iyi olur
sabah 7.30 gibi çok küçük parça ekmekle küçük dilim 4 tane kaşar p. yedim,şimdide nesfitimi yiyip oğlumla dışarı çıkacağım...
su al yanına hem yürü hem de ara ara iç. iyi gezmeler.
Afiyet olsungünaydın hanımlar :))
hepimiz ne güzel azimliyiz. açıkçası bende bu sabaha diyete devam kaçamak yok hadi bakalım... diye kalktım :)
bende menümü yazayım
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
dereotu
yeşil sivri biber 1 tane
2 siyah zeytin
1parça beyaz peynir
şekersiz çay
sabah ekmek yok...
kalktığımdan beri 1 litrede su içtim :)
Geçmiş olsun,gerçekten berbat bir şey...günaydın canım
bahar havası gerçekten beni de mahvetti. bel ağrısı sırt ağrısı dengesiz havalardan sebep. ama az kaldı hava ısındıkça düzelicez inşallah.
diyeti bırakmak yok. zaten listen çok güzel bol bol suda içtinmi bu hafta tartıda mutlaka farkı göreceksin.
Kilo kaybı için tebrik ederim69.7 geldim şaşırdım acaba dedim sudan mı gitti diye yada tartı bozuldu dedim ama yinede çok mutlu oldum...yapacağım inşallah yaşadığım yerde yeniyim çevreyi keşfertmem gerek...Bide işe başlayınca tempoda olacağım ister istemez...bu arada pilates setim var başlamak istiyorum...
Ben sadece diyetisyene gittiğimde tartılıyorum....bu sorun olur mu?yapalım evet bir gün belirleyelim. ben geçen salı tartılmıştım yarın tekrar tartılıcam. ama cuma günleri yapabiliriz. hem daha çok dikkat etmiş oluruz. liste yaparız bakalım kim ne kadar vermiş çok iyi olur
Afiyet olsunsabah 7.30 gibi çok küçük parça ekmekle küçük dilim 4 tane kaşar p. yedim,şimdide nesfitimi yiyip oğlumla dışarı çıkacağım...
ben şimdilik çıkıyorum kalan ufak tefek işlerimi hallediyim.
bu arada yoğurt çok güzel kilo verdiriyor. gün içinde ihmal etmeyelim. güzel bir gün olsun inşallah. akşama doğru tekrar buralardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?